Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση smart τηλεόρασης με ενσύρματα headphones

giorgosmcmc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τη QN90B και εξεπλάγην με τη ξεφτίλα τους 1000 ευρώ τηλεοραση και δεν έχει θύρα για 3.5 mm ακουστικά ούτε RCA. Μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο να τη συνδεσω με τα ενσύρματα ακουστικά μου?  Αυτό θα δουλέψει?

Screenshot_2023-04-11-22-03-07-939-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατα 99% δε θα δουλεψει γιατι το USB slot που θα το βαλεις δεν ειναι σχεδιασμενο για να δωσει ετσι ηχο.

Χρειαζεσαι ενα DAC (digital to analogue converter). Υπαρχουν πολυ καλα (και ακριβα) που κανουν πολυ καλο περασμα ήχου, υπάρχουν και πολυ φθηνα αλλα με γερη εκπτωση στον ηχο.

Αυτο εδώ το εχω δοκιμασει ετσι οπως το θες, για ακουστικα: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071WLVXN5/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s01?ie=UTF8&psc=1 
Για την τιμή που έχει, δουλευει μια χαρα και η ποιότητα του ειναι σε οκ επιπεδα.

• Like 1

29 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

κατα 99% δε θα δουλεψει γιατι το USB slot που θα το βαλεις δεν ειναι σχεδιασμενο για να δωσει ετσι ηχο.

Χρειαζεσαι ενα DAC (digital to analogue converter). Υπαρχουν πολυ καλα (και ακριβα) που κανουν πολυ καλο περασμα ήχου, υπάρχουν και πολυ φθηνα αλλα με γερη εκπτωση στον ηχο.

Αυτο εδώ το εχω δοκιμασει ετσι οπως το θες, για ακουστικα: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071WLVXN5/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s01?ie=UTF8&psc=1 
Για την τιμή που έχει, δουλευει μια χαρα και η ποιότητα του ειναι σε οκ επιπεδα.

Κατι αντίστοιχο από Ελλάδα υπάρχει?

15 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Κατι αντίστοιχο από Ελλάδα υπάρχει?

ναι, παρα πολλα. Για παραδειγμα: https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=digital+to+analog+converter

Απλα επειδη υπαρχουν απειρα τετοια στην οικονομικη κατηγορια, δε ξερω τι ποιοτητα θα δεις, οπως προειπα στα φθηνα μπορει να εχεις απλα οκ αποτελεσμα, μπορει να ειναι κ χαλια. Το συγκεκριμενο που προτεινα πιο πριν το εχω δοκιμασει γιαυτο κ το ξερω οτι δουλευει οκ. Απο εκει κ περα, μπορεις απλα να παρεις καποιο απο ολα αυτα και να το δοκιμασεις κ να δεις αν σου κανει.

Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα αν παίζουν κάποια bluetooth ακουστικά. Όλο και κάποια θα υπάρχουν διαθέσιμα στο σπίτι η σε φίλους.

Υπάρχει βέβαια το πρόβλημα του συγχρονισμού ήχου και εικόνας. Αν είσαι τυχερός κάτι θα παίζει σωστά

1 ώρα πριν, smpt είπε

Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα αν παίζουν κάποια bluetooth ακουστικά. Όλο και κάποια θα υπάρχουν διαθέσιμα στο σπίτι η σε φίλους.

Υπάρχει βέβαια το πρόβλημα του συγχρονισμού ήχου και εικόνας. Αν είσαι τυχερός κάτι θα παίζει σωστά

Πήρα αυτά και δουλεύουν άψογα, δεν έχω καθόλου input lag σε ήχο. Πολύ ευχαριστημένος.

received_661771272334636.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...