IOROD867 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Γεια σε όλους, Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά κυλίνδρου διπλής λειτουργίας όσο γίνεται καλύτερης ποιότητας. Πολλές φορές η μητέρα μου αφήνει το κλειδί πίσω από την πόρτα και δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα της. Και αυτό είναι το λιγότερο. Αν πάθει κάτι δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει κάποιος στο σπίτι και θα χρειαστει να γίνουν μεγάλες ζημιές. Οπότε φαντάζομαι η τοποθέτηση κυλίνδρου διπλης λειτουργίας είναι μονόδρομος. Ευχαριστώ
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, IOROD867 είπε Γεια σε όλους, Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά κυλίνδρου διπλής λειτουργίας όσο γίνεται καλύτερης ποιότητας. Πολλές φορές η μητέρα μου αφήνει το κλειδί πίσω από την πόρτα και δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα της. Και αυτό είναι το λιγότερο. Αν πάθει κάτι δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει κάποιος στο σπίτι και θα χρειαστει να γίνουν μεγάλες ζημιές. Οπότε φαντάζομαι η τοποθέτηση κυλίνδρου διπλης λειτουργίας είναι μονόδρομος. Ευχαριστώ Αυτό που λες με το μπλοκάρισμα αν ξεχάσεις τα κλειδιά έξω το πάθαμε εμείς με μια τυπική κλειδαριά όχι ασφαλείας ή κάτι ιδιαίτερο. Ξέχασε η μάνα μου τα κλειδιά από έξω και όταν μπήκε σπίτι δεν θυμόταν τίποτα πέραν ότι δεν έβρισκε τα κλειδιά. Νομίζαμε ότι κάπου χάθηκαν μέσα στο σπίτι μέχρι που έκανα το λάθος να πάω να κλειδώσω την πόρτα με τα δικά μου, με το που μπήκε το κλειδί στην κλειδαριά και γύρισε μια φορά τέλος, κλειδωθηκαμε μέσα και δεν μπορουσαμε να βγάλουμε το κλειδί ούτε να ξεκλειδώσουμε. Θεοτυχεροι που υπήρχε γείτονας τον βρήκαμε στο τηλ και ήρθε στην πόρτα έβγαλε το κλειδί από την έξω μεριά και η κλειδαριά ξεμπλόκαρε. Τέλη Αυγούστου και σχεδόν όλοι να λείπουν για διακοπές. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από Basilhs23___
john_shadow Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ρώτα εδώ καλύτερα https://www.insomnia.gr/forums/topic/707878-κλειδαριές-και-πόρτες-ασφαλείας/
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αυτό που λες με το μπλοκάρισμα αν ξεχάσεις τα κλειδιά έξω το πάθαμε εμείς με μια τυπική κλειδαριά όχι ασφαλείας ή κάτι ιδιαίτερο. Ξέχασε η μάνα μου τα κλειδιά από έξω και όταν μπήκε σπίτι δεν θυμόταν τίποτα πέραν ότι δεν έβρισκε τα κλειδιά. Νομίζαμε ότι κάπου χάθηκαν μέσα στο σπίτι μέχρι που έκανα το λάθος να πάω να κλειδώσω την πόρτα με τα δικά μου, με το που μπήκε το κλειδί στην κλειδαριά και γύρισε μια φορά τέλος, κλειδωθηκαμε μέσα και δεν μπορουσαμε να βγάλουμε το κλειδί ούτε να ξεκλειδώσουμε. Θεοτυχεροι που υπήρχε γείτονας τον βρήκαμε στο τηλ και ήρθε στην πόρτα έβγαλε το κλειδί από την έξω μεριά και η κλειδαριά ξεμπλόκαρε. Τέλη Αυγούστου και σχεδόν όλοι να λείπουν για διακοπές. Αφού υπήρχε κλειδί απέξω πως δούλεψε η κλειδαριά από μέσα?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 48 λεπτά πριν, IOROD867 είπε Γεια σε όλους, Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά κυλίνδρου διπλής λειτουργίας όσο γίνεται καλύτερης ποιότητας. Πολλές φορές η μητέρα μου αφήνει το κλειδί πίσω από την πόρτα και δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα της. Και αυτό είναι το λιγότερο. Αν πάθει κάτι δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει κάποιος στο σπίτι και θα χρειαστει να γίνουν μεγάλες ζημιές. Οπότε φαντάζομαι η τοποθέτηση κυλίνδρου διπλης λειτουργίας είναι μονόδρομος. Ευχαριστώ μηπως κάτι σαν το απο κάτω είναι καλύτερο; https://smart-home.gr/el/1328-κυλινδρος-απλος-με-3-κλειδιανικελ-ματ.html
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αφού υπήρχε κλειδί απέξω πως δούλεψε η κλειδαριά από μέσα? Δεν δούλεψε 100%. Κλειδωσαμε μια φορά από μέσα, μετά μπλόκαρε, δηλαδή γυρνούσε μεν το κλειδί αλλά δεν έφτανε ούτε να κλειδώσεις 2η ούτε το αντίστροφο δηλαδή να ξεκλειδώσεις, οπότε κλειδωθηκαμε μέσα.
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ναι, όλη αυτή η συμπεριφορά που λες μου φαίνεται περίεργη. Θα περίμενα ότι αν υπήρχε κλειδί από την μία πλευρά, από την άλλη να μην μπαίνει καθόλου μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα