Προς το περιεχόμενο

Payzy by Cosmote

runner69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Αυτό είναι το killer feature γι' αυτές τις εφαρμογές/υπηρεσίες;

Εσύ τι θα ήθελες να έχουν δηλαδή;
Για να κρίνεις έτσι κάτι λογικά έχεις στο μυαλό σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά δεν βλέπω κανένα λόγο να έχει κάποιος Payzy, αν έχει ήδη π.χ. Revolut, και ειδικά όταν η εφαρμογή της Payzy κάθε τρεις και λίγο έχει θέματα ευχρηστίας και λειτουργικότητας.

20 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Βασικά δεν βλέπω κανένα λόγο να έχει κάποιος Payzy, αν έχει ήδη π.χ. Revolut, και ειδικά όταν η εφαρμογή της Payzy κάθε τρεις και λίγο έχει θέματα ευχρηστίας και λειτουργικότητας.

Και όμως μέσα σε 2 χρόνια έχω πάρει 150 ευρώ cashback από της συναλλαγές που έχω κάνει. Από την Revolut δεν θα είχε κανένα τέτοιο κέρδος οι συνναλαγές μου.

Κάθε υπηρεσία έχει τα θετικά και αρνητικά της. Αλλά η payzy είναι TOP στο cashback 

• Like 2

Αυτό είναι το πρόβλημα, κατά την ταπεινή μου άποψη. Ότι γεμίζουμε εφαρμογές και υπηρεσίες για να παίζουμε με τα ψιλά.

Δηλαδή πραγματικά το θεωρούμε σοβαρό κίνητρο να βάζουμε εφαρμογές για να επωφελούμαστε 5-15 ευρώ (ανάλογα με τα έξοδα του καθενός που τα ρίχνει στην κάρτα) το μήνα επιστροφή, και να χάνουμε χρόνο να κάνουμε troubleshooting συνεχώς;

Προσωπικά προσπαθώ με τα χρόνια να μειώσω τις υπηρεσίες που χρησιμοποιώ, γιατί κάθε ανοιχτή υπηρεσία σημαίνει και σημαντικός χρόνος χάσιμο. Ενημέρωσε το ένα, βάλε το άλλο, άλλαξε τον κωδικό, στείλε τα νέα έγγραφα, κοκ.

Εντάξει, σεβαστό, όποιος γουστάρει να τα κάνει όλα αυτά για να κερδίζει 1% από τις συναλλαγές του. Καθένας με τις επιλογές του, δεν χρειάζεται να απολογηθεί στους άλλους.

Απλά καταθέτω τον προβληματισμό μου για το που βαδίζουμε με όλον αυτόν τον αχταρμά υπηρεσιών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, kostasgr78 said:

Αυτό είναι το πρόβλημα, κατά την ταπεινή μου άποψη. Ότι γεμίζουμε εφαρμογές και υπηρεσίες για να παίζουμε με τα ψιλά.

Μιας που το ανεφερες, μπηκα να δω το ιστορικο εξαργυρωσεων.
Ξεκινωντας απο 23 Ιουλιου 2023, εχω τα εξης ποσα (χωρις τα δεκαδικα):
58+79+24+50+21+41+44+73+53+35+ αλλα 35 ετοιμα τωρα, δεν χρειαζεται να βγαλω συνολο, καλα παει...😉

Για το μεγεθος, εκτος απο τις αγορες σε Ελληνικα μαγαζια, σκρουτζ, σουπερ μαρκετ, πληρωνα και αρκετους λογαριασμους ΔΕΗ, τηλεφωνα, ασφαλιστρα, κλπ,
Για παρα πολλους μηνες εδινε 2% επιστροφη στις πληρωμες RF, το αξιοποιησα δεοντως.

Αυτα ειναι απο τα coins, οχι τα εξτρα cashback απο πχ τυπου προσφορες Γερμανος, τα οποια ειναι αλλα αξιολογα προμο, ενα προσφατο ηταν το φορητο asus με oled οθονη που βγηκε αποφορολογημενο στα 535 ευρω κοστος μου και δωρα ασυρματο ποντικακι και 512 ext ssd και κερασακι επιστροφη payzy (με τιμολογιο στο φουλ ποσο), αλλα 134 ευρω...

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1

1 ώρα πριν, nek4d είπε

Μιας που το ανεφερες, μπηκα να δω το ιστορικο εξαργυρωσεων.
Ξεκινωντας απο 23 Ιουλιου 2023, εχω τα εξης ποσα (χωρις τα δεκαδικα):
58+79+24+50+21+41+44+73+53+35+ αλλα 35 ετοιμα τωρα, δεν χρειαζεται να βγαλω συνολο, καλα παει...😉

Για το μεγεθος, εκτος απο τις αγορες σε Ελληνικα μαγαζια, σκρουτζ, σουπερ μαρκετ, πληρωνα και αρκετους λογαριασμους ΔΕΗ, τηλεφωνα, ασφαλιστρα, κλπ,
Για παρα πολλους μηνες εδινε 2% επιστροφη στις πληρωμες RF, το αξιοποιησα δεοντως.

Ωραία μάς παρουσίασες τις εξαργυρώσεις περίπου 500 ευρώ για 15 μήνες, δηλαδή περίπου 30 ευρώ ανά μήνα, αλλά ξέχασες να μάς πεις ότι αυτές οι εξαργυρώσεις αντιστοιχούν σε αγορές/συναλλαγές περίπου 45000-50000 ευρώ (δεν ξέρω ποιό ποσό πέφτει στο 2% που ανέφερες με τα RF), δηλαδή περίπου 3000-3300 το μήνα.

Άρα μας λες ότι κάποιος που καταναλώνει 3000-3300 το μήνα σε αγορές/συναλλαγές (δεν βάζω και άλλα πράγματα μέσα που δεν μπαίνουν σε κάρτες, π.χ. ενοίκια, κλπ), ασχολείται με όλο αυτό για το 1% (άντε και κάτι, με τα 2% RF), και αξίζει να ασχολείται και νιώθει «περήφανος» για τα 30 ευρώ επιστροφής. 🫠

Δεν το πάω στο προσωπικό, ξαναλέω, δεν βρίσκω νόημα σε όλο αυτό, και σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να το κάνει. Απλά ξεκίνησα την ανάλυση από τα παραπάνω σχόλια που δεν έβγαζαν άκρη από το troubleshooting της Payzy.

8 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Περα απο το 1% επιστροφη σε ολα, εχεις και platinum token στο whatsup. Οποτε...

Δεν θα καταλαβω γτ καποιοι μπαινετε στα τοπικς απλα για να κραξετε. Αν καποιο προιον/υπηρεσια δεν ειναι για εσας, απλα προσπεραστε. Το τι προσφερει ειναι γνωστο, οποτε δεν νομιζω να μπηκες στο τοπικ για να σου αλλαξουμε γνωμη 

• Like 3

11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Περα απο το 1% επιστροφη σε ολα, εχεις και platinum token στο whatsup. Οποτε...

Δεν θα καταλαβω γτ καποιοι μπαινετε στα τοπικς απλα για να κραξετε. Αν καποιο προιον/υπηρεσια δεν ειναι για εσας, απλα προσπεραστε. Το τι προσφερει ειναι γνωστο, οποτε δεν νομιζω να μπηκες στο τοπικ για να σου αλλαξουμε γνωμη 

Δεν θα πεις εσύ τί θα συζητάμε εδώ και αν θα γράφουμε την άποψή μας ελεύθερα.

Μπήκα να δω πώς πάει το Payzy, γιατί κι εγώ το έχω βάλει στο παρελθόν και ήθελε περισσότερο χρόνο να ασχολείσαι μαζί του για troubleshooting και συστημικά, και έτσι δεν προχώρησα γιατί είναι ταλαίπωρο.

Μπαίνοντας, λοιπόν, συνάντησα αρκετές δημοσιεύσεις από συστημικά προβλήματα που είχα κι εγώ, και ακόμα δεν έχουν λυθεί. Τα γνωστά συστημικα προβλήματα αυτών των οργανισμών που ποτέ δεν τα λύνουν.

Αυτό αναρωτήθηκα: αξίζει κανείς να βιώνει όλα αυτά για το 1% επιστροφή; Έλαβα ήδη απάντηση, ότι για κάποιους αξίζει. Καθένας με τα γούστα του.

2 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Μπήκα να δω πώς πάει το Payzy

Φαινεται να γνωριζεις ηδη

13 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Γιατί συνεχίζετε να ασχολείστε με αποτυχημένα προϊόντα και χαλάτε το κεφάλι σας;

Η Payzy είναι θέμα χρόνου να φουντάρει και να κοπεί το πρότζεκτ. (προσωπική εκτίμηση)

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Φαινεται να γνωριζεις ηδη

Εσύ γνωρίζεις ότι από την αρχή του πρότζεκτ, αυτή η υπηρεσία μπαίνει μέσα και ακόμα δεν έχει φέρει τα χρήματά της;

Αυτό δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν μπορεί να ανατραπεί αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή τα νούμερα που έχουν αναφερθεί δημόσια δεν είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον της υπηρεσίας.

10 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Ωραία μάς παρουσίασες τις εξαργυρώσεις περίπου 500 ευρώ για 15 μήνες, δηλαδή περίπου 30 ευρώ ανά μήνα, αλλά ξέχασες να μάς πεις ότι αυτές οι εξαργυρώσεις αντιστοιχούν σε αγορές/συναλλαγές περίπου 45000-50000 ευρώ (δεν ξέρω ποιό ποσό πέφτει στο 2% που ανέφερες με τα RF), δηλαδή περίπου 3000-3300 το μήνα.

Άρα μας λες ότι κάποιος που καταναλώνει 3000-3300 το μήνα σε αγορές/συναλλαγές (δεν βάζω και άλλα πράγματα μέσα που δεν μπαίνουν σε κάρτες, π.χ. ενοίκια, κλπ), ασχολείται με όλο αυτό για το 1% (άντε και κάτι, με τα 2% RF), και αξίζει να ασχολείται και νιώθει «περήφανος» για τα 30 ευρώ επιστροφής. 🫠

Δεν το πάω στο προσωπικό, ξαναλέω, δεν βρίσκω νόημα σε όλο αυτό, και σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να το κάνει. Απλά ξεκίνησα την ανάλυση από τα παραπάνω σχόλια που δεν έβγαζαν άκρη από το troubleshooting της Payzy.

Όσοι ξοδεύουν αυτά τα ποσά, εννοείται πως ενδιαφέρονται για την οποιαδήποτε επιβράβευση, είτε είναι της Payzy είτε κάποιας πιστωτικής κάρτας. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν τόσα προϊόντα που απευθύνονται σε άτομα που κάνουν πολλά μηνιαία έξοδα (π.χ. χρυσές πιστωτικές, στην Αμερική amex κλπ)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Αυτό δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν μπορεί να ανατραπεί αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή τα νούμερα που έχουν αναφερθεί δημόσια δεν είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον της υπηρεσίας.

Είσαι αρκετά προκατειλημμένος, προσωπικά δεν έχω βγάλει payzy ακόμα γιατί το 0.2% διαφορά στο cashback σε σχέση με Revolut δεν είναι κάτι από μόνο του (ούτε είμαι σε περίοδο καταναλωτικών αγορών για επιστροφή με τα promo).

Αλλά όταν κάποιος το να προσπαθεί να μειώσει τα έξοδα ή να βγάλει το μέγιστο από τα λεφτά που δουλεύει ονομάζεται οικονομική παιδεία. Αυτά δουλεύουν αθροιστικά όχι μεμονωμένα. Και όσα περισσότερα λεφτά βγάζει/ ξοδεύει κάποιος τόσο περισσότερο αξίζει να το κάνει. Και αν μια υπηρεσία μπορεί να σου γλιτώσει πάγια κάποια λεφτά από αυτά που δεδομένα θα ξοδεύεις γιατί να μην το κάνεις; 

Προσωπικά κάθε έτος τα λεφτά που γλιτώνω στο σύνολο τον εξόδων μου , των παγίων εξόδων, είναι 2000-2500€.  Αν θεωρήσω οπότε και ότι η Payzy μπορεί να βοηθήσει σε αυτό κάποια στιγμή θα φτιάξω και payzy. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, kostasgr78 said:

Ωραία μάς παρουσίασες τις εξαργυρώσεις περίπου 500 ευρώ για 15 μήνες, δηλαδή περίπου 30 ευρώ ανά μήνα, αλλά...

...

Φιλε, αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα, οπως ειπαν και οι αλλοι χρηστες, υπαρχουν και αλλα πλεονεκτηματα.
Εμενα μου αρεσει που επιτελους εδωσε Ελληνικη λυση τα εργαλεια που προσεφεραν οι ξενες εταιρειες (virtual cards, user defined locks, limits anything anytime, cost sharing, instant send to friend, κλπ), τα οποια αρνουνται επιμακρον να δωσουν οι συστημικες τραπεζες. Ισως κατι να εχουν δωσει τωρα λογω ανταγωνισμου, δεν ξερω, για μενα το εχασαν το τραινο, οι εξυπνοι χρηστες καλυφθηκαν ηδη, δεν εχω λογο να ψαχνω σε συστημικη τι εχει να δωσει αντιστοιχο με το σταγονομετρο.
Συνδυαζομενα λοιπον με το cashback κερασακι, δεν θελει ερωτημα, αξιζει. Σαφως προσωπικη εκτιμηση.

Οπως προσωπικα νομιζω οτι δεν μπηκες για να αμφισβητησεις. Μπηκες και σχολιασες για να προκαλεσεις και να επιβεβαιωσεις τα πλεονεκτηματα, για να την ξαναβαλεις και απλα θελεις λιγο 'σπρωξιμο'.
Καπου/καποτε εφαγες ταλαιπωρια και ξενερωσες. Διαδικασιες με χαρτια και βιντεοκλησεις εχουν ολες αυτες οι υπηρεσιες και οι ξενες το ιδιο. Ξαναδοκιμασε και δες.
Στο κατω-κατω και με τις συστημικες τραπεζες τρωμε μονιμη ταλαιπωρια. Εχουν γινει viral τελευταια πολλα βιντεακια ταλαιπωριας στις συστημικες τραπεζες και δυστυχως οχι αδικα. Π.χ. για να "γελασετε" και λιγο,

και αλλο "αστειο",
https://www.facebook.com/reel/877165380996504

Επεξ/σία από nek4d

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις να εχω καμία συμπάθεια στις ελληνικές τράπεζες όσων αφορά την αντιμετώπιση των πελατών λιανικής, στο θέμα της επικαιροποίησης που επιμένουν τόσο συχνά, δε φταίνε 100%. Η ανάγκη επικαιροποίησης στοιχείων προκύπτει από οδηγίες της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ωστόσο εκεί που το χάνουν είναι η συχνότητα που τη ζητάνε, που δεν εχει καμία λογική. Μπορεί να πας σήμερα σε κατάστημα να κάνεις αίτηση για πιστωτική και την άλλη εβδομάδα να θες επανέκδοση χρεωστικής, και να σου κάνουν και τις δύο φορές. Μου εχει τύχει να ζητάνε επικαιροποίηση ακόμα και για την απλή παραλαβή κάρτας απο επανέκδοση (όχι αίτημα, απλά να μου δώσουν το φάκελο), που κανονικά έρχεται με ταχυδρομείο, κι είχα επιλέξει κατάστημα γιατί χάνονταν γράμματα στην πολυκατοικία μου. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1

5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Όσοι ξοδεύουν αυτά τα ποσά, εννοείται πως ενδιαφέρονται για την οποιαδήποτε επιβράβευση, είτε είναι της Payzy είτε κάποιας πιστωτικής κάρτας. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν τόσα προϊόντα που απευθύνονται σε άτομα που κάνουν πολλά μηνιαία έξοδα (π.χ. χρυσές πιστωτικές, στην Αμερική amex κλπ)

Σε αυτό συμφωνώ.

5 ώρες πριν, Billator είπε

Αλλά όταν κάποιος το να προσπαθεί να μειώσει τα έξοδα ή να βγάλει το μέγιστο από τα λεφτά που δουλεύει ονομάζεται οικονομική παιδεία. Αυτά δουλεύουν αθροιστικά όχι μεμονωμένα. Και όσα περισσότερα λεφτά βγάζει/ ξοδεύει κάποιος τόσο περισσότερο αξίζει να το κάνει. Και αν μια υπηρεσία μπορεί να σου γλιτώσει πάγια κάποια λεφτά από αυτά που δεδομένα θα ξοδεύεις γιατί να μην το κάνεις; 

Και σε αυτό συμφωνώ γενικά.

Για την Payzy έχω τον προβληματισμό, όπως προανέφερα, ότι έχει αρκετή ταλαιπωρία σαν εφαρμογή, για να κυνηγώ το όφελος των 5-10 ευρώ ανά μήνα. Κουβέντα να γίνεται, όπως είπα, σέβομαι το δικαίωμα στην επιλογή του καθενός για το ο,τιδήποτε.

3 ώρες πριν, nek4d είπε

Εμενα μου αρεσει που επιτελους εδωσε Ελληνικη λυση τα εργαλεια που προσεφεραν οι ξενες εταιρειες (virtual cards, user defined locks, limits anything anytime, cost sharing, instant send to friend, κλπ), τα οποια αρνουνται επιμακρον να δωσουν οι συστημικες τραπεζες. Ισως κατι να εχουν δωσει τωρα λογω ανταγωνισμου, δεν ξερω, για μενα το εχασαν το τραινο, οι εξυπνοι χρηστες καλυφθηκαν ηδη, δεν εχω λογο να ψαχνω σε συστημικη τι εχει να δωσει αντιστοιχο με το σταγονομετρο.

Και σε αυτό συμφωνώ γενικά. Ούτε εγώ έχω σε ιδιαίτερη συμπάθεια τις συστημικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...