Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

θα ήθελα να ρωτήσω, εγώ είμαι μισθωτός full time(remotely) κάπου αλλά θα μου έγινε πρόταση δουλειάς και κάπου αλλού για το υπόλοιπο μισό ωράριο της μέρας, θα μπορούσα νόμιμα να την δηλώσω την δουλειά αυτήν κάπως?? πχ να είμαι μισθωτός εκεί που είμαι και να κάνω τίτλο κτήσης με την νέα δουλειά;; υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να χρειάζεται να κάνω έκδοση με μπλοκάκι κτλ κτλ.? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chaosongogr είπε

Καλησπέρα σας, 

θα ήθελα να ρωτήσω, εγώ είμαι μισθωτός full time(remotely) κάπου αλλά θα μου έγινε πρόταση δουλειάς και κάπου αλλού για το υπόλοιπο μισό ωράριο της μέρας, θα μπορούσα νόμιμα να την δηλώσω την δουλειά αυτήν κάπως?? πχ να είμαι μισθωτός εκεί που είμαι και να κάνω τίτλο κτήσης με την νέα δουλειά;; υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να χρειάζεται να κάνω έκδοση με μπλοκάκι κτλ κτλ.? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μπορείς να κάνεις όσες δουλειές θέλεις..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Raylan είπε

Μπορείς να κάνεις όσες δουλειές θέλεις.

Απλά θα έχεις συνεταίρο την εφορία!

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι και 3 εργοδότες μπορείς να έχεις με το κανονικό σύστημα, χωρίς να πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Ο μέγιστος χρόνος εργασίας για ολες τις δουλειές δεν θα πρέπει να περνάει το μέγιστο επιτρεπτό που τώρα ειναι 9 ωρες την ημερά και 45 την εβδομάδα. 

Θα πληρώνεις ασφαλιστηκές εισφορές για όλες σου τις απασχολήσεις. Η παρακράτηση φόρου μπορεί να μην είναι σωστή, θα προσέχεις μέχρι να βγεί η εκαθάριση της δήλωσης σου.

Οι ώρες εργασίας, τυπικά, δεν θα πρέπει να συμπίπτουν. Φυσικά και η ΕΡΓΑΝΗ δεν σε σταματάει απο το να βάλεις ίδιες ώρες, αλλα δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...