Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποιος φοιτητής/απόφοιτος θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο  είναι εφικτό για κάποιον που εργάζεται να βγάλει από αυτή την σχολή από πλευράς παρακολούθησης (εργαστήρια  κτλ)  αλλά και από πλευράς διαβάσματος. Θεωρείται μέτρια ή δύσκολη σχολή; Συγκριτικά με τις άλλες πολυτεχνικές. Έχει κανείς εμπειρία από κατατακτηρίες εκεί;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, xgol είπε

Αλλαγή καριερας μετα απο διδακτορικο και Ιατρικη;! 😂

όχι, αλλά αν με έπαιρνε χρονικά θα έκανα ακόμα ένα πτυχίο

11 ώρες πριν, pi314 είπε

Τι θα τα κάνετε τόσα πτυχία ρε παιδιά?

προσωπικά δεν το κάνω για να το βάλω στο CV μου, έχω δουλειά αλλά θα έκανα ακόμα ένα πτυχίο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

όχι, αλλά αν με έπαιρνε χρονικά θα έκανα ακόμα ένα πτυχίο

προσωπικά δεν το κάνω για να το βάλω στο CV μου, έχω δουλειά αλλά θα έκανα ακόμα ένα πτυχίο.

Συμφορουμίτη αν αντέχεις και για άλλο πτυχίο, καλά κάνεις....μπράβο σου βασικά!!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pi314 είπε

Συμφορουμίτη αν αντέχεις και για άλλο πτυχίο, καλά κάνεις....μπράβο σου βασικά!!

Μπραβο γιατι; Η καθε επιστημη ειναι τεραστια και πταν καποιος κανει διαφορετικα βασικα πτυχια και δεν εμβαθυνει σε κανενα, προφανως δε καταφερνει και πολλα. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πολυτεχνικές σχολές είναι δύσκολες, και απαιτούν άλλη νοοτροπία, εντελώς διαφορετική από την ιατρική, φαρμακευτική κλπ.
Δουλειά και σπουδή σε τέτοιες σχολές είναι κακός συνδυασμός.

Πέραν αυτού, από ιατρική -> μηχανικός !; 
Καμιά συνάφεια στα αντικείμενα.
Σα να λέμε ξέρω 'γω από πυροσβέστης -> κομμωτής.

Χαμογελώ ειρωνικά....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Πέραν αυτού, από ιατρική -> μηχανικός !; 
Καμιά συνάφεια στα αντικείμενα.
Σα να λέμε ξέρω 'γω από πυροσβέστης -> κομμωτής.

Δεν το κάνω για να αλλάξω καριέρα, θεωρώ είναι κάπως σχετικό με τον τομέα που ασχολούμαι και ταυτόχρονα είναι μια τελείως διαφορετική σχολή για εμένα και απλά θα θελα να το δοκιμάσω. Ούτε είπα θα την τελειώσω σε ένα εξάμηνο επειδή έχω βάσεις. Το ξέρω ότι ο μηχανικός είναι άλλος κόσμος.

9 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Χαμογελώ ειρωνικά....

Ό,τι μπορεί ο καθένας κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάθος κάνεις !
Η σχολή αυτή δεν έχει καμιά σχέση με τον τομέα της ιατρικής, σε τίποτε.
Ούτε στο αντικείμενο, ούτε στην γνωστική κουλτούρα, ούτε στον τρόπο μελέτης.
Ακόμα και το χημικό έχει ελάχιστη ή μηδενική συνάφεια με την ιατρική.

Αν ήταν φαρμακευτική ή βιολογία ή κάτι προς τα εκεί (π.χ. ένα μπσ στην φυσικοχημεία) θα το καταλάβαινα.
Αλλά αυτό που μας λες είναι εντελώς άσχετο.

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, V.I.Smirnov είπε

Λάθος κάνεις !
Η σχολή αυτή δεν έχει καμιά σχέση με τον τομέα της ιατρικής, σε τίποτε.

Στο ερευνητικό μου αντικείμενο σχετίζεται.

Παρόλα αυτά όπως είπα το κάνω γιατί πιστεύω θα μου άρεσαν οι γνώσεις και ίσως μου δώσει και κάτι έξτρα στον κλάδο μου. Ούτως ή άλλως δεν άνοιξα το θέμα ρωτώντας αν είναι καλή ιδέα για αυτό το πτυχίο, αλλά για τις κατατακτήριες, την δυσκολία της σχολής και το ωράριο. 

Αν  κάποιος έχει κάτι σχετικό να απαντήσει ας το κάνει παρακαλώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου είπα, κάνεις λάθος.
Ωφέλεια θα έχεις αν πας σε κάτι που έχει παρόμοια γνωστική κουλτούρα και διευρύνει το υπόβαθρο και την οπτική του κλάδου όπου βρίσκεσαι ήδη.
Με το να κάνεις κάτι άσχετο δεν κερδίζεις κάτι.
Σαν λέει κάποιος μηχανικός ότι θέλει να γίνει γιατρός ορθοπεδικός επειδή έχει κάνει εμβιομηχανική.

Εξάλλου, δουλειά πλήρους ωραρίου και σπουδή σε τέτοια σχολή είναι εξαιρετικά δύσκολο, για πολλούς λόγους.
Αν ήταν αλλιώς, τόσοι φοιτητές σ' αυτές τις σχολές θα δούλευαν.
Έχω περάσει από το περιβάλλον αυτής της σχολής ως φοιτητής μπσ και ξέρω.
Μάλιστα είχα γνωρίσει προσωπικά και τον Μπουντουβή πριν χρόνια.

Δεν θέλεις να ακούσεις, κακό του κεφαλιού σου....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Σου είπα, κάνεις λάθος.
Ωφέλεια θα έχεις αν πας σε κάτι που έχει παρόμοια γνωστική κουλτούρα και διευρύνει το υπόβαθρο και την οπτική του κλάδου όπου βρίσκεσαι ήδη.
Με το να κάνεις κάτι άσχετο δεν κερδίζεις κάτι.
Σαν λέει κάποιος μηχανικός ότι θέλει να γίνει γιατρός ορθοπεδικός επειδή έχει κάνει εμβιομηχανική.

Εξάλλου, δουλειά πλήρους ωραρίου και σπουδή σε τέτοια σχολή είναι εξαιρετικά δύσκολο, για πολλούς λόγους.
Αν ήταν αλλιώς, τόσοι φοιτητές σ' αυτές τις σχολές θα δούλευαν.
Έχω περάσει από το περιβάλλον αυτής της σχολής ως φοιτητής μπσ και ξέρω.
Μάλιστα είχα γνωρίσει προσωπικά και τον Μπουντουβή πριν χρόνια.

Δεν θέλεις να ακούσεις, κακό του κεφαλιού σου....

-

Το σκέφτομαι γιατί μαρέσει, αν θες πέστο χόμπυ. Δεν πάω να το κάνω για να το εφαρμόσω στην δουλειά μου, θεωρώ όμως ότι κάτι θα μου δώσει, έστω και ελαχιστότατο. Δεν το κάνω όμως για αυτό.

Τεσπα δεν το συνεχίζω άλλο.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξαναγράφω από την αντίστροφη φορά, για να φανεί ο παραλογισμός.
Κάποιος πολιτικός μηχ. ή μηχανολόγος μηχ. θέλει να γίνει ορθοπεδικός επειδή έχει κάνει εμβιομηχανική (λέμε τώρα).
Ή ένας χημικός μηχανικός ή χημικός να γίνει μικροβιολόγος επειδή και τα δυο έχουν εργαστήρια με ανάλυση δειγμάτων.
Ή ένας μηχανικός που έκανε μελέτη οδοντικών εμφυτευμάτων με πεπερασμένα στοιχεία θέλει να γίνει οδοντίατρος.

Ρε τι ακούμε εδώ μέσα...

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gingerbread όσο στηρίζεσαι στα πόδια σου και το φορτίο όλο (οικονομικό + προσωπική κούραση) το κουβαλάς εσύ και δεν επιβαρύνεις άλλους, γνώμη μου είναι πως κάνεις ότι σου κάνει κέφι και στο ποια πτυχία θα πάρεις και στον αριθμό! Καλή επιτυχία!!

Επεξ/σία από pi314
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...