AntiCambeR Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 20 ώρες πριν, Ntinaras είπε Παρτου ενα φτηνο xiaomi η realme δηλαδη αν εχει απαιτησεις στα 11 του, στα 18 τι θα θελει? Κανά BMW, κανά σκάφος κλπ.Απλά πράγματα.
Fotia Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Aν υπάρχουν χρήματα φαίνεται ηδη και απο πιο απλά θέματα σε κάθε σχολείο . Ακριβά αθλητικά να κάνουμε επίδειξη ,ιδιαίτερα μαθήματα κλπ
chsam Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Στις 11/4/2023 στις 9:56 ΠΜ, kogba είπε Καλημέρα σε όλους: ότι λέει ο τίτλος, κινητό για 11χρονο, με ρώτησαν για συμβουλή και προδιαγραφές, αλλά φαντάζομαι, η πλειοψηφία των κινητών θα καλύπτει τις όποιες απαιτήσεις για τέτοια ηλικία. Χρήση καθαρά για τηλέφωνο και βασικές λειτουργίες, δεν ξέρω καν αν θα βάλουν κάποια κάρτα για διαδίκτυο ή όχι. Δεν είναι στο χέρι μου η απόφαση, πρότεινα ένα ΑΠΛΟ κινητό και όχι έξυπνο, αλλά δεν συμφώνησαν. Για μια απλή δουλειά τηλεφώνου με 30€, θέλουν σώνει και καλά να πάρουν έξυπνο κινητό. Επίσης σημαντικό: αν ξέρετε ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ εποπτείας παντός είδους(βέβαια,μπορώ να βρω και εγώ και να προτείνω, αλλά δεν έχω εμπειρία για ευκολία). Από απαγόρευση πρόσβασης σε ιστοσελίδες, εγκατάστασης εφαρμογών χωρίς άδεια, κ.λ.π. Και φυσικά, διασύνδεσης και επικοινωνίας - επόπτευσης με το τηλέφωνο του γονιού. Ευχαριστώ. https://families.google/familylink/ 1
life is music Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Στις 11/4/2023 στις 9:56 ΠΜ, kogba είπε Καλημέρα σε όλους: ότι λέει ο τίτλος, κινητό για 11χρονο, με ρώτησαν για συμβουλή και προδιαγραφές, αλλά φαντάζομαι, η πλειοψηφία των κινητών θα καλύπτει τις όποιες απαιτήσεις για τέτοια ηλικία. Χρήση καθαρά για τηλέφωνο και βασικές λειτουργίες, δεν ξέρω καν αν θα βάλουν κάποια κάρτα για διαδίκτυο ή όχι. Δεν είναι στο χέρι μου η απόφαση, πρότεινα ένα ΑΠΛΟ κινητό και όχι έξυπνο, αλλά δεν συμφώνησαν. Για μια απλή δουλειά τηλεφώνου με 30€, θέλουν σώνει και καλά να πάρουν έξυπνο κινητό. Επίσης σημαντικό: αν ξέρετε ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ εποπτείας παντός είδους(βέβαια,μπορώ να βρω και εγώ και να προτείνω, αλλά δεν έχω εμπειρία για ευκολία). Από απαγόρευση πρόσβασης σε ιστοσελίδες, εγκατάστασης εφαρμογών χωρίς άδεια, κ.λ.π. Και φυσικά, διασύνδεσης και επικοινωνίας - επόπτευσης με το τηλέφωνο του γονιού. Ευχαριστώ. tcl 30 se η xiaomi 9a 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα