FamousBass Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Καλησπερα, rootarismeno κινητο με magisk hide δεν ανοιγει το app καθολου σημερα. Ενω δεν ειχα προβλημα ποτε. Εχει καποιος παρομοιο προβλημα με λυση?
definitio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, FamousBass said: Καλησπερα, rootarismeno κινητο με magisk hide δεν ανοιγει το app καθολου σημερα. Ενω δεν ειχα προβλημα ποτε. Εχει καποιος παρομοιο προβλημα με λυση? Εχω το ίδιο πρόβλημα, χωρίς λύση...μάλλον αναμένουμε ενημέρωση εφαρμογής... ΕΠΕΞ: Είναι διαθέσιμη από Playstore και λύνει το πρόβλημα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από definitio
ringboy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημερα. Μετα απο αγορα προιοντος στη λαικη , μου δειχνει ο πωλητης οτι το μηχανημα του γραφει "η συναλαγη απορριφθηκε". Επαναλαμβανω λοιπον την συναλλαγη, επιτυχως αυτη τη φορα, αλλα στη συνεχεια βλεπω καταχωρημενες στο payzy προς εκκαθαριση και τις δυο συναλλαγες. ]Σε δυο μερες εκκαθαριστηκαν απο το payzy και χρεωθηκαν κανονικα και οι δυο συναλλαγες Καταχωρημενες κανονικα ειναι και στο πορτοφολι του google και οι δυο συναλλαγες Δλδ περιπτωση διπλοχρεωσης. Εχω ηδη ανοιξει ticket στο payzy. Παλαιοτερα μου εχει ξανασυμβει αλλα δεν θυμαμαι τι εγινε ακριβως Εχει καποιος φιλος παρομοια εμπειρια? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από ringboy
turbat0s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, ringboy είπε Εχω ηδη ανοιξει ticket στο payzy. Μου έχει συμβεί σε διαδικτυακή παραγγελία (σε μεγάλη ελληνική αλυσίδα) να χρεωθεί ο λογαριασμός της payzy, αλλά ουδέποτε να καταχωρηθεί η παραγγελία. Άνοιξα ticket, πέρασαν 2 μήνες και τελικά έγινε ο αντιλογισμός. 1
ringboy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, turbat0s είπε Μου έχει συμβεί σε διαδικτυακή παραγγελία (σε μεγάλη ελληνική αλυσίδα) να χρεωθεί ο λογαριασμός της payzy, αλλά ουδέποτε να καταχωρηθεί η παραγγελία. Αφου χρεωθηκε μετα εγινε και εκκαθαριση?
turbat0s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, ringboy είπε Αφου χρεωθηκε μετα εγινε και εκκαθαριση? Σωστά, έγινε κανονικά η εκκαθάριση δυο μέρες μετά, αλλά η παραγγελία ουδέποτε καταχωρήθηκε, ούτε ήρθε mail επιβεβαίωσης κλπ. Με το κατάστημα δεν έβγαζα άκρη, μια "έβλεπαν" την παραγγελία, μια δεν την "έβλεπαν". Άνοιξα ticket στην payzy, πέρασαν 2 μήνες μέχρι να κλείσει το case. 1
Dead-Poet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Στις 6/11/2024 στις 12:39 ΜΜ, sdikr είπε Μπορείς να βγάλεις και 2η (και 3η) virtual με χρέωση και μπαίνει σίγουρα σε πάνω απο 1 κινητά (σε 3 δοκιμασμένο) Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται διάκριση μεταξύ των χρηστών στην εφαρμογή, δηλαδή αν π.χ. έχεις βγάλει έξτρα virtual κάρτες για τα παιδιά, αυτά στην εφαρμογή που θα εγκαταστήσουν στα κινητά τους (ώστε να μπορούν να βλέπουν ανά πάσα στιγμή τι υπόλοιπο έχουν) θα μπορούν να δουν και τις κινήσεις όλων των μελών της οικογένειας, δηλαδή και των γονιών. Άγνωστη λέξη μάλλον η (αυτονόητη) ιδιωτικότητα. Θα μπορούσε βέβαια να αντιμετωπιστεί με κάρτα (και ξεχωριστή εφαρμογή) τύπου Revolut Junior, αλλά ποια ελληνική τράπεζα/fintech εταιρεία θα ασχοληθεί με τέτοια; “Bon pour l’ Orient” λοιπόν, και όλα καλά…
sdikr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 8 hours ago, Dead-Poet said: Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται διάκριση μεταξύ των χρηστών στην εφαρμογή, δηλαδή αν π.χ. έχεις βγάλει έξτρα virtual κάρτες για τα παιδιά, αυτά στην εφαρμογή που θα εγκαταστήσουν στα κινητά τους (ώστε να μπορούν να βλέπουν ανά πάσα στιγμή τι υπόλοιπο έχουν) θα μπορούν να δουν και τις κινήσεις όλων των μελών της οικογένειας, δηλαδή και των γονιών. Άγνωστη λέξη μάλλον η (αυτονόητη) ιδιωτικότητα. Θα μπορούσε βέβαια να αντιμετωπιστεί με κάρτα (και ξεχωριστή εφαρμογή) τύπου Revolut Junior, αλλά ποια ελληνική τράπεζα/fintech εταιρεία θα ασχοληθεί με τέτοια; “Bon pour l’ Orient” λοιπόν, και όλα καλά… Δεν ζήτησε αυτό όμως ο kostasgr78
ringboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Στις 9/2/2025 στις 10:14 ΠΜ, ringboy είπε Καλημερα. Μετα απο αγορα προιοντος στη λαικη , μου δειχνει ο πωλητης οτι το μηχανημα του γραφει "η συναλαγη απορριφθηκε". Επαναλαμβανω λοιπον την συναλλαγη, επιτυχως αυτη τη φορα, αλλα στη συνεχεια βλεπω καταχωρημενες στο payzy προς εκκαθαριση και τις δυο συναλλαγες. ]Σε δυο μερες εκκαθαριστηκαν απο το payzy και χρεωθηκαν κανονικα και οι δυο συναλλαγες Καταχωρημενες κανονικα ειναι και στο πορτοφολι του google και οι δυο συναλλαγες Δλδ περιπτωση διπλοχρεωσης. Εχω ηδη ανοιξει ticket στο payzy. Παλαιοτερα μου εχει ξανασυμβει αλλα δεν θυμαμαι τι εγινε ακριβως Εχει καποιος φιλος παρομοια εμπειρια? Για ενημερωση του νηματος: Τελικα δεν εφταιγε το payzy, αλλα ο πωλητης, δλδ με διπλοχρεωσε κανονικα. Του ζητησα και πηρα πισω τα λεφτα μου. 2
SabotazNic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Στις 9/2/2025 στις 10:14 ΠΜ, ringboy είπε μου δειχνει ο πωλητης οτι το μηχανημα του γραφει "η συναλαγη απορριφθηκε". 10 ώρες πριν, ringboy είπε Για ενημερωση του νηματος: Τελικα δεν εφταιγε το payzy, αλλα ο πωλητης, δλδ με διπλοχρεωσε κανονικα. Του ζητησα και πηρα πισω τα λεφτα μου. Κατσε, δεν ειδες ποτε χαρτακι σφαλματος? Ακομα και να μην βγαζει το Pos χαρτι για την εκπληρωση της συναλλαγης (τα αντιγραφα εμπορου ή πελατη), βγαζει παντα οταν αφορα σφαλμα και κανει και συγκεκριμενο ηχο (συνηθως 2-3 κουδουνισματα, ενω της επιτυχης συναλλαγης ειναι ενα συνεχομενο καπως)
ringboy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Στις 17/2/2025 στις 10:53 ΜΜ, SabotazNic είπε Κατσε, δεν ειδες ποτε χαρτακι σφαλματος? Ακομα και να μην βγαζει το Pos χαρτι για την εκπληρωση της συναλλαγης (τα αντιγραφα εμπορου ή πελατη), βγαζει παντα οταν αφορα σφαλμα και κανει και συγκεκριμενο ηχο (συνηθως 2-3 κουδουνισματα, ενω της επιτυχης συναλλαγης ειναι ενα συνεχομενο καπως) Οχι χαρτακι, απλως ο πωλητης μου εδειξε το μηχανημα οτι εγγραφε "απορριφθηκε". Οταν ομως ζητησα τα λεφτα μου, εψαξε την συναλλαγη στο POS και ειδε οτι ειχε πραγματοποιηθει κανονικα. Το μηχανημα ηταν αυτα τα λευκα, μαλλον viva, αν εχει καμια σημασια. Τελος παντων τελος καλο αν και δεν ηταν σημαντικο ποσο.
attanaze Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 30/12/2024 στις 5:39 ΜΜ, HardwareZone είπε Έχει κανείς άλλος πρόβλημα που δεν μπαίνει η κάρτα στο Google wallet? Μετά τα agreements μου βγάζει μήνυμα σφάλματος "check your network connection" είτε είμαι με WiFi είτε με 5G. έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τον Δεκέμβριο το 2024 και δεν έχω βγάλει μέχρι και σήμερα άκρη!!!! εσύ τα κατάφερες τελικά;
skoulas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 30/12/2024 στις 5:39 ΜΜ, HardwareZone είπε Έχει κανείς άλλος πρόβλημα που δεν μπαίνει η κάρτα στο Google wallet? Μετά τα agreements μου βγάζει μήνυμα σφάλματος "check your network connection" είτε είμαι με WiFi είτε με 5G. 24 λεπτά πριν, attanaze είπε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τον Δεκέμβριο το 2024 και δεν έχω βγάλει μέχρι και σήμερα άκρη!!!! εσύ τα κατάφερες τελικά; Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ και μάλιστα σε κινητό στο οποίο είχε περαστεί και δούλευε κανονικά η κάρτα. Ούτε σε άλλο κινητό μπορώ να προσθέσω την κάρτα μου. Χρειάστηκε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και από τότε δεν μπαίνει η κάρτα μου με τίποτα. Την κάρτα της γυναίκας μου τη δέχθηκε κανονικά. Υποθέτω ότι είναι κάποιο πρόβλημα με την κάρτα μου αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω...
GPOWERR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μπες στο λογαριασμο σου Google απο υπολογιστη και αφαιρεσε την καρτα payzy απο το πορτοφολι Google μιας και την εμφανιζει ακομη εκει.Ξαναπροσπαθησε απο κινητο να την προσθεσεις στο πορτοφολι.
Polemical Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 6 hours ago, attanaze said: έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τον Δεκέμβριο το 2024 και δεν έχω βγάλει μέχρι και σήμερα άκρη!!!! εσύ τα κατάφερες τελικά; Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν πήρα καινούριο κινητό και το έλυσα με το Support. Ουσιαστικά μπορείς να προσθέσεις την κάρτα μέχρι και σε 10 "πορτοφόλια" όπου θα είναι αποθηκευμένη η κάρτα, όπου πορτοφόλια είναι το google wallet, το account σου στο steam για άμεσες αγορές, το PayPal κτλ. Αφού περιέγραψα το πρόβλημα μου στο support με πήραν τηλέφωνο, μου ανέφεραν ένα ένα που ήταν αποθηκευμένη, αφαίρεσα κάποια που δεν χρησιμοποιούσα και μετά μπήκε μπόρεσα να την βάλω κατευθείαν στην καινούρια συσκευή. Έμεινα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση αλλά πρέπει να αναφέρεται κάπου ξεκάθαρα και να υπάρχει ένα σύστημα διαχείρισης από τον χρήστη ή να αφαιρεθεί αυτός ο περιορισμός εντελώς. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα