broxopios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Πήγα να κάνω εγγραφή στην payzy και έχει μια ερώτηση που δεν γνωρίζω τι είναι. "Είσαι υπόχρεος υποβολής δήλωσης FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act); Τι είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, broxopios είπε Καλησπέρα. Πήγα να κάνω εγγραφή στην payzy και έχει μια ερώτηση που δεν γνωρίζω τι είναι. "Είσαι υπόχρεος υποβολής δήλωσης FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act); Τι είναι αυτό; Σε περίπτωση που είσαι υπόχρεως φορολόγισης στης ΗΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου On 09/09/2024 at 19:54, Billator said: Καλησπέρα σε όλους, με την κάρτα της Payzy μπορούμε να πληρώσουμε τις οφειλές στην ΑΑΔΕ; Ή μόνο οι κάρτες από τις συστημικές τράπεζες λειτουργούν; Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο με το "e-paravolo" πχ, όπου εκεί δεχονται μόνο λίγων τραπεζών... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, definitio είπε Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο με το "e-paravolo" πχ, όπου εκεί δεχονται μόνο λίγων τραπεζών... Δεν ξέρω, Revolut πχ δοκίμασα δεν δέχεται τίποτα, είτε είναι Mastercard είτε Visa (είτε είναι personal, είτε business card). Λογικά τις επόμενες μέρες θα ανοίξω payzy για να μπορώ να πληρώνω με κάρτα RF λογαριασμούς ΔΕΚΟ και εμπόρων οπότε θα δοκιμάσω και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, προχθες γράφτηκα στο Payzy μετέφερα δοκιμάστικά 10ε από τη κάρτα μου στη πειραιώς ... όλα ΟΚ όλη τη μέρα σήμερα όταν το ανοιγω λέει σε μια οθόνη "something went wrong" try later και δε μπορείς να κα΄νεις τίποτα και από ότι μπορώ να δω δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις εκτός του APP 1. είμαι ο μονος ή έχει κρασάρει πχ 2. Τι κάνω σε στη περίπτωση που είμαι γώ το θέμα απεγκαθιστώ και εγκαθιστώ ξανά; από όσο θυμάμαι δεν η μόνη τυτοποίηση που μου έκανε ήταν με τους κωδικούς taxis , βάζοντας τους ξανά αρκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, DrLo είπε Καλησπέρα, προχθες γράφτηκα στο Payzy μετέφερα δοκιμάστικά 10ε από τη κάρτα μου στη πειραιώς ... όλα ΟΚ όλη τη μέρα σήμερα όταν το ανοιγω λέει σε μια οθόνη "something went wrong" try later και δε μπορείς να κα΄νεις τίποτα και από ότι μπορώ να δω δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις εκτός του APP 1. είμαι ο μονος ή έχει κρασάρει πχ 2. Τι κάνω σε στη περίπτωση που είμαι γώ το θέμα απεγκαθιστώ και εγκαθιστώ ξανά; από όσο θυμάμαι δεν η μόνη τυτοποίηση που μου έκανε ήταν με τους κωδικούς taxis , βάζοντας τους ξανά αρκεί; 1) σε εμενα ανοιγει κανονικα 2) Κανε εκκαθαριση cache και δεδομενων εφαρμογης και ακολουθα την διαδικασια να ξαναμπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, runner69 είπε 1) σε εμενα ανοιγει κανονικα 2) Κανε εκκαθαριση cache και δεδομενων εφαρμογης και ακολουθα την διαδικασια να ξαναμπεις. Μετά από αρκετές δοκιμές συνειδητοποίησα ότι για κάποιο περίεργο λόγο δε παίζει στο wifi της δουλειάς. Στο σπίτι, με data ακόμα και στο wifi του fastfoodαδικου είναι οκ. 1η φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, DrLo είπε Μετά από αρκετές δοκιμές συνειδητοποίησα ότι για κάποιο περίεργο λόγο δε παίζει στο wifi της δουλειάς. Στο σπίτι, με data ακόμα και στο wifi του fastfoodαδικου είναι οκ. 1η φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κάποιος κανόνας που έχουν βάλει μπλοκάρει το domain στο δίκτυο της δουλειάς σου, αν το κάνουν μέσω DNS, μπορείς να αλλάξεις τον DNS στο κινητό και να δεις αν θα μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Ακομα δεν μπορουμε να κανουμε συναλλαγες με το δημοσιο; Προσπαθησα να πληρωσω ενα e-παραβολο και ενω πατησα εγκριση απο την εφαρμογη της πειζι, μου εβγαλε απο το e-παραβολο οτι αποριφθηκε η συναλλαγη. Εχουμε ιδεα τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, jimmysss! είπε Ακομα δεν μπορουμε να κανουμε συναλλαγες με το δημοσιο; Προσπαθησα να πληρωσω ενα e-παραβολο και ενω πατησα εγκριση απο την εφαρμογη της πειζι, μου εβγαλε απο το e-παραβολο οτι αποριφθηκε η συναλλαγη. Εχουμε ιδεα τι παιζει; Επειδή τους ρώτησα γιατί με ενδιέφερε, μου απάντησαν στο Facebook αυτό: Αναφορά σε κείμενο Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε επίσης ότι δεν υποστηρίζουμε καρτικές συναλλαγές στα κανάλια myaade & gsis. Επιπλέον, οι μόνες συναλλαγές με RF στον ΕΦΚΑ που υποστηρίζονται είναι ΕΦΚΑ ΣΥΝΤΑΞ.ΔΗΜΟΣΙΟΥ -Αχρεωστήτως (91631) και ΕΦΚΑ-Αχρεωστήτως (9163). Επίσης αναφορικά με τις πληρωμές μέσω IRIS δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα επί του παρόντος. Εάν το επιθυμείς, έχεις την δυνατότητα να δεις τις υποστηριζόμενες και τις μη υποστηριζόμενες πληρωμές εδώ:https://www.payzy.gr/katalogos-uposthrizomenwn-plhrwmwn. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 13 hours ago, Billator said: Επειδή τους ρώτησα γιατί με ενδιέφερε, μου απάντησαν στο Facebook αυτό: ναι τα ιδια μου απαντησαν κα εμενα μολις... Περιεργο παντως αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Γιατί συνεχίζετε να ασχολείστε με αποτυχημένα προϊόντα και χαλάτε το κεφάλι σας; Η Payzy είναι θέμα χρόνου να φουντάρει και να κοπεί το πρότζεκτ. (προσωπική εκτίμηση) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 43 minutes ago, kostasgr78 said: Γιατί συνεχίζετε να ασχολείστε με αποτυχημένα προϊόντα και χαλάτε το κεφάλι σας; Η Payzy είναι θέμα χρόνου να φουντάρει και να κοπεί το πρότζεκτ. (προσωπική εκτίμηση) Γιατι να φουνταρει οταν παει πετωντας? (προσωπική εκτίμηση) Δινει καποιος αλλος το καθαρο 1%? (Για τις πληρωμες για το δημοσιο που αναφερθηκε, να ειστε σιγουροι πως αυτος ειναι περιορισμος απο την πλευρα του δημοσιου. Για την υπηρεσια ΙΡΙΣ, ισως συμβαινει το ιδιο, ισως την βαλουν αργοτερα, οταν θα παταει πιο καλα σε Ελληνικα ΙΒΑΝ. Σε καθε περιπτωση, αυτα δεν ειναι λογοι μη-χρησης για τον πολυ κοσμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, nek4d είπε Δινει καποιος αλλος το καθαρο 1%? Αυτό είναι το killer feature γι' αυτές τις εφαρμογές/υπηρεσίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Σε μια χώρα που οι επιβραβεύσεις των πιστωτικών είναι μέτριες κι ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί τη χρεωστική του που του δίνει το τίποτα, το 1% σε ολα της Payzy είναι μια χαρά feature για να την προτιμήσει κανείς, ειδικά αν δεν έχει/θέλει πιστωτική 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα