kazakosc Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Στο αυτοκίνητο μου εχω έναν ενισχυτή τετρακαναλο που παίζει με 4 ηχεία, δυο μπροστά και δυο πισω. Μου έχουν κανει δωρο ένα ραδιοcd το οποίο είναι δικαναλο, πως μπορώ να το συνδέσω με τον ενισχυτή να παίζουν και τα 4 ηχεία? Ας μην μπορώ να τα ελεγχω ξεχωριστά τα μπροστά από τα πισω. Tα καλώδια απο τον ενισxυτη καταλήγουν μπροστά σε δυο ζευγάρια rca. Aυτη ειναι η πισω μεριά του ραδιοcd Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από kazakosc
andreaspA Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 τα βλεπεις τα RCA. Δεξια. Τι αλλο θελεις να σου πουμε ?
kazakosc Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε τα βλεπεις τα RCA. Δεξια. Τι αλλο θελεις να σου πουμε ? Η υποδοχη για τα rca ειναι για ενα ζευγαρι. Eγω εχω δυο ζευγαρια rca. H μια υποδοχη που βλεπεις ειναι για να βαλεις sub
andreaspA Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, kazakosc είπε Η υποδοχη για τα rca ειναι για ενα ζευγαρι. Eγω εχω δυο ζευγαρια rca. H μια υποδοχη που βλεπεις ειναι για να βαλεις sub Δυο τέτοια χρειάζεσαι. 2
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, kazakosc είπε Καλημέρα. Στο αυτοκίνητο μου εχω έναν ενισχυτή τετρακαναλο που παίζει με 4 ηχεία, δυο μπροστά και δυο πισω. Μου έχουν κανει δωρο ένα ραδιοcd το οποίο είναι δικαναλο, πως μπορώ να το συνδέσω με τον ενισχυτή να παίζουν και τα 4 ηχεία? Ας μην μπορώ να τα ελεγχω ξεχωριστά τα μπροστά από τα πισω. Tα καλώδια απο τον ενισxυτη καταλήγουν μπροστά σε δυο ζευγάρια rca. Aυτη ειναι η πισω μεριά του ραδιοcd Ποιο ειναι αυτο το radiocd;
bezan Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 το στερεοφωνικο εχει κιολας 2 rca, οποτε εισαι καλυμενος δεν μπορει ο ενισχυτης σου να εχει παραπανω υποδοχες εαν ειναι τετρακαναλος η πηγη σου βγαζει για τετρακαναλο τα δεξια rca ειναι για τα μπροστα ηχεια, τα αριστερα για τα πισω R/SW συμαινει οτι ειναι rear or subwoofer 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kazakosc είπε Καλημέρα. Στο αυτοκίνητο μου εχω έναν ενισχυτή τετρακαναλο που παίζει με 4 ηχεία, δυο μπροστά και δυο πισω. Μου έχουν κανει δωρο ένα ραδιοcd το οποίο είναι δικαναλο, πως μπορώ να το συνδέσω με τον ενισχυτή να παίζουν και τα 4 ηχεία? Ας μην μπορώ να τα ελεγχω ξεχωριστά τα μπροστά από τα πισω. Tα καλώδια απο τον ενισxυτη καταλήγουν μπροστά σε δυο ζευγάρια rca. Aυτη ειναι η πισω μεριά του ραδιοcd Μπορεις να βαλεις τα Υ που σου προτειναν πιο κατω, αλλα δες μηπως ο ενισχυτης σου εχει την επιλογη την δικαναλη εισοδο να την μετατρεπει σε 4καναλη. Ποιον ενισχυτη εχεις? ακυρο, τωρα παρατηρησα οτι μπορεις να βαλεις 4 ηχεια ξεχωριστα. Το sub αν δεν εχεις sub το αγνοεις. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από Ntinaras 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα