casaniva Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Πετάω με aegeαn, και το εισητήριο μου προβλέπει μία χειραποσκευή ή ένα προσωπικό αντικείμενο. Πως γίνεται να πάρω πέρα της χειραποσκευής και το λάπτοπ μου (προσωπικό αντικείμενο); Μπήκα στην κράτηση και μου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσω βαλίτσα, όχι χειραποσκευή ή προσωπικό αντικείμενο.
fragos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, casaniva είπε Πετάω με aegeαn, και το εισητήριο μου προβλέπει μία χειραποσκευή ή ένα προσωπικό αντικείμενο. Πως γίνεται να πάρω πέρα της χειραποσκευής και το λάπτοπ μου (προσωπικό αντικείμενο); Μπήκα στην κράτηση και μου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσω βαλίτσα, όχι χειραποσκευή ή προσωπικό αντικείμενο. επρεπε να εχεις κλεισει ναυλο flex. Δες αν γινεται αναβαθμιση ναυλου σε flex. Αλλιως χωστο μεσα στην χειραποσκευη ή πας και το ρισκαρεις με 2 αντικειμενα 1
Speculoos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, casaniva είπε Πετάω με aegeαn, και το εισητήριο μου προβλέπει μία χειραποσκευή ή ένα προσωπικό αντικείμενο. Πως γίνεται να πάρω πέρα της χειραποσκευής και το λάπτοπ μου (προσωπικό αντικείμενο); Μπήκα στην κράτηση και μου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσω βαλίτσα, όχι χειραποσκευή ή προσωπικό αντικείμενο. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις upgrade το light fare σε flex είναι αλλάζοντας το εισιτήριο πληρώνοντας τη διαφορά ναύλου συν 40-70 ευρώ ως rebooking fee (εξαρτάται από τον τελικό προορισμό). Γίνεται online ή μέσω τηλεφώνου που χρεώνεσαι και ένα έξτρα 23ευρω. Με λίγα λόγια δεν αξίζει. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, casaniva είπε Πετάω με aegeαn, και το εισητήριο μου προβλέπει μία χειραποσκευή ή ένα προσωπικό αντικείμενο. Πως γίνεται να πάρω πέρα της χειραποσκευής και το λάπτοπ μου (προσωπικό αντικείμενο); Μπήκα στην κράτηση και μου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσω βαλίτσα, όχι χειραποσκευή ή προσωπικό αντικείμενο. Βάλε το λαπτοπ στην χειραποσκευή. 1
casaniva Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, δυστηχώς δεν χωράει στην χειραποσκευή! Ίσως προσθέσω βαλίτσα +60 ευρώ. Στην περίπτωση που με τσακώσουν με τα δύο αντικείμενα, τι προβλέπεται ως χρέωση ;
Speculoos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, casaniva είπε Στην περίπτωση που με τσακώσουν με τα δύο αντικείμενα, τι προβλέπεται ως χρέωση ; To ένα από τα δύο το παίρνουν ως βαλίτσα και σε χρεώνουν με 60 ευρώ+πιθανή χρέωση πύλης. 1
rodosf1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 η χρέωση επιπλέον αποσκευής συμφέρει να γίνει από εσένα με τιμές site. Η χρέωση επιτόπου είναι μεγαλύτερη από όσο θυμάμαι, στο gate δηλαδή. 1
babisa Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Παρε ενα backpack! Το "μία χειραποσκευή ή ένα προσωπικό αντικείμενο" δεν ισχύει δηλαδή για τις γυναίκες? Έχεις δει πότε γυναικα στο αεροπλάνο χωρίς την τσάντα της? 1 χειραποσκευή, με μέγιστο βάρος 8 κιλά και διαστάσεις 56εκ. x 45εκ. x 25εκ., η οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί στο χώρο αποθήκευσης του αεροσκάφους πάνω από τα καθίσματα, και 1 προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή), το οποίο πρέπει να χωρά κάτω από το μπροστινό κάθισμα.
casaniva Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, babisa είπε Παρε ενα backpack! Το "μία χειραποσκευή ή ένα προσωπικό αντικείμενο" δεν ισχύει δηλαδή για τις γυναίκες? Έχεις δει πότε γυναικα στο αεροπλάνο χωρίς την τσάντα της? 1 χειραποσκευή, με μέγιστο βάρος 8 κιλά και διαστάσεις 56εκ. x 45εκ. x 25εκ., η οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί στο χώρο αποθήκευσης του αεροσκάφους πάνω από τα καθίσματα, και 1 προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή), το οποίο πρέπει να χωρά κάτω από το μπροστινό κάθισμα. Μωρέ backpack Θέλω να παρω, ωστόσο αυτό πλεον το δίνουν σε ναύλο flex ή business, στο economy σου λένε να επιλέξεις τι από τα δύο
cumulus Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, casaniva είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, δυστηχώς δεν χωράει στην χειραποσκευή! Ίσως προσθέσω βαλίτσα +60 ευρώ. Στην περίπτωση που με τσακώσουν με τα δύο αντικείμενα, τι προβλέπεται ως χρέωση ; Το πρωι εκλεισα βαλιτσα με 28 ευρω,εσυ πως βρηκες οτι κανει 60;
JakeKaufman Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, babisa είπε Παρε ενα backpack! Το "μία χειραποσκευή ή ένα προσωπικό αντικείμενο" δεν ισχύει δηλαδή για τις γυναίκες? Έχεις δει πότε γυναικα στο αεροπλάνο χωρίς την τσάντα της? 1 χειραποσκευή, με μέγιστο βάρος 8 κιλά και διαστάσεις 56εκ. x 45εκ. x 25εκ., η οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί στο χώρο αποθήκευσης του αεροσκάφους πάνω από τα καθίσματα, και 1 προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή), το οποίο πρέπει να χωρά κάτω από το μπροστινό κάθισμα. έχω δει γυναίκα σε αεροπλάνο να πληρώνει επιπλέον αποσκευή, γιατί κρατούσε την τσάντα της. οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για άντρες και γυναίκες.
SabotazNic Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, babisa είπε Παρε ενα backpack! Το "μία χειραποσκευή ή ένα προσωπικό αντικείμενο" δεν ισχύει δηλαδή για τις γυναίκες? Έχεις δει πότε γυναικα στο αεροπλάνο χωρίς την τσάντα της? 1 χειραποσκευή, με μέγιστο βάρος 8 κιλά και διαστάσεις 56εκ. x 45εκ. x 25εκ., η οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί στο χώρο αποθήκευσης του αεροσκάφους πάνω από τα καθίσματα, και 1 προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή), το οποίο πρέπει να χωρά κάτω από το μπροστινό κάθισμα. Στο light δεν αφήνουν backpack. Αντε, ένα πολύ λεπτό τσαντάκι ίσως να το αφήσουν, ή καμιά μπανάνα μικρή, αλλά όχι τσάντα μεγάλη. 48 λεπτά πριν, cumulus είπε Το πρωι εκλεισα βαλιτσα με 28 ευρω,εσυ πως βρηκες οτι κανει 60; Αν βάλεις πήγαινε-έλα, τόσο βγαίνει, αν και έχω κλείσει και με 21 ευρώ 1
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 7 hours ago, casaniva said: Πετάω με aegeαn, και το εισητήριο μου προβλέπει μία χειραποσκευή ή ένα προσωπικό αντικείμενο. Πως γίνεται να πάρω πέρα της χειραποσκευής και το λάπτοπ μου (προσωπικό αντικείμενο); Μπήκα στην κράτηση και μου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσω βαλίτσα, όχι χειραποσκευή ή προσωπικό αντικείμενο. δεν μπορεις να τα βαλεις ολα σε ενα backpack και τερμα? https://el.aegeanair.com/travel-info/travelling-with-aegean/plirofories-aposkevon/xeiraposkeves/
casaniva Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, cumulus είπε Το πρωι εκλεισα βαλιτσα με 28 ευρω,εσυ πως βρηκες οτι κανει 60; Φαντάζομαι οτι είναι ανάλογα την πτήση, σε εμένα είναι 30 + 30. 3 ώρες πριν, poulinos είπε δεν μπορεις να τα βαλεις ολα σε ενα backpack και τερμα? https://el.aegeanair.com/travel-info/travelling-with-aegean/plirofories-aposkevon/xeiraposkeves/ Δεν χωράει με τίποτα
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 9 hours ago, casaniva said: Φαντάζομαι οτι είναι ανάλογα την πτήση, σε εμένα είναι 30 + 30. Δεν χωράει με τίποτα to back pack ειναι στο μεγιστο μεγεθος που μπορεις να εχεις? εναλλακτικα μπορεις να βγαλεις κανα μπουφαν και να το φορας ωστε να μειωσεις λιγο τον ογκο,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα