tsofras Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τετάρτη 12/04/2023 στις 18.30 https://goo.gl/maps/DkoMrYisJDZGz6JTA Είναι στο parking έξω απο το κολυμβητήριο του Αλίμου , λίγο πριν το Dia Noche Κλείδωσα το προηγούμενο να έχουμε ένα καθαρό (ναι μία ημέρα πριν συγνώμη) Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από tsofras 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Εμένα γέννησε η γέλασα μου σήμερα (που λένε κ στο χωριό μου): 17.30-19.30 έχω teams όποτε μετά μέχρι να φτάσω θα έχει πάει καλές 20.30 😐 Δηλώνω πρώτος συμμετοχή για το επόμενο όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε Εμένα γέννησε η γέλασα μου σήμερα (που λένε κ στο χωριό μου): 17.30-19.30 έχω teams όποτε μετά μέχρι να φτάσω θα έχει πάει καλές 20.30 😐 Δηλώνω πρώτος συμμετοχή για το επόμενο όμως! " Ελα γιωργη , πανε σα περα στου παυλιδη και κοψτου το ιντερνετ του προδωτη ρε...." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Παίδες πείτε και οι υπόλοιποι για να το μεταφέρουμε αν είναι να είμαστε 3 άτομα στη Μάζωξη Νο3 (τυχαίο? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, tsofras είπε Παίδες πείτε και οι υπόλοιποι για να το μεταφέρουμε αν είναι να είμαστε 3 άτομα στη Μάζωξη Νο3 (τυχαίο? ) Στη μάζωξη 2 πάντως 2 ήμασταν όντως, εγώ κ ο φιλαρχος 😂😂😂😂😂😂 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε " Ελα γιωργη , πανε σα περα στου παυλιδη και κοψτου το ιντερνετ του προδωτη ρε...." Πακέτωθηκα κ έφευγα σε άδεια φαντάσου αλλά δε μπορώ να μιλήσω, επείγει κ θα λείπω… πάλι καλά που φετος δεν είχα κανονίσει να φυγω καπάκι μετά τη δουλεια για πουθενά… Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω θα έρθω. θα μαζέψουμε ομάδα μπάσκετ η όχι; κανονίστε αν είμαστε κάτω από 5 να το μεταφέρουμε την άλλη εβδομάδα. ότι θέλετε. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγω θα έρθω. θα μαζέψουμε ομάδα μπάσκετ η όχι; κανονίστε αν είμαστε κάτω από 5 να το μεταφέρουμε την άλλη εβδομάδα. ότι θέλετε. 4 μέχρι τώρα , ο @tsofras κάνει για 2 αρα 5 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 οκ αύριο μεσημέρι να δούμε τελικά ποιοι θα έρθουμε. εγώ οκ. τώρα με τι θα έρθω δεν ξέρω αν τύχει κάτι και θέλει το αμάξι η γυναίκα θα έρθω με το καινούριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Εγώ δεν θα μπορέσω παίδες, καθώς θα ετοιμάσω βαλιτσούλα να την κάνω αύριο, να πάω και το πρώτο μίνι ταξιδάκι με τον άσο. Σορυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, aris_rom είπε Εγώ δεν θα μπορέσω παίδες, καθώς θα ετοιμάσω βαλιτσούλα να την κάνω αύριο, να πάω και το πρώτο μίνι ταξιδάκι με τον άσο. Σορυ. Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις μαν 1 ώρα πριν, mp123 είπε οκ αύριο μεσημέρι να δούμε τελικά ποιοι θα έρθουμε. εγώ οκ. τώρα με τι θα έρθω δεν ξέρω αν τύχει κάτι και θέλει το αμάξι η γυναίκα θα έρθω με το καινούριο. Συμφωνώ κάνουμε ένα catch up αύριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Καλημέρα Για δηλώστε παρουσίες να δούμε πόσοι είμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Καλημέρα Για δηλώστε παρουσίες να δούμε πόσοι είμαστε Παρών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 και εγώ θα έρθω. καφέ να φέρουμε η εκεί θα έχει να πάρουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Τέσσερις με μένα, άντε άλλος ένας να γεμίσουμε ΤΑΞΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, mp123 είπε και εγώ θα έρθω. καφέ να φέρουμε η εκεί θα έχει να πάρουμε; ε τοσα καφε εχει εκει, οχι σαν την αλλη φορα να πουμε που ξερακιασαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις