Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και χρόνια η γραμμή μου αν και 50αρα σπάνια να πιασει τα 30 με τη ταχύτητα  να κυμαίνεται απο 8-27 Mbps. Ζω σε επαρχία , όχι μέσα στην πόλη και η δικαιολογία του ΟΤΕ είναι "Ε μη περιμένεις να πιάσεις 50 εκεί που είσαι". Όντας φοιτητής δεν έχω ασχοληθεί ώστε να λυθεί το ζήτημα αν και έχω δηλώσει βλάβη αμέτρητες φορές και έχει έρθει τεχνικός και το έχει επιλύσει. Παιδιά η κατάσταση είναι τραγική, αν είχα μαλλιά θα τα τραβούσα!

otegtxs.png

Δημοσ.

αρκετα crc errors κατι που πιθανώς να υποδηλώνει θέμα με τον χαλκό σε κάποιο σημείο της σύνδεσης . Με τι ρουτερ εισαι ; 

Δημοσ.

βλεπω ενα attenuation στο θεο.αν εισαι μακρυα που μαλλον εισαι στην κυριολεξια λες και ευχαριστω που παιζεις οσο παιζεις.

On 12/04/2023 at 00:00, AfRoLEXx said:

Καλησπέρα, εδώ και χρόνια η γραμμή μου αν και 50αρα σπάνια να πιασει τα 30 με τη ταχύτητα  να κυμαίνεται απο 8-27 Mbps. Ζω σε επαρχία , όχι μέσα στην πόλη και η δικαιολογία του ΟΤΕ είναι "Ε μη περιμένεις να πιάσεις 50 εκεί που είσαι". Όντας φοιτητής δεν έχω ασχοληθεί ώστε να λυθεί το ζήτημα αν και έχω δηλώσει βλάβη αμέτρητες φορές και έχει έρθει τεχνικός και το έχει επιλύσει. Παιδιά η κατάσταση είναι τραγική, αν είχα μαλλιά θα τα τραβούσα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ σε χωριό μένω και βρήκα την υγειά μου με W-ISP (wireless ISP). Κάποτε είχα forthnet και από τα 24Mbps έπιανα με το ζόρι 1~2. Στην wisp μετρημένα έπιανε ως 73Mbps αλλά μου δίνουν μέχρι 50-άρα για σιγουριά, κι αυτό γιατί δεν δέχονται να σου πουλήσουν κάτι που δεν θα πιάνεις 100%.

Σε μετρητή για internet speed μου βγάζει συνήθως 10ms~15ms ping και περίπου 20ms~25ms σε μέρες και ώρες που έχει αιχμή.

Ψάξε να δεις αν έχετε εταιρίες ίντερνετ wireless, μόνο έτσι θα σωθείς.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
Στις 12/4/2023 στις 12:00 ΠΜ, AfRoLEXx είπε

otegtxs.png

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, 

λογω του ότι έχεις αρκετά CRC σε μικρό διάστημα, έχεις ελέγξει την εσωτερική σου καλωδίωση?

Επισης η συνδεσμολογία σου είναι απευθείας στη γραμμή ή έχεις φίλτρα / splitter? 

Δημοσ.
On 16/04/2023 at 18:49, Diavolos666 said:

Κι εγώ σε χωριό μένω και βρήκα την υγειά μου με W-ISP (wireless ISP). Κάποτε είχα forthnet και από τα 24Mbps έπιανα με το ζόρι 1~2. Στην wisp μετρημένα έπιανε ως 73Mbps αλλά μου δίνουν μέχρι 50-άρα για σιγουριά, κι αυτό γιατί δεν δέχονται να σου πουλήσουν κάτι που δεν θα πιάνεις 100%.

Σε μετρητή για internet speed μου βγάζει συνήθως 10ms~15ms ping και περίπου 20ms~25ms σε μέρες και ώρες που έχει αιχμή.

Ψάξε να δεις αν έχετε εταιρίες ίντερνετ wireless, μόνο έτσι θα σωθείς.

σε μερη που το αστικο κεντρο,καμπινα ειναι μακρια εκει οι λυσεις ειναι λιγοτερες.ειτε 4g ειτε wisp ειτε link με καποιον φιλο που μενει πιο κοντα .εκτος αν δινει ftth.και δυστυχως πολλα τετοια μερη

On 17/04/2023 at 14:42, nikos_k1 said:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, 

λογω του ότι έχεις αρκετά CRC σε μικρό διάστημα, έχεις ελέγξει την εσωτερική σου καλωδίωση?

Επισης η συνδεσμολογία σου είναι απευθείας στη γραμμή ή έχεις φίλτρα / splitter? 

Πιθανοτατα να ειναι και λογω αποστασης γιατι τα attenuation ή τα αναφερει λαθος ή πραγματι βρισκεται πολυ πολυ μακρια το οποιο στεκει με βαση τον χαμηλο συγχρονισμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...