pavloa Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έρχεται η ώρα που θα βάλω την κουλούρα στο κεφάλι. Ψάχνω για γαμπριατικο μπλε σκούρο κοστούμι. Έχετε να προτείνετε κάποια κατάστημα στην Θεσσαλονίκη ώστε να πάω? Αν κάνω μια βόλτα ειδικά στο κέντρο σίγουρα θα βρω αρκετά καταστήματα αλλά αν έχετε κάποια να προτείνετε θα βοηθούσε. Να μην ξεφύγει πάνω από 400 ευρώ άντε βαριά 500. Μένω Βέροια και εδώ δεν έχει μεγάλη ποικιλία. Έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο αλλά προς το παρόν μόνο Αθήνα το έχω βρεί. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από pavloa
Bomber-21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι ότι δεν χρειάζεται να δώσεις ένα υπέρογκο ποσό για ένα ρούχο που θα το φορέσεις ένα βράδυ από ολόκληρη τη ζωή σου. 6 1
pavloa Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι ότι δεν χρειάζεται να δώσεις ένα υπέρογκο ποσό για ένα ρούχο που θα το φορέσεις ένα βράδυ από ολόκληρη τη ζωή σου. Καλά αυτό εννοείται.. εγώ υπολογίζω γύρο στα 400 άντε βαριά 500. Και τα 500 πολλά είναι αλλά..
Allan-Wake Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 52 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλημέρα. Έρχεται η ώρα που θα βάλω την κουλούρα στο κεφάλι. Ψάχνω για γαμπριατικο κοστούμι. Έχετε να προτείνετε κάποια κατάστημα στην Θεσσαλονίκη ώστε να πάω? Αν κάνω μια βόλτα ειδικά στο κέντρο σίγουρα θα βρω αρκετά καταστήματα αλλά αν έχετε κάποια να προτείνετε θα βοηθούσε. Να μην ξεφύγει πάνω από 400 ευρώ άντε βαριά 500. Μένω Βέροια και εδώ δεν έχει μεγάλη ποικιλία. Έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο αλλά προς το παρόν μόνο Αθήνα το έχω βρεί. Καλημέρα, για 400-500 ευρώ θα πας στο Hugo boss outlet που είναι μέσα στο one salonica. Έχει γαμάτα λευκά πουκάμισα στα 70 ευρώ και σακάκια στα 200-300. Και πολύ καλή εξυπηρέτηση, έχουν υπάλληλο να σε βοηθήσει σε κάθε επιλογή 1
Nabuko Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, pavloa είπε αν έχετε κάποια να προτείνετε θα βοηθούσε. Να μην ξεφύγει πάνω από 400 ευρώ άντε βαριά 500. Πήγαινε στον Varda 1
JakeKaufman Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Bomber-21 είπε Η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι ότι δεν χρειάζεται να δώσεις ένα υπέρογκο ποσό για ένα ρούχο που θα το φορέσεις ένα βράδυ από ολόκληρη τη ζωή σου. Σε αντίθεση με το νυφικό, το γαμπριάτικο κοστούμι (τουλάχιστον αυτό που ενδεικτικά ανέβασε ο φίλος) είναι ένα ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιπτώσεις 11 1
johnieXoX Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, pavloa είπε Καλημέρα. Έρχεται η ώρα που θα βάλω την κουλούρα στο κεφάλι. Ψάχνω για γαμπριατικο μπλε σκούρο κοστούμι. Έχετε να προτείνετε κάποια κατάστημα στην Θεσσαλονίκη ώστε να πάω? Αν κάνω μια βόλτα ειδικά στο κέντρο σίγουρα θα βρω αρκετά καταστήματα αλλά αν έχετε κάποια να προτείνετε θα βοηθούσε. Να μην ξεφύγει πάνω από 400 ευρώ άντε βαριά 500. Μένω Βέροια και εδώ δεν έχει μεγάλη ποικιλία. Έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο αλλά προς το παρόν μόνο Αθήνα το έχω βρεί. Για κουμπάρο ωραίο είναι. Για γαμπριάτικο θα πήγαινα, όπως και πήγα, σε κάτι πιο επίσημο. 3 2
pavloa Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Για κουμπάρο ωραίο είναι. Για γαμπριάτικο θα πήγαινα, όπως και πήγα, σε κάτι πιο επίσημο. εγώ να σου πω έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο από την πρώτη στιγμή που το είδα. Έχεις κάποιο άλλο σχέδιο να προτείνεις? Εννοείται θα πάω και από κοντά να τα δω αλλά έτσι για να έχω μια ιδέα το πιο επίσημο που ανέφερες.
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Βάλε αυτό που σου αρέσει και όχι αυτό που επιβάλλουν τα ήθη και έθιμα, ώστε να μπορείς να το βάλεις και αλλού και όχι να σου πιάνει χώρο. 6 2
turbakiasss Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, pavloa είπε εγώ να σου πω έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο από την πρώτη στιγμή που το είδα. Έχεις κάποιο άλλο σχέδιο να προτείνεις? Εννοείται θα πάω και από κοντά να τα δω αλλά έτσι για να έχω μια ιδέα το πιο επίσημο που ανέφερες. https://www.maleaffair.com/ Εγώ από εκεί πήρα το δικό μου Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από turbakiasss 1
christosmax Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 https://alteregofashion.gr/product-category/κοστούμια/ 2
NickTG Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 49 minutes ago, johnieXoX said: Για κουμπάρο ωραίο είναι. Για γαμπριάτικο θα πήγαινα, όπως και πήγα, σε κάτι πιο επίσημο. Τι λείπει από το συγκεκριμένο που το κάνει όχι αρκετά επίσημο για γαμπρό? 2
enwsiths Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια χαρά μου φαίνεται το συγκεκριμένο κοστούμι αλλά θα έβαζα διαφορετικό παπούτσι σε σχέση με αυτό της φωτο. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από enwsiths
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δείτε και Massimo Dutti. Εγώ από εκεί πήρα (με σκοπό να το φορέσω φυσικά και σε άλλους γάμους και μετά να το πουλήσω αφόρετο - "ανοίχθηκε μόνο για να ελεγχθεί και μπήκε πάλι στο κουτί του" - στο insomnia). Πουκάμισο καλύτερα να δείτε σε bespoke, άλλωστε με αυτό θα κυκλοφορείτε στο τραπέζι, στην πίστα κ.λπ. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από MauroPaltoudias 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα