Conan2046 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, TutaKachun είπε Το Youtube το παλιό το καλό το free δεν άλλαξε λόγω του Premium. Άλλαξε γιατί πλέον δεν έχει 100 μύρια θεατές αλλά 2,5+ δισεκατομμύρια χρήστες και δεκάδες creators που βγάζουν λεφτά. Το μοντέλο του παλιού youtube δεν μπορεί να δουλέψει σήμερα Ε, ας μην βγάζουν χρήματα οι creators. Σοβαρολογώ, το ίντερνετ υπήρχε με αξιόλογο περιεχόμενο πολύ πριν τους "creators", όταν ερασιτέχνες έφτιαχναν ιστοσελίδες, blogs, χωρίς τον ψυχαναγκασμό να ανεβάζουν βίντεο κάθε μέρα για να εμφανιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησης, έγραφαν και 2-3 γραμμές γιατί δεν ήταν τα πάντα βίντεο, στο Youtube ανέβαζαν βιντεάκια ερασιτεχνικά. Ξαφνικά όλοι θέλουν να κερδίσουν χρήματα από το "περιεχόμενο". 2 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Fantomas2024 είπε για μένα όσοι πληρώνουν είναι ανεγκέφαλοι ξεκάθαρα Είμαι ανεγκέφαλος που χρησιμοποιώ συχνά το youtube από όλες τις συσκευές μου ( τηλέφωνο, tablet, desktop, laptop, smart tv, media player) και ΔΕΝ επιθυμώ να βλέπω διαφημίσεις πουθενά? Και μη μου πεις για ad blockers και άλλες χαζομάρες γιατί όλα αυτά ΔΕΝ καλύπτουν ταυτόχρονα όλες τις συσκευές που έχουν πρόσβαση στο youtube! 3
polaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Πραγματικά με κάποια σχόλια που διαβάζω θα με ενδιέφερε να δω τί ηλικία είναι ο χρήστης πίσω από αυτά, για να ξέρω αν μπορεί να δικαιολογηθεί η βλακεία που μόλις διάβασα ή όχι. Δεν θα γράψω κάτι άλλο. Αυτό αρκεί. 2
d4mage Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, Pokemon640 είπε ξέρεις κάποιον ισάξιο ανταγωνιστή του YouTube ? με το ίδιο κοινό, την ίδια άνεση (χωρητικότητα και διάρκεια βίντεο) και την ίδια απήχηση ; είμαι περίεργος να μάθω.. Πιστεύεις πως δεν θα άλλαζε τακτική αν δεν πλήρωνε ένα μεγάλο ποσοστό την κάθε άκυρη υπηρεσία που σου παρέχει ο καθένας; Ο μόνος λόγος που το χρησιμοποιώ σε iPhone είναι επειδή μπορεί και παίζει στο background. Τώρα σε αυτά που λένε οι περισσότεροι συμφωνώ, τι θα πει καλύτερη ποιότητα 1080p. Μην τρελαθούμε κιόλας, απορώ μερικοί γιατί ηθικολογείτε έτσι λες και τα παίρνετε απ τις συνδρομές. 2
manolis940 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε το ιντερνετ θα το καταστρεψουν αυτοι που πληρωνουν συνδρομες, οτι ειδους και αν ειναι. κυριολεκτικα χωρις να πληρωσετε τιποτα ποτε, θα εχετε τις ιδιες υπηρεσίες και οι εταιριες δεν θα πτωχευσουν, απλα θα ειναι λιγοτερο εξωφρενικα πλουσιες. θα εδιναν ουτως η αλλως τις νεες τεχνολογίες/υπηρεσίες λογω ανταγωνισμου. Η είσαι πολύ μικρός ή ξεχνάς γρήγορα. Είχε καμία σχέση το youtube τότε που ήταν εντελώς free με σήμερα; Το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί. Όταν ο κόσμος είναι διατεθειμένος να πληρώσει μία συνδρομή, πολύ εύκολα θα φτιαχτεί μία αντίστοιχη πλατφόρμα και θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Free webApp που θα έχει το trafic και το content του youtube απλά δεν γίνεται. Το επόμενο αντίστοιχο web App θα μπορούσε να είναι αυτό που δίνει λιγότερες διαφημίσεις (πχ μία ανά 5 Video) περιορισμό σε χαμηλή ανάλυση (πχ 480p) και περισσότερα χρήματα στους creators. Και με ένα ίσως χαμηλότερο σε τιμή premium να σου αφαιρούσε διαφημίσεις και τον κόφτη στην ανάλυση. 11 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν μπορώ να πω πως είδα κάποια τρελή διαφορά στην οθόνη του iPhone στα σχετικά βίντεο. Σε κάθε περίπτωση, καλοδεχούμενες όλες οι προσθήκες. Έχεις και μια ηλικία, να λες ευχαριστώ που βλέπεις και την οθόνη του iphone( αστειεύομαι φυσικά)😆 Δεν νομίζω ότι γενικά θα είναι εφικτό να διακρίνει κάποιος την διαφορά σε μία τόσο μικρή οθόνη, όχι μόνο στο bitrate αλλά και στην ίδια την ανάλυση δηλαδή 720p με 1080p. Φίλος μου που έλεγε ότι αντιλαμβάνεται το 4K, σε ανύποπτο χρόνο του είχα γυρίσει 3 Video σε 4K του τα έδειξα και τον έπεισα ότι δεν είναι 4K. Και τις 3 φορές μου είπε "Είδες που στα έλεγα;" Οπότε μάλλον στους περισσότερους ιδέα είναι. Διαφορά προσωπικά καταλαβαίνω σε Video που είναι κακής ανάλυσης και πιθανών έχουν γίνει upscale σε 720p 1080p ή 4K αλλά φυσικά αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Στο bitrate αν δεν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά, δεν νομίζω ότι μέσο μάτι θα μπορεί να την αντιληφθεί. 9 ώρες πριν, magictoboggan είπε Αν θέλουν να βγάζουν τα έξοδα για τους server ας βάλουν τιμή συνδρομής στους uploaders Μέσος Έλληνας φορολογούμενος detected. 🤯 Τώρα σοβαρά. Σε τεχνολογικό forum που φαντάζομαι ότι έχετε όλοι πάρει χαμπάρι πως λειτουργεί το Intenret δεν ντρέπεστε να τα λέτε αυτά; Και αυτοί πληρώνουν βέβαια. Όταν πατάς Join 30% των χρημάτων που δίνει στον Youtuber πάρει στο Youtube. Λάθος κατ' εμέ γιατί αυτά τα λεφτά θέλω να τα δώσω σαν tip στον δημιουργό που μου πρόσφερε καλό περιεχόμενο
jmirko15 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 53 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μέσος Έλληνας φορολογούμενος detected. 🤯 Τώρα σοβαρά. Σε τεχνολογικό forum που φαντάζομαι ότι έχετε όλοι πάρει χαμπάρι πως λειτουργεί το Intenret δεν ντρέπεστε να τα λέτε αυτά; Και αυτοί πληρώνουν βέβαια. Όταν πατάς Join 30% των χρημάτων που δίνει στον Youtuber πάρει στο Youtube. Λάθος κατ' εμέ γιατί αυτά τα λεφτά θέλω να τα δώσω σαν tip στον δημιουργό που μου πρόσφερε καλό περιεχόμενο Δεν ξέρω γιατί πέφτετε όλοι από τα σύννεφα με το παραπάνω. Το Vimeo έτσι δούλευε (δεν ξέρω τι κάνει πλέον).
Fantomas2024 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, billdanos είπε Είμαι ανεγκέφαλος που χρησιμοποιώ συχνά το youtube από όλες τις συσκευές μου ( τηλέφωνο, tablet, desktop, laptop, smart tv, media player) και ΔΕΝ επιθυμώ να βλέπω διαφημίσεις πουθενά? Και μη μου πεις για ad blockers και άλλες χαζομάρες γιατί όλα αυτά ΔΕΝ καλύπτουν ταυτόχρονα όλες τις συσκευές που έχουν πρόσβαση στο youtube! είσαι θύμα της τεχνολογίας bro
NiKoSmile Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά κατάλαβα ότι κάποιοι από σας πληρώνετε premium μόνο και μόνο για να μη βλέπετε διαφημίσεις; 🤣. Κάνετε ακριβώς το ανάποδο απ ότι θα έπρεπε ☹️. Θα προτιμούσα να βλέπω όλες τις διαφημίσεις και να πληρώνομαι ή έστω με αυτό τον τρόπο να έχω τα extra προνόμια. Τώρα εσείς τους χορτάσατε τον σκύλο και τους δώσατε και την πίτα ολόκληρη. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από NiKoSmile
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Καλά κατάλαβα ότι κάποιοι από σας πληρώνετε premium μόνο και μόνο για να μη βλέπετε διαφημίσεις; 🤣. Κάνετε ακριβώς το ανάποδο απ ότι θα έπρεπε ☹️. Θα προτιμούσα να βλέπω όλες τις διαφημίσεις και να πληρώνομαι ή έστω με αυτό τον τρόπο να έχω τα extra προνόμια. Τώρα εσείς τους χορτάσατε τον σκύλο και τους δώσατε και την πίτα ολόκληρη. Μάλλον χρησιμοποιείς το youtube περιστασιακά ή έχεις να το τσεκάρεις για πάνω απο 1-2 χρόνια... 😛 1
NiKoSmile Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, billdanos είπε Μάλλον χρησιμοποιείς το youtube περιστασιακά ή έχεις να το τσεκάρεις για πάνω απο 1-2 χρόνια... 😛 έχω κανάλι πολλά χρόνια, αλλά άλλο αυτό
enlightened Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Καλά κατάλαβα ότι κάποιοι από σας πληρώνετε premium μόνο και μόνο για να μη βλέπετε διαφημίσεις; 🤣. Κάνετε ακριβώς το ανάποδο απ ότι θα έπρεπε ☹️. Θα προτιμούσα να βλέπω όλες τις διαφημίσεις και να πληρώνομαι ή έστω με αυτό τον τρόπο να έχω τα extra προνόμια. Τώρα εσείς τους χορτάσατε τον σκύλο και τους δώσατε και την πίτα ολόκληρη. Ναι, δε θέλουμε να μας γίνεται ο εγκέφαλος σούπα από το efood και το beat. Και μιλάμε για ένα αστείο ποσό της τάξης των 15€/ χρόνο (συνδρομή Ινδίας). Μιλάμε για τιμή που κάνουν 3-4 σουβλάκια. Εγώ προσωπικά πλήρωσα 29 κάτι και είμαι ξένοιαστος για 2 χρόνια. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από enlightened
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε έχω κανάλι πολλά χρόνια, αλλά άλλο αυτό Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιεί κάποιος συστηματικά το youtube σε όλες του τις συσκευές και να μην έχει προσέξει την επιθετική μορφή που έχουν πλέον οι διαφημίσεις που μπορεί να σκάνε στη διάρκεια ενός video ακόμη και ανά 1 λεπτό! Αν το έχεις ας πούμε σε μια smart tv συνδεδεμένη και σε ηχοσύστημα, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα μιας και στις περισσότερες περιπτώσεις αλλάζει και η ένταση του ήχου κλπ κλπ κλπ. Για κάποιον που απλά "παίζει" από το κινητό του και μπορεί να τα κόψει με έναν ad blocker κλπ είναι μια χαρά. Αν θες όμως να έχεις το λογαριασμό σου, το ιστορικό σου, τις εγγραφές σου σε διάφορα κανάλια, να ακούς ακόμη και μουσική στο σαλόνι σου κλπ και όλα αυτά σε όλες σου τις συσκευές, η συνδρομή είναι μονόδρομος! Εναλλακτικά, "κουμπώνεις" μισό ζαναξάκι και δεν σε νοιάζει τίποτα! 😛 2 1
manolis940 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε έχω κανάλι πολλά χρόνια, αλλά άλλο αυτό Κανάλι έχουμε όλοι απ' την στιγμή που φτιάχνουμε λογαριασμό. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό. 1 ώρα πριν, jmirko15 είπε Δεν ξέρω γιατί πέφτετε όλοι από τα σύννεφα με το παραπάνω. Το Vimeo έτσι δούλευε (δεν ξέρω τι κάνει πλέον). Δεν ξέρω πως δούλευε. Ξέρω τους λόγους γιατί δεν έπιασε το Youtube που δεν είναι της παρούσης και έμαθα επίσης μετά το σχόλιο σου μέσα σε ένα λεπτό ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση με το Youtube και φυσικά έχει και εκείνη συνδρομές
NiKoSmile Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιεί κάποιος συστηματικά το youtube σε όλες του τις συσκευές και να μην έχει προσέξει την επιθετική μορφή που έχουν πλέον οι διαφημίσεις που μπορεί να σκάνε στη διάρκεια ενός video ακόμη και ανά 1 λεπτό! Αν το έχεις ας πούμε σε μια smart tv, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα μιας και στις περισσότερες περιπτώσεις αλλάζει και η ένταση του ήχου κλπ κλπ κλπ. Για κάποιον που απλά "παίζει" από το κινητό του και μπορεί να τα κόψει με έναν ad blocker κλπ είναι μια χαρά. Αν θες όμως να έχεις το λογαριασμό σου, το ιστορικό σου, τις εγγραφές σου σε διάφορα κανάλια, να ακούς ακόμη και μουσική στο σαλόνι σου κλπ και όλα αυτά σε όλες σου τις συσκευές, η συνδρομή είναι μονόδρομος! Εναλλακτικά κουμπώνεις μισό ζαναξάκι και δεν σε νοιάζει τίποτα! 😛 Θα συμφωνήσω ότι δίνει μια οικογενειακή ευκολία απαλλαγής διαφημίσεων και προνομίων χωρίς να χρειάζεται κάποιος να είναι hacker. 4 λεπτά πριν, manolis940 είπε Κανάλι έχουμε όλοι απ' την στιγμή που φτιάχνουμε λογαριασμό. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό. Πόσοι όμως έχουμε κανάλι με περιεχόμενο που ανεβάζουμε τουλάχιστον ένα δίωρο video την εβδομάδα; 😏 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από NiKoSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα