PedroG Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος απο εσας ...αν επιτρεπεται εννοω αν δεν το μαζεψουν με καποιον γερανό αφενος η τις πινακιδες του... και δευτερον β) αν θεωρειτε οτι ειναι ασφαλες για να το αφησω οτι θα το βρω σωο Ενδιαφέρομαι για Διόδια Μαλγαρων. Ξέρει κανείς σας κάτι το έχει κάνει ποτέ?
dpolal Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, PedroG είπε θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος απο εσας ...αν επιτρεπεται εννοω αν δεν το μαζεψουν με καποιον γερανό αφενος η τις πινακιδες του... και δευτερον β) αν θεωρειτε οτι ειναι ασφαλες για να το αφησω οτι θα το βρω σωο Ενδιαφέρομαι για Διόδια Μαλγαρων. Ξέρει κανείς σας κάτι το έχει κάνει ποτέ? Εννοείς να το παρκάρεις κανονικά και να φύγεις ;;; Το ποιό πιθανό είναι να το μαζέψει ο γερανός. Συνήθως στα διόδια υπάρχουν πάρκινγκ για το προσωπικό ή αντίστοιχοι χώροι για να παρκάρεις. 1
PedroG Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, dpolal είπε Εννοείς να το παρκάρεις κανονικά και να φύγεις ;;; Το ποιό πιθανό είναι να το μαζέψει ο γερανός. Συνήθως στα διόδια υπάρχουν πάρκινγκ για το προσωπικό ή αντίστοιχοι χώροι για να παρκάρεις. Εχεις καποια Προσωπικη εμπερια απο το παραπανω ή εργαζεσαι σε Διοδια?
dpolal Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, PedroG είπε Εχεις καποια Προσωπικη εμπερια απο το παραπανω ή εργαζεσαι σε Διοδια? Google maps. 😄 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από dpolal
PedroG Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ ειναι το παρκιγκ του Τμηματος Τροχαιας εκει και ασφαλως απαγορευεται οπως και το παρκαρισμα πανω στην Εθνικη οδο ειναι παρανομο.... Δε ξερω αν επιτρεπεται να διελθω απο το δρομακι προς την παραπαλευρη οδο. Το αλλο παργκιγκ ειναι των εργαζομενων των Διοδιων με καμερα ασφαλειας μου λενε! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από PedroG
Dantε Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Ιδιωτικος χωρος ειναι εκει, με οτι συνεπαγεται αυτο. ΥΓ.Παλια χρησιμοποιουσαμε εκει τη πορτα και μπαιναμε απο το παραδρομο στην Εθνικη χωρις να πληρωσουμε διοδια
PedroG Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 αρα δεν Υπαρχει Ασφαλες Παρκιγκ απο οτι μου λετε!! Δεν συστηνεται ....στα Μαλγαρα σωστα????
armagedwnn Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε ένα χιλιόμετρο έχει parking, παλιού τύπου αλλά έχει. To πιο safe είναι να το αφήσεις σε ΣΕΑ βέβαια. Εγώ το είχα αφήσει τον Ιανουάριο σε ΣΕΑ για 4 ημέρες δεν είχα θέμα. Επίσης αν το βάλεις εδώ που λογικά είναι το parking των εργαζομένων από τα διόδια δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις και εκεί αν μπορείς να το αφήσεις για κάποιες ώρες. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από armagedwnn 1
PedroG Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, armagedwnn είπε Σε ένα χιλιόμετρο έχει parking, παλιού τύπου αλλά έχει. To πιο safe είναι να το αφήσεις σε ΣΕΑ βέβαια. Εγώ το είχα αφήσει τον Ιανουάριο σε ΣΕΑ για 4 ημέρες δεν είχα θέμα. Επίσης αν το βάλεις εδώ που λογικά είναι το parking των εργαζομένων από τα διόδια δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις και εκεί αν μπορείς να το αφήσεις για κάποιες ώρες. Τα ΣΕΑ δεν ειναι βολικα καθοτι στην επιστροφη μου δεν θα μπορω με ασφαλεια να προσεγγισω την θεση του ΙΧ μου ειναι απο την απεναντι πλευρα αν δεν κανω λαθος! Οσον αφορα το Ελευθερο Δημοσιο Παργκιγκ αφυλακτου τυπου δεν το εχω εμπιστοσυνη να αφησω για 36+ ωρες μονο του το ΙΧ μου! Μελεταω την τελευταια φωτογραφια που εστειλες και διακρινω οτι ειναι παργκιγκ των εργαζομενων και δεν ξερω αν θα τους αρεσει αν το αφησω για Σαββατοκυριακο!!!! Ισως καλεσουν κανενα Γερανο αφου ειναι ιδιωτικος χωρος ! Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από PedroG
agnostos13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, PedroG είπε Τα ΣΕΑ δεν ειναι βολικα καθοτι στην επιστροφη μου δεν θα μπορω με ασφαλεια να προσεγγισω την θεση του ΙΧ μου ειναι απο την απεναντι πλευρα αν δεν κανω λαθος! Οσον αφορα το Ελευθερο Δημοσιο Παργκιγκ αφυλακτου τυπου δεν το εχω εμπιστοσυνη να αφησω για 36+ ωρες μονο του το ΙΧ μου! Μελεταω την τελευταια φωτογραφια που εστειλες και διακρινω οτι ειναι παργκιγκ των εργαζομενων και δεν ξερω αν θα τους αρεσει αν το αφησω για Σαββατοκυριακο!!!! Ισως καλεσουν κανενα Γερανο αφου ειναι ιδιωτικος χωρος ! Τουλάχιστον αν στο πάρει γερανός δεν θα είναι αφύλακτο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα