Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τι λείπει από το συγκεκριμένο που το κάνει όχι αρκετά επίσημο για γαμπρό? 

Οι κόκκινες ραφές στις κουμπότρυπες το κάνουν πιο casual, και επίσης το ύφασμα δεν φαίνεται τόσο επίσημο.

Φυσικά, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, και ο μέλλοντας γαμπρός, είναι αυτονόητο πως θα διαλέξει αυτό αρέσει στον ίδιο... ή στη μέλλουσα γυναίκα του 😋

• Like 2
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnieXoX είπε

Οι κόκκινες ραφές στις κουμπότρυπες το κάνουν πιο casual, και επίσης το ύφασμα δεν φαίνεται τόσο επίσημο.

Φυσικά, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, και ο μέλλοντας γαμπρός, είναι αυτονόητο πως θα διαλέξει αυτό αρέσει στον ίδιο... ή στη μέλλουσα γυναίκα του 😋

Σωστος :)

Δημοσ.

1. Μην αναφέρεις ότι είναι για Γάμο…

2. Αγόρασε ένα καλό κουστούμι, το οποίο θα φορέσεις πολλές φορές…

3. ΜΗΝ παντρεύεσαι…

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Μην λες σε κανένα μαγαζί πως ψάχνεις για γάμο, θα σου αυξήσουν την τιμή η θα σε ξεπεταξει ο πωλητής σε δική τους γκάμα ακριβότερη. Ρώτα διακριτικά ότι ψάχνεις ένα σακάκι "γενικής χρήσης" και δες τι θα σου προτείνουν και άμα σου αρέσει. 

Δημοσ.

Για κέντρo Θεσσαλονική, κάποιες καλές επιλογές σε διπλανές αποστάσεις ειναι τα , alter ego (το εχει προτεινει και άλλο άτομο), bizzaro και silenzio.

Προσωπικά σε κουμπαριατικο Outfit σε αυτά είχα δει και αντίστοιχα θα πάω και για γαμπρός :D

• Thanks 1
Δημοσ.

Με μια γρήγορη ματιά, και με τη λογική ότι θες μπλε, κάτι τέτοιο θα έβλεπα εγώ 

https://www.tailoritalianwear.gr/gampriatiko-kostoymi-gileko-mple.html

*το παρόν post αποτελεί προσωπική άποψη του μέλους johnieXoX και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσπάθεια επιβολής γνώμης στον νηματοθέτη

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

το 3-piece δεν φοριέται με ζώνη και το τελευταίο κουμπί του γιλέκου πρέπει να είναι ξεκούμπωτο. Με μια γρήγορη ματιά στο site, τα υφάσματα τους είναι συνθετικά οπότε ετοιμάσου για σάουνα.  Θα σου πρότεινα να διαβάσεις κάποιος εξειδικευμένο site σαν το monopeto.gr και θα βρεις σίγουρα αξιόλογες προτάσεις για όλα τα βαλάντια.  Σε κάθε περίπτωση η ώρα η καλή με βίο ανθόσπαρτο :) 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, pavloa είπε

Καλημέρα.

Έρχεται η ώρα που θα βάλω την κουλούρα στο κεφάλι.

Ψάχνω για γαμπριατικο μπλε σκούρο κοστούμι.

Έχετε να προτείνετε κάποια κατάστημα στην Θεσσαλονίκη ώστε να πάω?  Αν κάνω μια βόλτα ειδικά στο κέντρο σίγουρα θα βρω αρκετά καταστήματα αλλά αν έχετε κάποια να προτείνετε θα βοηθούσε. Να μην ξεφύγει πάνω από 400 ευρώ άντε βαριά 500.

Μένω Βέροια και εδώ δεν έχει μεγάλη ποικιλία.

Έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο αλλά προς το παρόν μόνο Αθήνα το έχω βρεί.

received_1221904645111858.jpeg

Ο γαμπρός θα είσαι στο γάμο ή καλεσμένος?...

5 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Για κουμπάρο ωραίο είναι.

Για γαμπριάτικο θα πήγαινα, όπως και πήγα, σε κάτι πιο επίσημο.

Ακριβώς.

Όπως μου είπε κάποτε και ένας σοφός... Δεν υπάρχει γαμπρός με μπλε... Είσαι ντυμένος, αλλά δεν είσαι γαμπρός.

Μπορείς να ακολουθήσεις όποια συμβουλή θες, από τις πολλές που έχουν γραφτεί. Κάποιες βέβαια - γνώμη μου - είναι για τα σκουπίδια. Στα μαγαζιά λες ότι πας για γαμπρός γιατί πρέπει να ξεχωρίζεις, γιατί είσαι ο ένας από τους δύο ανθρώπους που είναι η βραδιά τους. Οπότε πρέπει και το μαγαζί να σου δώσει ένα ρούχο ξεχωριστό, που θα σε αναδείξει και όχι ένα βασικό κοστούμι που θα το βάλεις και τη Δευτέρα στο γραφείο.

Αυτή η τάση με το πολύ casual προσωπικά δε μου αρέσει και νομίζω ότι κάποια πράγματα έχουμε αρχίσει και τα ισοπεδώνουμε. Βλέπω γαμπρούς να φοράνε κυριολεκτικά ό,τι να'ναι... παπιγιον λυμένα "και καλά άποψη", κάτι θαλασσί, κάτι μπλέ με μαύρα, μπλε με ασημί. Καλά είναι, αν πάρεις και μια τρομπέτα κάνεις και παρέλαση με τη φιλαρμονική.

Το αυτό ισχύει και για τους καλεσμένους βέβαια. Ο άλλος πάει σε γάμο, με κάτι t-shirt prada, κάτι vagrancy, tshirt με στάμπες γενικά...Σε γάμο! 

Η δική μου άποψη είναι ότι εσύ σαν γαμπρός, σαν το πρόσωπο της βραδιάς, πρέπει να κάνεις τη διαφορά. Να ξεχωρίσεις. Κάποιες περιστάσεις απαιτούν ένα ξεχωριστό ένδυμα, και από τους οικοδεσπότες και από τους καλεσμένους που τους τιμούν με την παρουσία τους. Αλλιώς τι νόημα έχει...

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπως είπε και ο @jf15 3-piece κοστούμι, συνθετικό ύφασμα και γάμος το καλοκαίρι, θα αφήνεις γραμμές σαν σαλιγκάρι από τον ιδρώτα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, csontheline είπε

Davvero.

θα το κοιτάξω

5 ώρες πριν, turbakiasss είπε

https://www.maleaffair.com/

Εγώ από εκεί πήρα το δικό μου

οκ.. θα μπω στην σελίδα να δω τι έχει και θα πάω και απο το κατάστημα.

5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Δείτε και Massimo Dutti. Εγώ από εκεί πήρα (με σκοπό να το φορέσω φυσικά και σε άλλους γάμους και μετά να το πουλήσω αφόρετο - "ανοίχθηκε μόνο για να ελεγχθεί και μπήκε πάλι στο κουτί του" - στο insomnia).

Πουκάμισο καλύτερα να δείτε σε bespoke, άλλωστε με αυτό θα κυκλοφορείτε στο τραπέζι, στην πίστα κ.λπ.

οκ.. θα μπω στην σελίδα να δω τι έχει και θα πάω και απο το κατάστημα.

5 ώρες πριν, andreas1gr είπε

2. Αγόρασε ένα καλό κουστούμι, το οποίο θα φορέσεις πολλές φορές…

3. ΜΗΝ παντρεύεσαι…

1,Καλά εννοείται οτι δεν θα πω οτι είναι για γάμο.. σίγουρα θα με βαρέσουν στην τιμή.

2.Εννοείται ψάχνω κάτι καλό και επίσημο εκτός του γάμου να μπορέσω να το φορέσω και αλλού.

3. Τώρα είναι αργά είδη ξεκινήσαμε τις διαδικασίες (εκκλησία, κέντρο, προσκλητήρια κτλ)

2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Μην λες σε κανένα μαγαζί πως ψάχνεις για γάμο, θα σου αυξήσουν την τιμή η θα σε ξεπεταξει ο πωλητής σε δική τους γκάμα ακριβότερη. Ρώτα διακριτικά ότι ψάχνεις ένα σακάκι "γενικής χρήσης" και δες τι θα σου προτείνουν και άμα σου αρέσει. 

Ναι αυτό  το είχα σκεφτεί και εγώ να μην αναφέρω οτι είναι για γάμο, να βαρέσουν την τιμή σίγουρα..

2 ώρες πριν, Hawk_K είπε

Για κέντρo Θεσσαλονική, κάποιες καλές επιλογές σε διπλανές αποστάσεις ειναι τα , alter ego (το εχει προτεινει και άλλο άτομο), bizzaro και silenzio.

Προσωπικά σε κουμπαριατικο Outfit σε αυτά είχα δει και αντίστοιχα θα πάω και για γαμπρός :D

θα μπω στην σελίδα να δω τι έχει και θα πάω και απο το κατάστημα.

2 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Με μια γρήγορη ματιά, και με τη λογική ότι θες μπλε, κάτι τέτοιο θα έβλεπα εγώ 

https://www.tailoritalianwear.gr/gampriatiko-kostoymi-gileko-mple.html

*το παρόν post αποτελεί προσωπική άποψη του μέλους johnieXoX και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσπάθεια επιβολής γνώμης στον νηματοθέτη

Εγώ απλά θα το ήθελα πιο μπλε.. αλλά θα δω και στην σελίδα τι άλλο έχει.

1 ώρα πριν, jf15 είπε

το 3-piece δεν φοριέται με ζώνη και το τελευταίο κουμπί του γιλέκου πρέπει να είναι ξεκούμπωτο. Με μια γρήγορη ματιά στο site, τα υφάσματα τους είναι συνθετικά οπότε ετοιμάσου για σάουνα.  Θα σου πρότεινα να διαβάσεις κάποιος εξειδικευμένο site σαν το monopeto.gr και θα βρεις σίγουρα αξιόλογες προτάσεις για όλα τα βαλάντια.  Σε κάθε περίπτωση η ώρα η καλή με βίο ανθόσπαρτο :) 

Μ καλή παρατήρηση αυτή για την ζώνη.. Ο γάμος είναι τέλη Οκτωβρίου οπότε δεν θα έχει ζέστη. Θα μπω στην σελίδα ποο αναφέρεις.

Ευχαριστώ πολύ.

53 λεπτά πριν, Axelq είπε

Όπως είπε και ο @jf15 3-piece κοστούμι, συνθετικό ύφασμα και γάμος το καλοκαίρι, θα αφήνεις γραμμές σαν σαλιγκάρι από τον ιδρώτα.

χαχα... Το καλό είναι οτι ο γάμος θα γίνει τέλη Οκτωβρίου, οπότε κρύο θα φάμε λογικά.. 

59 λεπτά πριν, eMike είπε

Ο γαμπρός θα είσαι στο γάμο ή καλεσμένος?...

Όπως μου είπε κάποτε και ένας σοφός... Δεν υπάρχει γαμπρός με μπλε... Είσαι ντυμένος, αλλά δεν είσαι γαμπρός.

Μπορείς να ακολουθήσεις όποια συμβουλή θες, από τις πολλές που έχουν γραφτεί. Κάποιες βέβαια - γνώμη μου - είναι για τα σκουπίδια. Στα μαγαζιά λες ότι πας για γαμπρός γιατί πρέπει να ξεχωρίζεις, γιατί είσαι ο ένας από τους δύο ανθρώπους που είναι η βραδιά τους. Οπότε πρέπει και το μαγαζί να σου δώσει ένα ρούχο ξεχωριστό, που θα σε αναδείξει και όχι ένα βασικό κοστούμι που θα το βάλεις και τη Δευτέρα στο γραφείο.

Αυτή η τάση με το πολύ casual προσωπικά δε μου αρέσει και νομίζω ότι κάποια πράγματα έχουμε αρχίσει και τα ισοπεδώνουμε. Βλέπω γαμπρούς να φοράνε κυριολεκτικά ό,τι να'ναι... παπιγιον λυμένα "και καλά άποψη", κάτι θαλασσί, κάτι μπλέ με μαύρα, μπλε με ασημί. Καλά είναι, αν πάρεις και μια τρομπέτα κάνεις και παρέλαση με τη φιλαρμονική.

Η δική μου άποψη είναι ότι εσύ σαν γαμπρός, σαν το πρόσωπο της βραδιάς, πρέπει να κάνεις τη διαφορά. Να ξεχωρίσεις. Κάποιες περιστάσεις απαιτούν ένα ξεχωριστό ένδυμα, και από τους οικοδεσπότες και από τους καλεσμένους που τους τιμούν με την παρουσία τους. Αλλιώς τι νόημα έχει...

Ο γαμπρός θα είμαι... 

Καλά εντάξει και εγώ έχω δει κάτι κουστούμια σε γάμους που λέω πως τα αγοράζουν αυτά..

τελευταία πήγα σε Έναν γάμο και ο γαμπρός ήταν σαν τσόχα... χααχα..

Πρώτη φορά παντρεύομαι :Pτι χρώμα θα ήταν το ιδανικό ώστε να ξεχωρίζω σαν γαμπρός? Εντάξει για εμένα και το μπλε σκούρο που έβαλα στην φωτο επίσημο μου κάνει αλλά γνώμες παίρνω να ξέρω τι να ψάξω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Τώρα είναι αργά είδη ξεκινήσαμε τις διαδικασίες (εκκλησία, κέντρο, προσκλητήρια κτλ)

Ποτέ δεν είναι αργά για την ελευθερία...

Αν θέλεις βοήθεια φώναξε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...