Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά του Θεού, θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε ένα cpu cooler για τον 13700Κ, air cooled προτιμώ αντί για watercool.  Ευχαριστώ. Έλεγα για την Artic Freezer Duo Esports. Φυσικά δεν θέλω oc , και θα τον έχω σε stock clocks. 

Ευχαριστώ τα μάλα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Painmaker είπε

Γειά σας παιδιά του Θεού, θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε ένα cpu cooler για τον 13700Κ, air cooled προτιμώ αντί για watercool.  Ευχαριστώ. Έλεγα για την Artic Freezer Duo Esports. Φυσικά δεν θέλω oc , και θα τον έχω σε stock clocks. 

Ευχαριστώ τα μάλα. 

Εγώ θα έλεγα να μην βάλεις κάτι λιγότερο

https://www.skroutz.gr/s/32396663/Deepcool-AK620-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x.html

• Like 5
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Painmaker είπε

Ευχαριστώ τα μάλα. 

Σε καμια περιπτωση Duo Esports. 

Ή πας σε μεγάλη αεροψυξη ή σε νερό 280mm ψυγειο και πανω. 

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Risky είπε

https://noctua.at/en/nh-u14s

Κάνει στη μητρική σου και είναι σχεδόν αθόρυβη. Τις χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και δεν την αλλάζω με τίποτα για αέρα. Κάνει για τον 13700Κ και για την μητρική σου.

Για 13700k καλυτερα double tower αεροψυξη. 

Ιδανικά NH-D15 αλλά ξεφεύγει σε τιμή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Peerless Assassin από amazon.de, 63euros delivered, αν θες αέρα.

edit: Λίιιγο φθηνότερος ο SE, 55euros delivered με σχεδον ίδια απόδοση.

PA-SE

Επεξ/σία από Teddy77
  • Like 5
Δημοσ.

πάντως να βλέπω να μπαίνει στην λίστα  ακόμη και τώρα η Aric freezer duo απλά με ξεπερνάει,δηλαδή δίνουμε 400+ για επεξεργαστή και κοιτάζουμε να κόψουμε όσο δεν πάει στο cooler.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις προτάσεις σας! Λέτε αν πάω σε RYZEN 9 7900X να είναι πιο δροσερός από τον 13700K?

Επεξ/σία από Painmaker
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Painmaker είπε

Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις προτάσεις σας! Λέτε αν πάω σε RYZEN 9 7900X να είναι πιο δροσερός από τον 13700K?

Ύστερα από αλλαγή κουτιού πάντως (είχα ένα παλιό corsair 600t με κακό airflow) και τοποθέτηση contact frame, με offset -0,135, είμαι στους 80 βαθμούς max με τον 13700k με την frost commander 140 στο 10λεπτο cinebench. Ρολόγια ελάχιστα χαμηλότερα του στοκ ( ~5,26-5,27 στα p-cores και 4,17-4,18 στα e-cores). Σε αυτά τα watt (~200w) λογικά θα είσαι περίπου στις ίδιες θερμοκρασίες και με την peerless assasin 120.

cbr13700k.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sjtak είπε

Ύστερα από αλλαγή κουτιού πάντως (είχα ένα παλιό corsair 600t με κακό airflow) και τοποθέτηση contact frame, με offset -0,135, είμαι στους 80 βαθμούς max με τον 13700k με την frost commander 140 στο 10λεπτο cinebench. Ρολόγια ελάχιστα χαμηλότερα του στοκ ( ~5,26-5,27 στα p-cores και 4,17-4,18 στα e-cores). Σε αυτά τα watt (~200w) λογικά θα είσαι περίπου στις ίδιες θερμοκρασίες και με την peerless assasin 120.

cbr13700k.jpg

Frost commander ειναι τέρας. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...