aks Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Καλησπέρα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο κινητό και θέλω να ελέγξω την γνησιότητα της απόδειξης αν πάρω τηλ στο μαγαζί που το πήρε θα με εξυπηρετήσουν?Η θα μου πούνε τίποτα περίεργο?
SeNNinhA Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, aks είπε Καλησπέρα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο κινητό και θέλω να ελέγξω την γνησιότητα της απόδειξης αν πάρω τηλ στο μαγαζί που το πήρε θα με εξυπηρετήσουν?Η θα μου πούνε τίποτα περίεργο? Εάν δεν ρωτήσεις δεν θα μάθεις. Το ακριβώς φοβάσαι για να το κάνεις?
koutsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, aks είπε Καλησπέρα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο κινητό και θέλω να ελέγξω την γνησιότητα της απόδειξης αν πάρω τηλ στο μαγαζί που το πήρε θα με εξυπηρετήσουν?Η θα μου πούνε τίποτα περίεργο? τι εννοείς? πιστευεις οτι η απόδειξη ειναι πλαστή? Ρώτα το μαγαζί και επίσης κάνε ελεγχο στο imei του κινητού online.
aks Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 11 minutes ago, koutsis said: τι εννοείς? πιστευεις οτι η απόδειξη ειναι πλαστή? Ρώτα το μαγαζί και επίσης κάνε ελεγχο στο imei του κινητού online. Eιχα κανει ελεγχο imei και μου εβγαλε activation time τον ιουλιο(ενω η αποδειξη γραφει οτι αγοραστηκε αργοτερα).Γενικα η συναλλαγη μου φανηκε οκ δλδ ειχεκ ουτι κλπ.Πριν προδικασω θα ηθελα να ξερω(ισως γινομαι και υπερβολικος βεβαια)
koutsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, aks είπε Eιχα κανει ελεγχο imei και μου εβγαλε activation time τον ιουλιο(ενω η αποδειξη γραφει οτι αγοραστηκε αργοτερα).Γενικα η συναλλαγη μου φανηκε οκ δλδ ειχεκ ουτι κλπ.Πριν προδικασω θα ηθελα να ξερω(ισως γινομαι και υπερβολικος βεβαια) Αν το IMEI είναι οκ και έχει και κουτί δεν νομίζω να υπαρχει θέμα. Για αποιό λόγο κάποιος να πλαστογραφήσει την απόδειξη?
aks Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, koutsis said: Αν το IMEI είναι οκ και έχει και κουτί δεν νομίζω να υπαρχει θέμα. Για αποιό λόγο κάποιος να πλαστογραφήσει την απόδειξη? Δεν λεω για πλαστογραφηση.Απλα οταν μπηκα στο site της real me μου εγραφε activation time τον ιουλιο του 2022 ενω η αποδειξη γραφει οτι αγοραστηκε το 2023.Eνδεχόμενα να μην εχω καταλαβει το activation time σωστα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από aks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα