tilaverboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Dante80 είπε Κακή νοοτροπία κατά την γνώμη μου. Γιατί αν επιτρέπεται? Του γαμπρού αγοράζουν το νυφικό και τα κοσμήματα και της νύφης αγοράζουν το κουστούμι και το ρολόι.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Γιατί αν επιτρέπεται? Του γαμπρού αγοράζουν το νυφικό και τα κοσμήματα και της νύφης αγοράζουν το κουστούμι και το ρολόι. Να που μαθαίνουμε και κάτι από το insomnia. Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό. Πάντως συμφωνώ ότι είναι κακη νοοτροπία. Κι αν ξεκινάνε έτσι δύο μελλονυμφοι, δηλαδή, δεν με νοιάζει πόσα θα φορτώσω τον άλλον γιατί δεν τα πληρώνω εγώ, μάλλον εικάζω πως δεν θα μακροημερευσει ο γάμος του. 1
tilaverboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Να που μαθαίνουμε και κάτι από το insomnia. Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό. Πάντως συμφωνώ ότι είναι κακη νοοτροπία. Κι αν ξεκινάνε έτσι δύο μελλονυμφοι, δηλαδή, δεν με νοιάζει πόσα θα φορτώσω τον άλλον γιατί δεν τα πληρώνω εγώ, μάλλον εικάζω πως δεν θα μακροημερευσει ο γάμος του. Ε τότε δεν υπάρχει νόημα να το συζητάμε. Η νύφη ας βάλει ένα φόρεμα από αυτά που φορούσε στο λύκειο , ο γαμπρός ένα βαφτιστικό κουστούμι με κοντό παντελονάκι και μακριές μπασκετικές μπουρνιζέ κάλτσες και σανδάλι ας πάρει και ένα Casio ρολόι και όλα καλά. Λες και αν ξοδέψεις όσο το δυνατόν λιγότερα βοηθάει στην μακροημέρευση του γάμου. Υποτίθεται ότι γάμος είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Υποτίθεται ότι άλλος φροντίζει το έτερον του ήμισυ όσο μπορεί. Το νυφικό για ενοικίαση μόνο κάτω από 1500-1800 δύσκολα να βρει. Εκτός αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει, οπότε είναι ανούσιο να συζητάμε και τότε μπορεί να γίνει μια σεμνή τελετή με 8 άτομα ούτε κουστούμια, ούτε νυφικά, ούτε καράφα ούτε τίποτα. Ειναι εύκολο του άλλου να του χρυσώνεται το χάπι για μην του πειτε την αλήθεια. Ότι και οι δυο θα ξοδέψουν. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από tilaverboy
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Ε τότε δεν υπάρχει νόημα να το συζητάμε. Η νύφη ας βάλει ένα φόρεμα από αυτά που φορούσε στο λύκειο , ο γαμπρός ένα βαφτιστικό κουστούμι με κοντό παντελονάκι και μακριές μπασκετικές μπουρνιζέ κάλτσες και σανδάλι ας πάρει και ένα Casio ρολόι και όλα καλά. Λες και αν ξοδέψεις όσο το δυνατόν λιγότερα βοηθάει στην μακροημέρευση του γάμου. Υποτίθεται ότι γάμος είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Υποτίθεται ότι άλλος φροντίζει το έτερον του ήμισυ όσο μπορεί. Το νυφικό για ενοικίαση μόνο κάτω από 1500-1800 δύσκολα να βρει. Εκτός αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει, οπότε είναι ανούσιο να συζητάμε και τότε μπορεί να γίνει μια σεμνή τελετή με 8 άτομα ούτε κουστούμια, ούτε νυφικά, ούτε καράφα ούτε τίποτα. Ειναι εύκολο του άλλου να του χρυσώνεται το χάπι για μην του πειτε την αλήθεια. Ότι και οι δυο θα ξοδέψουν. Άλλο πράγμα αυτό που λες τώρα και άλλο αυτό που είπες πριν. Αν δεν σε νοιάζει τι θα ξοδευτεί και πόσο θα χρεώσεις τον άλλον τότε κατ εμέ δεν θα σε νοιαξουν και πολλα αλλα ζητήματα που θα έρθουν παράλληλα η μελλοντικά με αποτέλεσμα τον σίγουρο χωρισμό. Και δεν αναφέρομαι εδώ στο αν το κουστούμι θα κοστίσει 800 από 400. Με τα νυφικά δεν έχω ιδέα τι γίνεται αλλά ξέρεις νυφικά μπορείς να βρεις και με κόστος 10, 20 και παραπανω χιλιάρικα. Δεν είναι δυνατόν σε κάτι τέτοια να μην έχει προηγηθεί μια κουβέντα μεταξύ των μελλονυμφων στο πόσα λεφτά στο περίπου να κοιτάξει για τις επιλογές του ο καθένας. Με αυτό που λες τώρα στο δεύτερο post δεν διαφωνώ απαραίτητα. Aν και ακόμα και έτσι, αυτά που γράφεις είναι όνειρα θερινής νυκτός άλλων εποχών. Η συντριπτική πλειοψηφία μετράει και κοιτάει όλα τα έξοδα τσίμα τσίμα σε οτιδήποτε θέμα, έτσι και στον γάμο, σου λένε μέχρι τόσο μπάτζετ έχω τώρα και κοιτάμε λύσεις πάνω σε αυτό, αν δεν βγαίνουν τότε η δεν προχωράμε η πάμε σε συμφωνο συμβιωσης. Μόνο οι λεφτάδες δεν έχουν έγνοιες σε αυτά και οι οποίοι είναι και πολύ λίγοι ως προς το σύνολο. Τέλος, όσο για το αν ο γάμος αποτελεί μια όμορφη ημέρα, από την δική μου οπτική γωνία έχω αντίθετη άποψη. Το μόνο που βλέπω από νεόνυμφους και τους γονείς τους, είναι άγχος, νεύρα, μέσα στην τσίτα. και τίποτα περισσότερο, χαμογελάκια δήθεν ότι είμαστε ωραίοι και περνάμε ωραία στα βίντεο και στους φωτογράφους μην και βγουν κακές οι φωτογραφίες. Ξαναλέω αυτή είναι η δική μου οπτική γωνία, άλλος μπορεί να διαφωνήσει 100% και να μου πει ότι στον γάμο του πέρασε τελεια. 2
acomaedo Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Ξεκινά από davero, βάρδα, μιλανο και μετά πέρνα και από silenzio. Μην πάρεις το πρώτο που θα βρεις.
JakeKaufman Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, tilaverboy είπε Πληροφοριακά το κουστούμι δεν το πληρώνεις εσύ. Διάλεξε κάτι καλό και ακριβό. Πρώτη φορά το ακούω. Εγώ το πλήρωσα κανονικά πάντως + το νυφικό (ήταν από το ίδιο μαγαζί) 🤑🤑🤑
Amaretos Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Πρώτη φορά το ακούω. Εγώ το πλήρωσα κανονικά πάντως + το νυφικό (ήταν από το ίδιο μαγαζί) 🤑🤑🤑 "Κανονικά" έτσι πάει και εμένα η πεθερά μου το πλήρωσε, και την έγδαρα την καημένη αλλά ήταν το μόνο που μου έκατσε τέλεια!
kanesaxo Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Στις 13/4/2023 στις 9:41 ΠΜ, dapostolidis είπε Μιλάνο στην Βενιζέλου με Βασ.Ηρακλείου και κατάστημα ΑΡΜΑ Βασ. Ηρακλειου 9. Απο εκει ψώνισα τα υφάσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα