epp Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) και το tucson μια χαρα premium ειναι Κατα τα αλλα, γιατι να παρεις ενα απο αυτα; αν θες AWD τοτε οκ εχει νοημα. Να παρεις ενα SUV χωρις awd δεν ξερω αν εχει πολυ νοημα, με δεδομενο οτι συνηθως εχουν μικροτερους χωρους απο τα αντιστοιχα σενταν και το μονο που κερδιζεις ειναι το ελαφρως μεγαλυτερο υψος απο το εδαφος. Τα συστηματα ειναι κοινα με τις σενταν εκδοσεις των εταιρειων αυτων, ολες εχουν καποια πλατφορμα ως βαση την οποια βγαζουν σε εκδοση σενταν και εκδοση suv. Επισης το "πανω απο 35000 δεν αξιζει" ειναι λιγο μπουρδα ως δηλωση. Το θεμα ειναι ποσα βγαζεις ωστε σε συναρτηση με αυτο να δεις αν το αυτοκινητο ειναι μεσα στις δυνατοτητες σου ή ειναι υπερβολη. Αν βγαζεις π.χ. 100 000 το χρονο, δε βλεπω το προβλημα στο να δωσεις κατι παραπανω για να αγορασεις το οχημα που σου αρεσει. Αν βγαζεις 40 000 το χρονο, ποια η λογικη να πας να δωσεις 50Κ για αμαξι; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από epp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Από ένα σημείο (στην τιμή) και πάνω, δε ψωνίζεις με βάση το πόσο αξίζει, ή τι σου δίνει, αλλά με βάση το τι ΘΕΣ και τι σου ΑΡΕΣΕΙ. Γι' αυτό το λόγο κάποια αμάξια στα μάτια ενός τυπικού ανθρώπου είναι γελοιωδώς ακριβά "γι' αυτά που προσφέρουν", αλλά πάλι, πάρα πολλοί άνθρωποι τα παίρνουν. Γιατί; Διότι δε τους νοιάζει να πάρουν ένα πρακτικό αμάξι με αξιοπιστία & μεγάλη εγγύηση, αλλά ένα αμάξι που θα το βλέπουν και θα λένε ΟΥΑΟ. Αν κοιτούσε όλος ο κόσμος τα ίδια πράγματα (value, αξιοπιστία και εγγύηση) όλα τ' αμάξια στο δρόμο θα 'ταν Yaris. Τυχαία μεν η επιλογή του μοντέλου, αντιπροσωπευτική δε, σαν παράδειγμα της κατηγορίας. Από τη στιγμή που τα οικονομικά σου το αντέχουν (εννοώ χωρίς να πεινάσεις, ή να σε χτυπήσει γερά η αγορά), και γράφεις ο ίδιος ότι "έχεις πάθει έρωτα με τα DS"... εμένα δε μου φαίνεται πολύ δύσκολη η επιλογή! 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε αμα εχεις 50κ και ονειρο ενα καλο αμαξι παιρνεις πχ ενα σπορ κουπε Ή παίρνεις πολλαπλά Citroen Ami και λές "Έχω εκεί 6-7 αμάξια να κάθονται" ΧΩΡΙΣ βέβαια να λες βέβαια ποια είναι μη καρφωθούμε. (Προφανώς πλάκα κάνουμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατσε στο Clio. Αν αναρωτιεσαι αν η Merc ειναι πριμιουμ η οχι και αν εχει νοημα να την πληρωνεις, να αγχωνεσαι για την απομειωση και για τις γρατσουνιες, δεν εισαι για αυτη την κατηγορια Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από tutuyo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YellowGr Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Απο αυτα που λες θα επαιρνα το GLA, για εμενα ειναι μεγαλη καβλα Μην ακους τι σου λενε ,οπως ειπες το αξιζεις οποτε παρτο , μια φορα ζουμε και αν εχεις οικονομικη ανεση μην το πολυ σκεφτεσαι. Στη χειροτερη το πουλας μετα απο καποια χρονια και αν παρεις το mb δεν χανει και παρα πολυ την αξια του. Αν το παρεις 50κ , θα το δωσεις 30-35κ δηλαδη 10-15 χιλιαρικα "χασουρα". Εγω δεν εχω ακομα δικο μου καλο αυτοκινητο αλλα κοντινο μου προσωπο εχει bmw x6 Και καθε φορα που μου το δινει το χαιρομαι οσο δεν παει και ανυπομονω να παω βολτα. Παρτο και καλοταξιδο να ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, YellowGr είπε Απο αυτα που λες θα επαιρνα το GLA, για εμενα ειναι μεγαλη καβλα Στη χειροτερη το πουλας μετα απο καποια χρονια και αν παρεις το mb δεν χανει και παρα πολυ την αξια του. Αν το παρεις 50κ , θα το δωσεις 30-35κ δηλαδη 10-15 χιλιαρικα "χασουρα". Mετα απο μερικα χρονια και mb και δεν χανει αρκετα αξια;Mια μπανανα και 2 ακτινιδια στον καταλληλο σχηματισμο θα παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YellowGr Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, toyo73 είπε Mετα απο μερικα χρονια και mb και δεν χανει αρκετα αξια;Mια μπανανα και 2 ακτινιδια στον καταλληλο σχηματισμο θα παρει. https://www.car.gr/used-cars/mercedes/gla_class_.html?make=32186&model=14156&pg=1®istration-from=2020®istration-to=2023 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από YellowGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Βλέπω όμως μια προτίμηση σε γαλλικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, YellowGr είπε https://www.car.gr/used-cars/mercedes/gla_class_.html?make=32186&model=14156&pg=1®istration-from=2020®istration-to=2023 Aλλο τι ζηταει ο καθενας και τι παιρνει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Τι ζουμε θεε μου με τις τιμες...Το 2021 το πηρα εγω το GLA200 Style, 37.500 καινουριο και τωρα βλεπω τις αγγελιες απο πανω και γελαω. Επι του θεματος,αν υπηρχε GLB τοτε με λογικο χρονο παραδοσης,θα ειχα παρει το GLB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατί να πάρεις suv? Πας για σκι-κυνήγι-ελεύθερο κάμπινγκ στο πουθενά? Για σκι θα είσαι οκ αν βάλεις χιονολάστιχα, για τα άλλα 2 πάρε κάτι σε πιο εξειδικευμένο off road. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2023 από lordvec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 ^ Γιατί στη ψωροκώσταινα οτιδήποτε "ψηλό" σε αυτοκίνητο , ανεβάζει το πρεστίζ μας 😕 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε ^ Γιατί στη ψωροκώσταινα οτιδήποτε "ψηλό" σε αυτοκίνητο , ανεβάζει το πρεστίζ μας 😕 Εγώ πιστεύω ότι από τα 40 και μετά είναι πολύ βολικό στο να μπεις και να κάτσεις όπως και να βγεις ο κυριότερος λόγος. Για ηλικιωμένους δεν το συζητάμε οπότε έμπαινε η πεθερά μου στο bmw ήθελε γερανό για να τη βγάλει έξω.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, lordvec είπε Γιατί να πάρεις suv? Γιατί αυτό του αρέσει. Λογαριασμό σε όλα θα πρέπει να δώσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά "κανονικά" αυτοκίνητα με φαινομενικά ψηλή θέση καθίσματος. 6 λεπτά πριν, andreas-d είπε Εγώ πιστεύω ότι από τα 40 και μετά είναι πολύ βολικό στο να μπεις και να κάτσεις όπως και να βγεις ο κυριότερος λόγος. Για ηλικιωμένους δεν το συζητάμε οπότε έμπαινε η πεθερά μου στο bmw ήθελε γερανό για να τη βγάλει έξω.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα