Προς το περιεχόμενο

Payzy by Cosmote

runner69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Natashaky είπε

Όντως, κράτησε 2€ προμήθεια η Πειραιώς, στον λογαριασμό εννοούσα, συγγνώμη! 

Μου κανει εντυπωση που σου κρατησε μονο 2€ και οχι 4€ γιατι 4€ θυμαμαι την προμηθεια εισερχομενου εμβασματος στην Πειραιως για ανω των 15€ εμβασμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, runner69 είπε

Μου κανει εντυπωση που σου κρατησε μονο 2€ και οχι 4€ γιατι 4€ θυμαμαι την προμηθεια εισερχομενου εμβασματος στην Πειραιως για ανω των 15€ εμβασμα.

2 ευρώ είναι το κόστος εξερχόμενου εμβάσματος από Payzy προς άλλη τράπεζα:

https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/17420453220753-Ποιος-είναι-ο-τιμοκατάλογος-χρεώσεων

3.2 ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (SEPA/ΔΙΑΣ) 2,00€

44 λεπτά πριν, ioankav είπε

2 ευρώ είναι το κόστος εξερχόμενου εμβάσματος από Payzy προς άλλη τράπεζα:

https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/17420453220753-Ποιος-είναι-ο-τιμοκατάλογος-χρεώσεων

3.2 ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (SEPA/ΔΙΑΣ) 2,00€

Λογικα αυτο που λες θα ισχυει αν και λεει οτι για προμηθεια της Πειραως. Τεσπα, θα εχει αλλα 4€ προμηθεια απο την Πειραιως αν ειναι πανω απο 15€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, runner69 είπε

Λογικα αυτο που λες θα ισχυει αν και λεει οτι για προμηθεια της Πειραως. Τεσπα, θα εχει αλλα 4€ προμηθεια απο την Πειραιως αν ειναι πανω απο 15€.

Ναι 2€ κράτησε η payzy, ακόμη δεν έχουν μεταφερθεί στην Πειραιώς, προφανώς θα κρατήσει και αυτή την προμήθειά της, για να δούμε... Μου έκαναν μεταφορά στην payzy και δεν μπορούσα να τα καταθέσω στη revolut όλα, οπότε έπρεπε να γίνει αυτός ο κύκλος δυστυχώς

Επεξ/σία από Natashaky

Πραγματοποίησα μια επιστροφή ρούχου από μια αγορά που έκανα με PayPal και κάρτα payzy συνδεδεμένη στο PayPal.Η εταιρεία(Nike) χτες επέστρεψε τα χρήματα ,έλαβα το σχετικό email,ακόμα και στο PayPal  φαίνεται η κίνηση με την αιτιολογία δίπλα refund completed αλλά ακόμα δε φαίνεται κάτι στο πορτοφόλι της payzy.Θελει μέρες για να φανεί το ποσο; Σημείωση ότι δεν έχει μπει ούτε στο PayPal balance.

2 ώρες πριν, simaras είπε

Πραγματοποίησα μια επιστροφή ρούχου από μια αγορά που έκανα με PayPal και κάρτα payzy συνδεδεμένη στο PayPal.Η εταιρεία(Nike) χτες επέστρεψε τα χρήματα ,έλαβα το σχετικό email,ακόμα και στο PayPal  φαίνεται η κίνηση με την αιτιολογία δίπλα refund completed αλλά ακόμα δε φαίνεται κάτι στο πορτοφόλι της payzy.Θελει μέρες για να φανεί το ποσο; Σημείωση ότι δεν έχει μπει ούτε στο PayPal balance.

Οποιαδήποτε κίνηση refund από κάρτα θέλει τουλάχιστον 3-5 εργάσιμες. Άσχετα που χρησιμοποίησες Paypal πάλι με κάρτα πλήρωσες, αν ήταν με balance θα το είχες ήδη μέσα, τώρα εξαρτάται από το Period refund policy που έχει στις κάρτες η payzy. 

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, 

Είχα ξεχασμένη από παλιά την payzy (από όταν έδωσε 40 ευρώ δώρο στο Γερμανό, χωρίς συναλλαγή) και τώρα που έβαλα whats up στο μικρό είπα να την ενεργοποιήσω.

Δεν έχει αλλάξει κάτι υποθέτω.

1% επιστροφή στην πληρωμή-ανανέωση του whats up ( έχω και cosmote tv,οπότε θα πληρώνω και αυτό) και κατι token extra που δίνει,σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, messinia3 said:

Καλησπέρα, 

Είχα ξεχασμένη από παλιά την payzy (από όταν έδωσε 40 ευρώ δώρο στο Γερμανό, χωρίς συναλλαγή) και τώρα που έβαλα whats up στο μικρό είπα να την ενεργοποιήσω.

Δεν έχει αλλάξει κάτι υποθέτω.

1% επιστροφή στην πληρωμή-ανανέωση του whats up ( έχω και cosmote tv,οπότε θα πληρώνω και αυτό) και κατι token extra που δίνει,σωστά?

1% είναι σε όλες τις συναλλαγές ναι. Επιπλέον δίνει καλύτερο token (platinum) ακόμη και με 13€ ευρώ ανανέωση,που είναι η ελάχιστη (ενώ κανονικά το δίνει από 18€ και πάνω), και επιπλέον ένα κουπόνι αξίας 3€ για το Box.

Επεξ/σία από stavros750
  • Like 1

Εχω ενα προβλημα με τις συναλλαγές μέσω κάρτας. Από τις 6 Ιουνίου και μετά δεν έχει εμφανιστεί κάποια συναλλαγή στο ιστορικό (και έχω κάνει αρκετές) και δεν παίρνω cashback (coins). Το support το ψάχνει εδω και αρκετές μέρες. 

Έχει συμβεί σε άλλον μήπως; 

11 ώρες πριν, stavros750 είπε

1% είναι σε όλες τις συναλλαγές ναι. Επιπλέον δίνει καλύτερο token (platinum) ακόμη και με 13€ ευρώ ανανέωση,που είναι η ελάχιστη (ενώ κανονικά το δίνει από 18€ και πάνω), και επιπλέον ένα κουπόνι αξίας 3€ για το Box.

2€ μαλλον θες να πεις

10 ώρες πριν, georgerov είπε

Εχω ενα προβλημα με τις συναλλαγές μέσω κάρτας. Από τις 6 Ιουνίου και μετά δεν έχει εμφανιστεί κάποια συναλλαγή στο ιστορικό (και έχω κάνει αρκετές) και δεν παίρνω cashback (coins). Το support το ψάχνει εδω και αρκετές μέρες. 

Έχει συμβεί σε άλλον μήπως; 

Προσωπικα φαινονται οι συναλλαγες κανονικα. Φανταζομαι εχεις κατεβασει το τελευταιο app update

6 ώρες πριν, runner69 είπε

Προσωπικα φαινονται οι συναλλαγες κανονικα. Φανταζομαι εχεις κατεβασει το τελευταιο app update

Ναι κανονικά, δυστυχώς συμβαίνει και στις 2 συσκευές που έχω, iPhone & Pixel.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, stavros750 said:

3€ είναι σε μένα αλλά μπορεί να παίζει ρόλο ότι θεωρείται φοιτητικό. 

Καλά το λες. Της γυναίκας μου που είναι απλό whatsapp, με πέηζει ανανέωση, της δίνει 3€ το Μπωχ.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

6 ώρες πριν, maxuris είπε

Δίνει το 1% για βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ ;

Δεν μπορεις να πληρωσεις οφειλες ΔΟΥ με την payzy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...