Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα αυτοκίνητο mercedes clk 200 και έχω ένα πρόβλημα .

Αργεί να πιάσει θερμοκρασία το αυτοκίνητο και όταν πιάνει θερμοκρασία ανεβαίνει πάνω απο τη μέση και το βεντιλατέρ /ο ανεμιστήρας δουλεύει ασταμάτητα και ακούγεται συνέχεια  

Επίσης το καλοριφέρ πλέον βγάζει μόνο κρύο αέρα , οπότε σκέφτηκα  ότι μπορεί κάποιο υγρό να του λειπει. 

Τι πιστεύετε οτι μπορεί να φταίει , γιατί το αμάξι είναι σε ξένη χώρα και φοβάμαι μην με εξαπατήσουν στο συνεργείο. 

Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε ; 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
17 minutes ago, Nefeli350123 said:

Αργεί να πιάσει θερμοκρασία το αυτοκίνητο και όταν πιάνει θερμοκρασία ανεβαίνει πάνω απο τη μέση και το βεντιλατέρ /ο ανεμιστήρας δουλεύει ασταμάτητα και ακούγεται συνέχεια  

Επίσης το καλοριφέρ πλέον βγάζει μόνο κρύο αέρα , οπότε σκέφτηκα  ότι μπορεί κάποιο υγρό να του λειπει. 

Τι πιστεύετε οτι μπορεί να φταίει , γιατί το αμάξι είναι σε ξένη χώρα και φοβάμαι μην με εξαπατήσουν στο συνεργείο. 

μαλλον εχει κολλησει ο θερμοστατης 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nefeli350123 είπε

Φαντάζομαι εχεις το W209.Εγώ έχω ακόμα το W208 clk230.

Δεν είχα ποτε κάτι παρόμοιο.

Οπως ειπώθηκε,ο θερμοστάτης,μετά κάποιος αισθητήρας,κάποιο ρελε,ο εγκέφαλος.

Ο ανεμιστήρας δουλεύει με το κλιματιστικό ή όχι;

Σε ποια χώρα είσαι και φοβάσαι μην σε εξαπατήσουν;Στην Ευρώπη παντού υπάρχουν εξειδικευμένα Mercedes.

Δημοσ.
Στις 11/4/2023 στις 6:08 ΜΜ, Nefeli350123 είπε

Επίσης το καλοριφέρ πλέον βγάζει μόνο κρύο αέρα

Το καλοριφέρ έχει δικό του ψυγείο που είναι στο ίδιο σύστημα με το κεντρικό. Μήπως έχει βουλώσει ή θέλει εξαερισμό; Αν δεις νερό στα πατάκια τότε έχει τρυπήσει.

Δημοσ.
Στις 11/4/2023 στις 6:08 ΜΜ, Nefeli350123 είπε

Επίσης το καλοριφέρ πλέον βγάζει μόνο κρύο αέρα , οπότε σκέφτηκα  ότι μπορεί κάποιο υγρό να του λειπει

Αν εισαι ανιδεη δεν ειναι κακο να το πεις και να το γραψεις εκ των προτερων για να το εκτιμησει ο αναγνωστης και ετσι να παρεις περισσοτερες απαντησεις..!

Το αμαξι δεν το γνωριζω..  Κοιτα το παγουρι/δοχειο διαστολης να δεις αν εχει υγρα προφανως θα εχει καποιο χρωμα ''κοκκινο'' 

1ο σεναριο. Αν εχει υγρα(δεν μας απασχολει η σταθμη) το οτι καθυστερει να ανεβασει θερμοκρασια θα ειναι απο θερμοστατη! Το καλοριφερ που δεν βγαζει ζεστο μπορει να ειναι βουλωμενο..  Και δω το δισυποστατο! Γιατι μετα να ανεβαζει θερμοκρασια??? Αν εχεις υγρα και ο θερμοστατης εχει κολλησει ανοιχτος δεν γινεται αυτο αφου δουλευει και το βεντιλατερ! Αν ηταν απο αντλια λογικα δεν θα καθυστερουσε να ανεβασει θερμοκρασια ισα-ισα το βοηθαει..

2ο σεναριο. Ελλειψη ψυκτικου υγρου! Συμπληρωνεις και αν παλι σου κανει τιποτα περιεργο(σε συγκεκριμενες στιγμες) θα θελει εξαερωση..

Στις 11/4/2023 στις 11:20 ΜΜ, jmmys είπε

Φαντάζομαι εχεις το W209.Εγώ έχω ακόμα το W208 clk230.

Δεν είχα ποτε κάτι παρόμοιο.

Οπως ειπώθηκε,ο θερμοστάτης,μετά κάποιος αισθητήρας,κάποιο ρελε,ο εγκέφαλος.

Ο ανεμιστήρας δουλεύει με το κλιματιστικό ή όχι;

Σε ποια χώρα είσαι και φοβάσαι μην σε εξαπατήσουν;Στην Ευρώπη παντού υπάρχουν εξειδικευμένα Mercedes.

Ειναι η ψυχολογια οτι μηπως ειναι τιποτα απλο που μπορω να το κανω και εγω γιατι αν το αμαξι μπει συνεργειο,αναλογα την πολιτικη του καθε συνεργειο ακομα και για το τιποτα μπορει να σε χρεωσουν 20-30ευρω!  Θα μου πεις εχεις clk και σκεφτεσαι ετσι..  Προφανως για να ρωταει σε φορουμ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαρροη εχεις και δεν εχει αντιψυκτικό το αμαξι.Για αρχη ξεκινα το συμληρωμα και μη το κουνας

Επεξ/σία από filipprin

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...