Προς το περιεχόμενο

prin agorasete karta rikste mia matia!

dreamcast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mia kai polloi blepw oti paraponiounte oti piasthkan koroida.Skefthka na kanw auto to post gia na bohthisw merikous pou den kseroun na ksexwrizoun tis mnhmes twn kartwn!

prin deite tis fotografies as exete ypopsh oti:4.0ns=500mhz [maximum frequency]3.3ns=600mhz [max]2.8=700mhz[max] k.t.l!

ysxiei to ekshs (1000/x.ns)*2!

as ksekinhsw apo xamhla pros pshla:::

samsung 4.0ns4.0%5Btsopii%5DJPG.JPG

samsung3.3ns3.3.JPG

samsung2.8ns2.86ns.JPG

hynix2.2nshynix+2.2.JPG

pisteuw oti me auta ta paradeigmata katalavate pws na diakrinete tis mnhmes[parathrhsate oti h samsung den grafei gc-28 alla gc-2A,polloi mporei na kolousane ekei]

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ουτε φωτογραφίες ούτε τίποτα...

Για ακόμα καλυτερα γράψτε ακριβώς τι γραφει πάνω η μνήμη και εάν είναι samsung πηγαίνεται στην παρακάτω σελίδα:¨

http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/common/partnumbersearch.aspx?partnum=K4D263238E&cd1=6C2A&x=17&y=7

Θα δείτε με πιο μεγάλη λεπτομέρεια τα όρια .....

• 3 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βασικα το ολο topic ειναι λιγο ατοπο εφοσον οι εταιρειες βαζουν οτι μνημες εχουν εκεινη την στιγμη σε πλεονασμα.

Ετσι και η Asus και η Gigabyte ( Γενικα ολες οι εταιρειες ) εχουν μοντελα με 3.3ns DDR3 καρτες αλλα εχω δει πολλες καρτες τοσο ATI οσο και NVIDIA που στο κουτι γραφουν 3.3ns αλλα ερχονται με 4.0ns και αυτο θα το βρειτε αν κανετε ενα search στο νετ.

( Καποιος μπορει να πει πως αν δεν εχει 3.3ns μνημες θα την στειλω πισω. Αυτο θα γινοταν αν δεν ελεγαν στα Licence Agreement οι εταιρειες χονδρικα χονδρικα πως " The specifications may change without notice." )

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες είμαι νεος στο insomnia και θέλω βοήθεια. Ξέρει κανεις αν μπορω να βρω κάρτα γραφικών AGP 8x με μνήμη 256.Γιατί εδώ που μένω δεν βρίσκω παρά μόνο PCI Express. Έχω σχετικά παλιό PC.

NO MONEY NO FUNNY

Thanx a lot

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δηλαδή βασικά αν η κάρτα είναι χρονισμένη στα 500MHz κ έχει τσιπάκι 1,6ns, σημαίνει πως αντέχει άνετα o/c μέχρι τα 600MHz? Δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα του o/c -βέβαια ποτέ δεν είναι αργά- γι'αυτό ρωτάω.

• 3 μήνες μετά...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

βλεπω αναφερετε συνεχεια για MHz.

τα ΜΒ δεν τα αναφερετε????δεν εχουν σημασια??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...