asdfnikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, runner69 είπε Δεν μπορεις να πληρωσεις οφειλες ΔΟΥ με την payzy. πλέον μπορείς μέσω της εφαρμογής. Αλλά δεν επιστρέφει cashback 1
atpanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, προσπαθώ να κάνω εγγραφή και στο βήμα μετά το KYC του gov με βγάζει σφάλμα. Προσπαθήστε αργότερα ξανά. Το έχει πάθει κανείς; EDIT: τελικά το απόγευμα δούλεψε, μάλλον τεχνικό πρόβλημα Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2024 από atpanos
messinia3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω από λογαριασμό payzy της συζύγου πόσο στο δικό μου λογαριασμό χωρίς προμήθεια?βασικά θέλω να μεταφέρω το δεκάρικο που πήρε από την πρόσκληση που τηε έκανα για να πάνε σε ανανέωση κάρτας whats up.
Kthulhou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 ας πληρώσει κατευθείαν η σύζυγός σου την ανανέωση.... δοκιμάζεις να κάνεις τη μεταφορά κ στην πορεία, ΠΡΙΝ την εκτέλεση θα σου πει αν θα έχει προμήθεια ή όχι κ πράττεις ανάλογα
ringboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, messinia3 είπε Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω από λογαριασμό payzy της συζύγου πόσο στο δικό μου λογαριασμό χωρίς προμήθεια?βασικά θέλω να μεταφέρω το δεκάρικο που πήρε από την πρόσκληση που τηε έκανα για να πάνε σε ανανέωση κάρτας whats up. Μεταφερεις οσα χρηματα θελεις χωρις προμηθειες σε οποιον χρηστη του payzy θελεις. Βεβαια για να μπορείς να εντοπίσεις το χρηστη που θελεις να μεταφερεις τα χρηματα, θα πρέπει αυτός να έχει ορίσει το προφίλ του ορατό στις ρυθμίσεις ασφάλειας.
messinia3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, ringboy είπε Μεταφερεις οσα χρηματα θελεις χωρις προμηθειες σε οποιον χρηστη του payzy θελεις. Βεβαια για να μπορείς να εντοπίσεις το χρηστη που θελεις να μεταφερεις τα χρηματα, θα πρέπει αυτός να έχει ορίσει το προφίλ του ορατό στις ρυθμίσεις ασφάλειας. Και πως ακριβώς κάνω τη μεταφορά?χρειάζεται iban?
ringboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, messinia3 είπε Και πως ακριβώς κάνω τη μεταφορά?χρειάζεται iban? Οχι απαραιτητσ. Εδω τα γραφει. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2024 από ringboy
atomo133 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Στις 11/4/2024 στις 1:02 ΠΜ, PharmChem είπε Προσωπικά λαμβάνω κανονικά yellows όπως αναφέρω και στο ποστ μου 😊. Καλημέρα και συγγνώμη που επανέρχομαι σε αυτό. Αλλά μήπως άλλαξε κάτι; Δεν έχω πάρει ακόμα yellows από συναλλαγή που εκκαθαρίστηκε 1/8. Μήπως παίζει ρόλο και η κάρτα; Έχω την Πειραιώς Visa Classic.
PharmChem Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 5 λεπτά πριν, atomo133 είπε Καλημέρα και συγγνώμη που επανέρχομαι σε αυτό. Αλλά μήπως άλλαξε κάτι; Δεν έχω πάρει ακόμα yellows από συναλλαγή που εκκαθαρίστηκε 1/8. Μήπως παίζει ρόλο και η κάρτα; Έχω την Πειραιώς Visa Classic. Καλημέρα, Τα yellows έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να χρειαστεί να περάσουν μερικές μέρες από την εκκαθάριση για να πιστωθούν. Πιθανότατα θα σου εμφανιστούν τις επόμενες μέρες. Τελευταία φόρτιση Payzy είχα κάνει στις 8/6 και πήρα κανονικά τότε τα yellows (δυστυχώς δεν έχω κάνει κάποια πιο πρόσφατη). Δεν νομίζω να παίζει ρόλο τόσο η κάρτα, φαντάζομαι είναι θέμα του συστήματος το πότε πιστώνει τα yellows.
Billator Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους, με την κάρτα της Payzy μπορούμε να πληρώσουμε τις οφειλές στην ΑΑΔΕ; Ή μόνο οι κάρτες από τις συστημικές τράπεζες λειτουργούν;
nek4d Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 5 hours ago, Billator said: Καλησπέρα σε όλους, με την κάρτα της Payzy μπορούμε να πληρώσουμε τις οφειλές στην ΑΑΔΕ; Ή μόνο οι κάρτες από τις συστημικές τράπεζες λειτουργούν; Σαν να ειχα διαβασει καπου/καποτε οτι δεν περνανε στην ΑΑΔΕ. Μια δοκιμη βεβαια θα μας επιβεβαιωσει τι ισχυει. 1
Billator Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nek4d είπε Σαν να ειχα διαβασει καπου/καποτε οτι δεν περνανε στην ΑΑΔΕ. Μια δοκιμη βεβαια θα μας επιβεβαιωσει τι ισχυει. Ευχαριστώ! Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει και εγώ αλλά λέω μήπως άλλαξε τίποτα, μιας και θα είχε περισσότερες "ελπίδες" πχ συγκριτικά με την Revolut σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχω δυστυχώς payzy για να το δοκιμάσω. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2024 από Billator 1
nikotsal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα, αν θέλω να μεταφέρω ένα ποσό από την payzy σε λογαριασμό μου σε τράπεζα, πηγαίνω εκεί που λέει μεταφορά? Προμήθεια κρατάει η εκάστοτε τράπεζα?
runner69 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, nikotsal είπε Καλησπέρα, αν θέλω να μεταφέρω ένα ποσό από την payzy σε λογαριασμό μου σε τράπεζα, πηγαίνω εκεί που λέει μεταφορά? Προμήθεια κρατάει η εκάστοτε τράπεζα? Ναι σε ολα 1
alxandros_gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, nikotsal said: Καλησπέρα, αν θέλω να μεταφέρω ένα ποσό από την payzy σε λογαριασμό μου σε τράπεζα, πηγαίνω εκεί που λέει μεταφορά? Προμήθεια κρατάει η εκάστοτε τράπεζα? Η Payzy θα σε χρεώσει 2 ευρώ για κάθε μεταφορά σε λογαριασμό ανεξαρτήτως ποσού. Η τράπεζα που θα τα στείλεις θα χρεώσει βάση του τιμοκαταλόγου της για εισερχόμενα εμβάσματα. https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/13548106697233-Πόσο-θα-χρεωθώ-για-τη-μεταφορά-χρημάτων-σε-άλλο-τραπεζικό-λογαριασμό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα