Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αλλάξω το mi a3 που το έχω 2,5 χρόνια τώρα τίμιο (το είχα πάρει 90€ μεταχειρισμένο)..Μπορώ να δώσω μέχρι 340€(για καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο να προτείνετε) αυστηρά και ψάχνω κινητό αρχικά να έχει καλή οθόνη (6-6.8"),να μην αρχίσει να κολλάει στα 3 χρόνια (όσο πιο ελαφρύ λογισμικό),πολύ καλή κάμερα και βίντεο ,η μπαταρία να βγάζει μέρα και γρήγορη φόρτιση δεν με χαλαει δεν είναι αναγκαίο..με επεξεργαστή να παίζει ένα call of duty,pubg αν και δεν παίζω πολυ...και δεν έχω θέμα να έχει 5g αρκεί να έχει volte..Ακούω προτάσεις..

Σκεφτόμουν realme gt2 8/128 ,Google pixel 6a(με προβληματίζει μόνο η εγγύηση)

Αλλη πρόταση;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Καλησπέρα σκέφτομαι να αλλάξω το mi a3 που το έχω 2,5 χρόνια τώρα τίμιο (το είχα πάρει 90€ μεταχειρισμένο)..Μπορώ να δώσω μέχρι 340€(για καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο να προτείνετε) αυστηρά και ψάχνω κινητό αρχικά να έχει καλή οθόνη (6-6.8"),να μην αρχίσει να κολλάει στα 3 χρόνια (όσο πιο ελαφρύ λογισμικό),πολύ καλή κάμερα και βίντεο ,η μπαταρία να βγάζει μέρα και γρήγορη φόρτιση δεν με χαλαει δεν είναι αναγκαίο..με επεξεργαστή να παίζει ένα call of duty,pubg αν και δεν παίζω πολυ...και δεν έχω θέμα να έχει 5g αρκεί να έχει volte..Ακούω προτάσεις..

Σκεφτόμουν realme gt2 8/128 ,Google pixel 6a(με προβληματίζει μόνο η εγγύηση)

Αλλη πρόταση;

Ευχαριστώ

Πάρε το realme που έχεις κοιτάξει .....αλλιώς σαν δεύτερη επιλογή θα σου έλεγα να δεις μέσα από το best price το galaxy a54 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, life is music είπε

Πάρε το realme που έχεις κοιτάξει .....αλλιώς σαν δεύτερη επιλογή θα σου έλεγα να δεις μέσα από το best price το galaxy a54 

Κι εγώ GT2 ψηφίζω. Πότε δεν συμπάθησα την σειρά Α της Samsung

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Κι εγώ GT2 ψηφίζω. Πότε δεν συμπάθησα την σειρά Α της Samsung

Απλά διάβασα καλά λόγια για το συγκεκριμένο samsung ...από εκεί και πέρα ο φίλος ας πάρει αυτό που του αρέσει !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...