chaosongogr Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω, εγώ είμαι μισθωτός full time(remotely) κάπου αλλά θα μου έγινε πρόταση δουλειάς και κάπου αλλού για το υπόλοιπο μισό ωράριο της μέρας, θα μπορούσα νόμιμα να την δηλώσω την δουλειά αυτήν κάπως?? πχ να είμαι μισθωτός εκεί που είμαι και να κάνω τίτλο κτήσης με την νέα δουλειά;; υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να χρειάζεται να κάνω έκδοση με μπλοκάκι κτλ κτλ.? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Raylan Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, chaosongogr είπε Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω, εγώ είμαι μισθωτός full time(remotely) κάπου αλλά θα μου έγινε πρόταση δουλειάς και κάπου αλλού για το υπόλοιπο μισό ωράριο της μέρας, θα μπορούσα νόμιμα να την δηλώσω την δουλειά αυτήν κάπως?? πχ να είμαι μισθωτός εκεί που είμαι και να κάνω τίτλο κτήσης με την νέα δουλειά;; υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να χρειάζεται να κάνω έκδοση με μπλοκάκι κτλ κτλ.? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Μπορείς να κάνεις όσες δουλειές θέλεις..
gx2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Raylan είπε Μπορείς να κάνεις όσες δουλειές θέλεις. Απλά θα έχεις συνεταίρο την εφορία! 1
lyda94 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ναι, μπορείς! Απλά το ένα ωράριο να μην πέφτει πάνω στο άλλο.
Swimmer21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Εγώ ξέρω ότι υπάρχει ένα ανώτατο όριο ωρών που μπορεί να δουλέψει κάποιος ανά εβδομάδα.
chaosongogr Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Ναι αυτό είναι το θέμα, ότι και εγώ ξέρω ότι υπάρχει ανώτατο ώραριο, απλά πως νόμιμα μπορεί να διατυπωθεί
Skrobo Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέχρι και 3 εργοδότες μπορείς να έχεις με το κανονικό σύστημα, χωρίς να πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ο μέγιστος χρόνος εργασίας για ολες τις δουλειές δεν θα πρέπει να περνάει το μέγιστο επιτρεπτό που τώρα ειναι 9 ωρες την ημερά και 45 την εβδομάδα. Θα πληρώνεις ασφαλιστηκές εισφορές για όλες σου τις απασχολήσεις. Η παρακράτηση φόρου μπορεί να μην είναι σωστή, θα προσέχεις μέχρι να βγεί η εκαθάριση της δήλωσης σου. Οι ώρες εργασίας, τυπικά, δεν θα πρέπει να συμπίπτουν. Φυσικά και η ΕΡΓΑΝΗ δεν σε σταματάει απο το να βάλεις ίδιες ώρες, αλλα δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα