Προς το περιεχόμενο

Payzy by Cosmote

runner69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 30/10/2024 στις 10:31 ΠΜ, kostasgr78 είπε

Γιατί συνεχίζετε να ασχολείστε με αποτυχημένα προϊόντα και χαλάτε το κεφάλι σας;

Η Payzy είναι θέμα χρόνου να φουντάρει και να κοπεί το πρότζεκτ. (προσωπική εκτίμηση)

Στις 30/10/2024 στις 11:29 ΠΜ, kostasgr78 είπε

Αυτό είναι το killer feature γι' αυτές τις εφαρμογές/υπηρεσίες;

Χρησιμοποιώ αποκλειστικά την payzy αν είναι να χρησιμοποιήσω κάρτα. Εκτός από περιπτώσεις που κάποια άλλη κάρτα μπορεί να δώσει κάποιο μεγαλύτερο bonus ή αν θέλω να πάρω κάτι με δόσεις όπου θα χρησιμοποιήσω την πιστωτική. Άσε που φορτίζω την payzy με την πιστωτική κι έχω και από εκεί bonus.

Ειλικρινά δε βρίσκω 1 λόγο, 1, όχι παραπάνω για να μη την χρησιμοποιήσει κάποιος. Αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις αποτυχημένο εμένα μου έδωσε όλο αυτό το διάστημα λίγο πάνω από 100€ (μόνο από το 1%). Θα μου πεις τι είναι το 1%. Έστω και αυτό το 1% είναι πολύ καλύτερο από το 0.

1% η πιστωτική, άλλο 1% η payzy....

Για εμένα λοιπόν αποτυχημένοι είναι όσοι δε τη χρησιμοποιούν

Κι εγώ έβαζα στοίχημα ότι θα κοβόταν αυτό το bonus εδώ και καιρό. Κι όμως συνεχίζει. Όταν και αν κοπεί τότε δε θα έχει λόγο ύπαρξης εκτός από κάτι προσφορές μια στο τόσο.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 30/10/2024 στις 10:31 ΠΜ, kostasgr78 είπε

Γιατί συνεχίζετε να ασχολείστε με αποτυχημένα προϊόντα και χαλάτε το κεφάλι σας;

3 λεπτά πριν, Neptu είπε

Για εμένα λοιπόν αποτυχημένοι είναι όσοι δε τη χρησιμοποιούν

Εγώ παραπάνω χαρακτήρισα την υπηρεσία και όχι τους ανθρώπους που την χρησιμοποιούν.

Προσέξτε λίγο τα νοήματα πριν χαρακτηρίσετε ανθρώπους.

Στο ενδιάμεσο, μετά την παραπάνω δημοσίευση, ανέλυσα το σκεπτικό περαιτέρω.

• Haha 1

18 minutes ago, kostasgr78 said:

Εγώ παραπάνω χαρακτήρισα την υπηρεσία και όχι τους ανθρώπους που την χρησιμοποιούν.

Προσέξτε λίγο τα νοήματα πριν χαρακτηρίσετε ανθρώπους.

Στο ενδιάμεσο, μετά την παραπάνω δημοσίευση, ανέλυσα το σκεπτικό περαιτέρω.

Και που κατέληξες? 

26 λεπτά πριν, Tsino είπε

Και που κατέληξες? 

Διάβασα στις τελευταίες σελίδες από τους χρήστες που την χρησιμοποιούν να έχει τις ίδιες παιδικές ασθένειες με την αρχή της ζωής της υπηρεσίας. Αυτό ακριβώς που με απώθησε και δεν την χρησιμοποίησα από τους πρώτους μήνες που την είχα εγκαταστήσει.

Θα το αξιολογήσω εκ νέου από τη νέα χρονιά.

Στο ενδιάμεσο, για όσους θέλουν να διαβάζουν και οικονομικά στοιχεία, παρακάτω τα αποτελέσματα του 2023.

https://www.forbesgreece.gr/epixeiriseis/3822852/pos-ekleise-perusi-o-tziros-tou-payzy-tis-cosmote

Θα δείξει το 2024 πώς θα κλείσει και αν θα έχουν διευρυνθεί κι άλλο οι ζημιές ή θα μαζευτούν.

Λογικό είναι να έχει ζημιές καθώς δεν εχει πηγές εσόδων. Το παράξενο θα ήταν να βγάζει και κέρδος. Penetration στην αγορά θέλει να κάνει και σταδιακά να εισάγει νέα προϊόντα που θα της αποφέρουν κέρδος

1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε

Διάβασα στις τελευταίες σελίδες από τους χρήστες που την χρησιμοποιούν να έχει τις ίδιες παιδικές ασθένειες με την αρχή της ζωής της υπηρεσίας. Αυτό ακριβώς που με απώθησε και δεν την χρησιμοποίησα από τους πρώτους μήνες που την είχα εγκαταστήσει.

Θα το αξιολογήσω εκ νέου από τη νέα χρονιά.

Στο ενδιάμεσο, για όσους θέλουν να διαβάζουν και οικονομικά στοιχεία, παρακάτω τα αποτελέσματα του 2023.

https://www.forbesgreece.gr/epixeiriseis/3822852/pos-ekleise-perusi-o-tziros-tou-payzy-tis-cosmote

Θα δείξει το 2024 πώς θα κλείσει και αν θα έχουν διευρυνθεί κι άλλο οι ζημιές ή θα μαζευτούν.

όλες έτσι ξεκινάνε. Και η Revolut στην αρχή όλα τζαμπα παρε 5 κάρτες να έχεις και με δωρεαν shipping ,Παρε δωρεάν  εξερχομενα εμβάσματα σε όλο τον κόσμο και σε διαφορετικα νομίσματα , Πάρε συνναλαγμα χωρίς κάνενα fee ούτε όρια. Πλέον όλα αυτά τα χρεώνει.

Παντως προσωπικα δεν θα χαρακτηρισω  καλη ή κακη τη καρτα, 
αλλα  αυτο που εχει αναμφισβητητη  αξια,  ειναι τα 20 ευρω που μου επιστρεφει καθε μηνα εδω και εναμισυ χρονο.

320 ευρω δεν τα λες λιγα και ουτε δεν θα σου τα χαριζε ποτε κανεις.

• Like 1

18 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Λογικό είναι να έχει ζημιές καθώς δεν εχει πηγές εσόδων. Το παράξενο θα ήταν να βγάζει και κέρδος. Penetration στην αγορά θέλει να κάνει και σταδιακά να εισάγει νέα προϊόντα που θα της αποφέρουν κέρδος

17 ώρες πριν, asdfnikos είπε

όλες έτσι ξεκινάνε. Και η Revolut στην αρχή όλα τζαμπα παρε 5 κάρτες να έχεις και με δωρεαν shipping ,Παρε δωρεάν  εξερχομενα εμβάσματα σε όλο τον κόσμο και σε διαφορετικα νομίσματα , Πάρε συνναλαγμα χωρίς κάνενα fee ούτε όρια. Πλέον όλα αυτά τα χρεώνει.

Ισχύουν τα 2 παραπάνω για τέτοιες υπηρεσίες, αλλά συνήθως συμβαίνουν είτε σε εταιρείες με start-up mentality είτε σε εταιρείες που έχουν εσωτερικές διεργασίες να γεννούν projects και να τα γαλουχούν με «φροντίδα» να τα δουν πως ωριμάζουν σε βάθος χρόνου (π.χ. Google).

Σε εταιρείες τύπου τηλεπικοινωνιακών ομίλων που εδώ και πάνω από 15 χρόνια έχουν μπει σε κοστοστρεφή μοντέλα που έχουν οδηγήσει σε συρρικνώσεις και σε πωλήσεις σημαντικών παλιών assets, δύσκολο να πάνε μακριά αυτά τα projects αν δεν αποδείξουν αρκετά γρήγορα ότι έχει νόημα να τα κρατούν ενεργά.

16 ώρες πριν, ringboy είπε

Παντως προσωπικα δεν θα χαρακτηρισω  καλη ή κακη τη καρτα, 
αλλα  αυτο που εχει αναμφισβητητη  αξια,  ειναι τα 20 ευρω που μου επιστρεφει καθε μηνα εδω και εναμισυ χρονο.

320 ευρω δεν τα λες λιγα και ουτε δεν θα σου τα χαριζε ποτε κανεις.

μα εκεί είναι όλη της η αξία, Στην επιστροφή. Έστω και αυτό το λίγο.

Αλλά ξέρεις πως πάει, όταν είναι να πάρουμε.... έλα μωρέ τώρα ψίχουλα, όλη η φασαρία για 1% ή για 20€.

Όταν είναι να δώσουμε μπορεί να χτυπιόμαστε και για μισό €. Τότε είναι σημαντικό ποσό.

Έβαλε 0,6€ χρέωση τράπεζα και μερικοί θα το συζητούνε μέχρι να πεθάνουν. Που τα 0,6€ αν τα έδινε η payzy και η κάθε payzy θα γελούσανε

• Like 2
  • Thanks 1

On 30/10/2024 at 14:16, kostasgr78 said:

Βασικά δεν βλέπω κανένα λόγο να έχει κάποιος Payzy, αν έχει ήδη π.χ. Revolut, και ειδικά όταν η εφαρμογή της Payzy κάθε τρεις και λίγο έχει θέματα ευχρηστίας και λειτουργικότητας.

Κι η Revolut έχει σοβαρότατα προβλήματα αξιοπιστίας πχ
- απαίτηση ανανέωσης αποδεικτικών ταυτότητας το ΣΚ - αιφινιδίως, χωρίς μεσολάβηση κάποιας ύποπτης χρήσης/συναλλαγής - που όμως...θα εξεταστούν από Δευτέρα...κι ως τότε πάγωμα...
- πάγωμα κλείδωμα λογοριασμού από μήνες-χρόνια για ύποπτη συναλλαγή, που δεν είναι καθόλου ύποπτη, χωρίς να σου πουν ποιά υποτίθεται ήταν προβληματική και το είδος του "προβλήματος", πλήρη αδιαφάνεια/σκοτάδι στις διαδικασίες και απόλυτη έλλειψη διαδικασιών αμφισβήτησης...και στο τέλος "λάθος μας, θέλετε 2-3 μήνες συνδρομητική υπηρεσία";

(τα παραπάνω από αυστηρά προσωπική εμπειρία)

Μόνη χρήση της R για μένα η άμεση μεταφορά χρημάτων χωρίς χρέωση...και εξωτερικό μόνο για επιτόπου φόρτιση χρημάτων κ πληρωμή, όχι για αποταμίευση χρημάτων εκεί μακροπρόθεσμα ή κ μεσοπρόθεσμα...το πολύ να φορτίσεις το ελάχιστο αναγκαίο πριν το ΣΚ για αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων κ μόνο αν υπάρχει εναλλακτική πηγή για όλα τα πιθανά έξοδα.

Payzy δεν μου έχει δώσει λόγο να αμφισβητώ την αξιοπιστία της, μέχρι στιγμής.

• Like 2

6 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Ισχύουν τα 2 παραπάνω για τέτοιες υπηρεσίες, αλλά συνήθως συμβαίνουν είτε σε εταιρείες με start-up mentality είτε σε εταιρείες που έχουν εσωτερικές διεργασίες να γεννούν projects και να τα γαλουχούν με «φροντίδα» να τα δουν πως ωριμάζουν σε βάθος χρόνου (π.χ. Google).

Σε εταιρείες τύπου τηλεπικοινωνιακών ομίλων που εδώ και πάνω από 15 χρόνια έχουν μπει σε κοστοστρεφή μοντέλα που έχουν οδηγήσει σε συρρικνώσεις και σε πωλήσεις σημαντικών παλιών assets, δύσκολο να πάνε μακριά αυτά τα projects αν δεν αποδείξουν αρκετά γρήγορα ότι έχει νόημα να τα κρατούν ενεργά.

Οι παλιοί άκαμπτοι οργανισμοί τύπου ενέργεια και τηλεπικοινωνίες προσπαθούν να κάνουν diversify. Η ΔΕΗ αγόρασε τον Κωτσόβολο και ετοιμάζει τηλεφωνία. Αντίστοιχα και η Telekom επένδυσε σε μια ψηφιακή τράπεζα, που κι ακόμα κι αν αποφασίσει οτι κάποια στιγμή δε της κάνει άλλο, μπορεί το άλλο πρωί να την πουλήσει σε κάποια άλλη τράπεζα που θέλουν όλες να φτιάξουν δικές τους digital-only θυγατρικές. Οπότε το όποιο ρίσκο, για έναν όμιλο με τεράστια κεφάλαια, είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρό. Μόνο κερδισμένη θα βγει. 

Περα απο την επιστροφη, εχει ενα ακομα μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με revolut, χτιζεις αφορολογητο αυτοματα, χωρις να μπεις στην διαδικασια να βγαλεις report στο τελος του χρονου, να το στειλεις στον λογιστη και να στο περασει στην εφορια με το χερι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, definitio είπε

Payzy δεν μου έχει δώσει λόγο να αμφισβητώ την αξιοπιστία της, μέχρι στιγμής.

Το χρησιμοποιουμε αποκλειστικα και τα 4 μελη της οικογενειας.
Εδω και 1,5  χρονο, οχι μονο αξιοπιστια, αλλα και απροβληματιστη χρηση, ευκολη μεταφορα χρηματων μεταξυ μελων της οικογενειας, και επισης σημαντικο, μας εμαθε να χρησιμοποιουμε το κινητο στις αγορες μας,  που ειναι τεραστια ευκολια, μονο με την ασφαλη χρηση δαχτυλικου αποτυπωματος αντι του pin.
Ελπιζω  να συνεχισει απροβληματιστα  η Payzy,  χωρις φυσκα να κοψει το 1% της επιστροφης.

Επεξ/σία από ringboy
  • Like 2

Βγήκε το επαγγελματικό payzypro το οποίο μετατρέπει το Android κινητό ή τάμπλετ σε pos.

Μπορεί να ενδιαφέρει πολλούς επαγγελματίες και μικροεταιρειες

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2270858/cosmote-payments-lansarise-app-poy-metrepei-to-kin.html

• Thanks 1

Στις 1/11/2024 στις 11:38 ΜΜ, ringboy είπε

Το χρησιμοποιουμε αποκλειστικα και τα 4 μελη της οικογενειας.
Εδω και 1,5  χρονο, οχι μονο αξιοπιστια, αλλα και απροβληματιστη χρηση, ευκολη μεταφορα χρηματων μεταξυ μελων της οικογενειας, και επισης σημαντικο, μας εμαθε να χρησιμοποιουμε το κινητο στις αγορες μας,  που ειναι τεραστια ευκολια, μονο με την ασφαλη χρηση δαχτυλικου αποτυπωματος αντι του pin.
Ελπιζω  να συνεχισει απροβληματιστα  η Payzy,  χωρις φυσκα να κοψει το 1% της επιστροφης.

Υπολογιστή αφορολόγητου ακόμα δεν έχει?  . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...