aerodyne Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Στις 16/4/2023 στις 9:07 ΠΜ, andreaspA είπε 10.000€ τον χρονο. Προφανως ψαχνεις ελληνικο προγραμμα για να ειναι φθηνοτερο απο της χωρας που διαμένεις. Αν ειναι να παρεις Bupa και δεν εισαι international τυπος που γυρναει σε ολη την γη, αλλα απλα διαμενεις στο εξωτερικο με συγκεκριμένη βάση, παρε πακετο ασφαλισης απο την χωρα που εισαι. Οταν εισαι τουριστας θα σε καλυπτει και στην Ελλαδα. προφανως εχει να κανει μεταξύ άλλων και με την ηλικία του ασφαλιζόμενου αλλά και την χωρα διαμονής. λόγω ιδιαιτερων συνθηκών από το 2011 μέχρι και το 2016 ηταν η μοναδική ασφαλιστική εταιρία που με κάλυπτε πραγματικά για τα πάντα και παντού. τελευταιο ετήσιο ασφάλιστρο που πλήρωσα ηταν κάτι λίγότερο από 8Κ. ηλικία τότε 36 ετων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The0104ad Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στις 11/4/2023 στις 11:02 ΠΜ, funbreaker είπε Ζω στο εξωτερικό και ψάχνω έναν τρόπο να έχω ασφάλεια υγείας στην Ελλάδα σε περίπτωση που πάθω κάτι σοβαρό. Ο λόγος είναι πως εμπιστεύομαι περισσότερο τους ελληνες γιατρούς και το ελληνικό σύστημα υγείας και πως σε περίπτωση που πάθαινα κάτι σοβαρό θα προτιμούσα να το αντιμετωπίσω στην Ελλάδα για να έχω ένα οικείο περιβάλλον, ευκολότερη επικοινωνία και την στήριξη της οικογένειας. Το πρόβλημα είναι πως οι ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες δεν επιτρέπεται νομικά να κάνουν συμβόλαια με κατοίκους εξωτερικού. Οι δε διεθνείς ασφαλιστικές έχω ακούσει πως έχουν 10πλάσιες τιμές. Γνωρίζετε κάποιο τρόπο για να το κάνω; (Θα το εκτιμούσα αν η συζήτηση δεν παρεκτρέπονταν στην σύγκριση μεταξύ ελληνικών και ξένων συστημάτων υγείας) καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχεις βρει κάποια λύση πάντως υπάρχει εταιρεία στην Ελλάδα όπου δίνει κάλυψη στους κατοίκους εξωτερικού. Απλά η κάλυψη είναι μόνο για την Ελλάδα και όχι για το εξωτερικό και την χώρα που βρίσκεσαι. ( αν συμβεί κάτι θα πρέπει να έρθεις Ελλάδα για να έχεις κάλυψη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 hour ago, The0104ad said: καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχεις βρει κάποια λύση πάντως υπάρχει εταιρεία στην Ελλάδα όπου δίνει κάλυψη στους κατοίκους εξωτερικού. Απλά η κάλυψη είναι μόνο για την Ελλάδα και όχι για το εξωτερικό και την χώρα που βρίσκεσαι. ( αν συμβεί κάτι θα πρέπει να έρθεις Ελλάδα για να έχεις κάλυψη ) Στείλε λεπτομέρειες με πμ αν σου είναι εύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου On 26/01/2024 at 18:21, The0104ad said: καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχεις βρει κάποια λύση πάντως υπάρχει εταιρεία στην Ελλάδα όπου δίνει κάλυψη στους κατοίκους εξωτερικού. Απλά η κάλυψη είναι μόνο για την Ελλάδα και όχι για το εξωτερικό και την χώρα που βρίσκεσαι. ( αν συμβεί κάτι θα πρέπει να έρθεις Ελλάδα για να έχεις κάλυψη ) Αυτό είναι αυτό που χρειάζομαι. Σου στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antogiboni Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 26/1/2024 στις 6:21 ΜΜ, The0104ad είπε καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχεις βρει κάποια λύση πάντως υπάρχει εταιρεία στην Ελλάδα όπου δίνει κάλυψη στους κατοίκους εξωτερικού. Απλά η κάλυψη είναι μόνο για την Ελλάδα και όχι για το εξωτερικό και την χώρα που βρίσκεσαι. ( αν συμβεί κάτι θα πρέπει να έρθεις Ελλάδα για να έχεις κάλυψη ) Καλησπέρα! Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα, μπορείς να νου στείλεις και εμένα πληροφορίες σε inbox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου και σε εμένα παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis1972 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου K σε εμενα παρακαλω. Σκεφτομαι σε 2 χρονια να παω Γερμανια κ η εδω ασφαλιστικη δεν θα με καλυπτει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Icg-alc,Allianz,axa ppp,cigna,bupa,april ,img,uhc κτλ έχουν διεθνή προγράμματα... κατά 90% απευθύνονται σε γερό πορτοφόλι..κ δεν ξέρω κ αν είναι ισόβια.. Στην Ελλάδα τα ιδιωτικά νοσοκομεία πλέον κάνουν απευθειας προγράμματα.. Θεωρώ σίγουρο ότι αν πάτε γ απατεωνια σε φάση θα κάνω την φτηνη ελληνική κ όταν είναι την χρησιμοποιείς εκεί..αργά ή γρήγορα θα γυρίσει μπούμερανγκ κ θα χάσεις τα χρόνια π πλήρωσες ή θα αρνηθούν να πληρώσουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Στις 26/1/2024 στις 7:21 ΜΜ, The0104ad είπε δεν ξέρω αν έχεις βρει κάποια λύση πάντως υπάρχει εταιρεία στην Ελλάδα όπου δίνει κάλυψη στους κατοίκους εξωτερικού. Απλά η κάλυψη είναι μόνο για την Ελλάδα και όχι για το εξωτερικό και την χώρα που βρίσκεσαι. ( αν συμβεί κάτι θα πρέπει να έρθεις Ελλάδα για να έχεις κάλυψη ) Παιδια νομιζουμε εχουμε τρελαθει τελειως,μιλαμε για ασφαλεια που ΔΕΝ θα σε καλυπτει εκει που εισαι! Ο αλλος δηλαδη θα εχει κατι σοβαρο (δεν μιλαμε για προγραμματισμενη επεμβαση καταρρακτη) και δεν θα εχει καλυψη εκει που ειναι,θα πρεπει να μεταφερθει Ελλαδα, δηλαδη γραφειοκρατια και δυσκολια μετακινησης γιατι δεν θα ερθει κυριλε αλλα θα χρειαζεται ειδικη διαδικασια. Βρειτε μια τοπικη ασφαλιση εστω με πιο περιορισμενους ορους απο αυτους που θα θελατε,κατι θα υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The0104ad Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Στις 15/7/2024 στις 9:45 ΠΜ, vagos789 είπε Παιδια νομιζουμε εχουμε τρελαθει τελειως,μιλαμε για ασφαλεια που ΔΕΝ θα σε καλυπτει εκει που εισαι! Ο αλλος δηλαδη θα εχει κατι σοβαρο (δεν μιλαμε για προγραμματισμενη επεμβαση καταρρακτη) και δεν θα εχει καλυψη εκει που ειναι,θα πρεπει να μεταφερθει Ελλαδα, δηλαδη γραφειοκρατια και δυσκολια μετακινησης γιατι δεν θα ερθει κυριλε αλλα θα χρειαζεται ειδικη διαδικασια. Βρειτε μια τοπικη ασφαλιση εστω με πιο περιορισμενους ορους απο αυτους που θα θελατε,κατι θα υπαρχει. Πολύ σωστά . Ο μόνος λόγος για να κανείς κάτι τέτοιο είναι καθαρά οικονομικός . Η ασφάλιση με κάλυψη Ελλάδος μπορεί να κανει 700€ ανα έτος ενώ Ελβετία πχ 3500€ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Η ελληνικη ασφαλιση αισιως θα σε καλυπτει οταν εισαι εξω μονο σε κατι εκτακτο, αν παθεις καποιο ατυχημα,οχι αν θελεις καποια θεραπεια-εγχειριση στον τοπο διαμονης σου εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου On 15/07/2024 at 08:45, vagos789 said: Παιδια νομιζουμε εχουμε τρελαθει τελειως,μιλαμε για ασφαλεια που ΔΕΝ θα σε καλυπτει εκει που εισαι! Ο αλλος δηλαδη θα εχει κατι σοβαρο (δεν μιλαμε για προγραμματισμενη επεμβαση καταρρακτη) και δεν θα εχει καλυψη εκει που ειναι,θα πρεπει να μεταφερθει Ελλαδα, δηλαδη γραφειοκρατια και δυσκολια μετακινησης γιατι δεν θα ερθει κυριλε αλλα θα χρειαζεται ειδικη διαδικασια. Βρειτε μια τοπικη ασφαλιση εστω με πιο περιορισμενους ορους απο αυτους που θα θελατε,κατι θα υπαρχει. Δεν έχουμε τρελαθεί καθόλου: Για μένα ο λόγος που αναζητούσα κάτι τέτοιο είναι για την περίπτωση που με βρει κάποια ασθένεια τύπου καρκίνου που θέλει μακροχρόνιες θεραπεία και διαδικασίες. Σε μια τέτοια περίπτωση θα προτιμούσα να γυρίσω Ελλάδα για να τα κάνω όλα εδώ και γιατί εμπιστεύομαι περισσότερο τους Έλληνες γιατρούς και γιατί οι δικοί μου είναι εδώ και θα έχω μια βοήθεια. Αυτό που λες εσύ είναι για περίπτωση ατυχήματος που είναι κάτι άμεσο και πρέπει να αντιμετωπιστεί στην ξένη χώρα. Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά είναι επιλογή μου να δώσω 700-1000 στην Ελλάδα και να καλυφθώ γι αυτό που ζήτησα απ το να δώσω τα 4πλα για να περιλαμβάνεται και η περίπτωση που λες. Ας πάω στο δημόσιο του ξένου κράτους σε περίπτωση ατυχήματος για τις άμεσες ενέργειες και μετά επιστρέφω Ελλάδα για την αποθεραπέια με την Ελληνική ιδιωτική ασφάλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Το ξαναλεω με αλλα λογια για να ειναι πιο ευκολα κατανοητο,οταν ασθενεις,δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι θα μπορεις να μετακινηθεις. Και να ερθεις Ελλαδα γιατι, η Ελλαδα μετα τον Γιωργο Παπανικολαου δεν εχει προσφερει απολυτως τιποτα στην επιστημη. Ισως εχεις μια εικονα στο μυαλο σου απο δεκαετια 90 οταν οι γιατροι εδω ηταν ολοι αριστουχοι αποφοιτοι Ιατρικης Αθηνων (και οχι απο παραθεριστικα χωρια της Βουλγαριας) και το συστημα υγειας ξοδευε για τον ασθενη σαν να μην υπαρχει αυριο,πλεον δεν υπαρχουν αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, vagos789 said: Το ξαναλεω με αλλα λογια για να ειναι πιο ευκολα κατανοητο,οταν ασθενεις,δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι θα μπορεις να μετακινηθεις. Και να ερθεις Ελλαδα γιατι, η Ελλαδα μετα τον Γιωργο Παπανικολαου δεν εχει προσφερει απολυτως τιποτα στην επιστημη. Ισως εχεις μια εικονα στο μυαλο σου απο δεκαετια 90 οταν οι γιατροι εδω ηταν ολοι αριστουχοι αποφοιτοι Ιατρικης Αθηνων (και οχι απο παραθεριστικα χωρια της Βουλγαριας) και το συστημα υγειας ξοδευε για τον ασθενη σαν να μην υπαρχει αυριο,πλεον δεν υπαρχουν αυτα. Ζω στην Νορβηγία, έχω γνωρίσει και τα δύο συστήματα υγείας και προτιμώ το Ελληνικό. Έχουμε καλές παροχές και κατά πολλές κλάσεις καλύτερους γιατρούς. Υστερούμε σε υποδομές αλλά αν έχεις ιδιωτική ασφάλεια υγείας θα εχεις πρόσβαση σε καλές υποδομές. Ως προς την μετακίνηση, πλην των ατυχημάτων, είναι μικρές οι πιθανότητες να πάθεις κάτι τόσο γρήγορα εξελισσόμενο που να μην μπορέσεις να μετακινηθείς. Επεξ/σία 25 Ιουλίου από funbreaker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Εδω εχουμε βγαλει Aegean Pass μονο και μονο για να πεταχτουμε Ελλαδα σε γιατρους. Το Νοέμβριο που θα ξαναπάω Ελλάδα θα παω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κόλλημα να κανω ιδιωτική ασφάλεια. ΑΦΜ εχω, διεύθυνση κατοικίας στην Ελλάδα εχω, θεωρώ δεν θα υπάρχει κανένα κολλημα. Ξερω οι ιδιωτικές σου λενε χρησιμοποιησε τον ΕΟΠΥΥ πρώτα αλλα έχουν σίγουρα προγράμματα και για ανασφαλιστους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα