partblah1990 Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Ξέρει κανείς αν πρέπει να δηλώσω το iban της payzy στην φορολογική δήλωση; μια ματιά έριξα είχαν το ποσό που ξόδεψα αλλά δεν είχε δίπλα το όνομα της τράπεζας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαϊου 15 ώρες πριν, maparios είπε Ξέρει κανείς αν πρέπει να δηλώσω το iban της payzy στην φορολογική δήλωση; μια ματιά έριξα είχαν το ποσό που ξόδεψα αλλά δεν είχε δίπλα το όνομα της τράπεζας... Το ονομα της τραπεζας που λειπει ειναι configuration που πρεπει να κανει το taxis. Το IBAN δεν καταλαβα γιατι να πρεπει να το δηλωσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 20 ώρες πριν, runner69 είπε Το ονομα της τραπεζας που λειπει ειναι configuration που πρεπει να κανει το taxis. Το IBAN δεν καταλαβα γιατι να πρεπει να το δηλωσεις ; Εγώ γενικά έχω μπερδευτεί.. Βλέπει η εφορία ότι πχ έχω κάνει 4.000 ευρώ ηλεκτρονικά έξοδα από την payzy. Μπορεί να δει όμως και ότι στάλθηκαν από τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου, η θα γίνει "διπλή χρέωση" και θα με κατηγορούν για πόθενέσχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαϊου 4 ώρες πριν, maparios είπε Εγώ γενικά έχω μπερδευτεί.. Βλέπει η εφορία ότι πχ έχω κάνει 4.000 ευρώ ηλεκτρονικά έξοδα από την payzy. Μπορεί να δει όμως και ότι στάλθηκαν από τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου, η θα γίνει "διπλή χρέωση" και θα με κατηγορούν για πόθενέσχες; Το εμβασμα απο τραπεζα ιδιωτη σε ιδιωτη δεν μετραει στις αποδειξεις, αρα οτι τα 4000 σταλθηκαν απο τον λογαριασμο μισθοδοσιας σου ήδη δεν στα εχει μετρησει στο πινακακι. Αρα τι ανησυχεις ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 18 ώρες πριν, runner69 είπε Το εμβασμα απο τραπεζα ιδιωτη σε ιδιωτη δεν μετραει στις αποδειξεις, αρα οτι τα 4000 σταλθηκαν απο τον λογαριασμο μισθοδοσιας σου ήδη δεν στα εχει μετρησει στο πινακακι. Αρα τι ανησυχεις ; Δε το γνώριζα αυτό και ο λογιστής μου είναι ένα βήμα πριν τη σύνταξη δε μπήκα καν στη διαδικασία να τον ρωτήσω σε ευχαριστώ θερμά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Από εχθές δεν μπορώ να περάσω χρήματα από την payzy στην ρεβολουτ μου. Τον προηγούμενο μήνα και παλιότερα είχα μεταφέρει χρήματα κανονικά. Έχει κανείς το ίδιο θέμα ή απλά έκοψαν αυτή την μεταφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 6 ώρες πριν, p_under είπε Από εχθές δεν μπορώ να περάσω χρήματα από την payzy στην ρεβολουτ μου. Τον προηγούμενο μήνα και παλιότερα είχα μεταφέρει χρήματα κανονικά. Έχει κανείς το ίδιο θέμα ή απλά έκοψαν αυτή την μεταφορά? Πριν δύο βδομάδες το έκανα κανονικά φίλε δε ξέρω τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, maparios είπε Πριν δύο βδομάδες το έκανα κανονικά φίλε δε ξέρω τώρα.. Προσπάθησα και σήμερα πάλι το ίδιο μου κάνει. Edit Έκανα μια δοκιμή 10€ και πέρασε, προσπάθησα με 20€ σαν δεύτερη συναλλαγή και πέρασε πάλι. Δοκίμασα και τρίτη φορά πάλι 20€ και ζήτησε επιβεβαίωση από την payzy και μου την απέρριψε. Άρα μου πέρασε 2 συναλλαγές χαμηλών ποσών που δεν ζήτησαν επιβεβαίωση. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από p_under Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Στις 2/6/2024 στις 12:55 ΠΜ, p_under είπε Προσπάθησα και σήμερα πάλι το ίδιο μου κάνει. Edit Έκανα μια δοκιμή 10€ και πέρασε, προσπάθησα με 20€ σαν δεύτερη συναλλαγή και πέρασε πάλι. Δοκίμασα και τρίτη φορά πάλι 20€ και ζήτησε επιβεβαίωση από την payzy και μου την απέρριψε. Άρα μου πέρασε 2 συναλλαγές χαμηλών ποσών που δεν ζήτησαν επιβεβαίωση. εχεις τιποτα skrill να κανεις δοκιμη πχ 30 ευρώ; εγώ που δοκίμασα τα έστειλε στην skrill.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2 ώρες πριν, maparios είπε εχεις τιποτα skrill να κανεις δοκιμη πχ 30 ευρώ; εγώ που δοκίμασα τα έστειλε στην skrill.. Οχι δεν έχω. Ίσως έκοψαν αυτή την συναλλαγή για να μην δίνουν τα bonus τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natashaky Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Ξέρει κανείς αν κρατάει προμήθεια η Πειραιώς από την payzy? Ή τέλος πάντων πως μπορώ να στείλω χωρίς προμήθεια χρήματα στην κάρτα μου από payzy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, Natashaky είπε Ξέρει κανείς αν κρατάει προμήθεια η Πειραιώς από την payzy? Ή τέλος πάντων πως μπορώ να στείλω χωρίς προμήθεια χρήματα στην κάρτα μου από payzy? Δεν στελενις χρηματα στην καρτα, στελνεις στον λογαριασμο και δεν μπορει να λαβει δωρεαν η Πειραιως απο την Payzy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OmeletaMAN Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη δωρεάν δύσκολα να αντικαταστήσει τον κλασικό τραπεζικό λογαριασμό. Δύσκολα να γίνει μισθοδοτικός λογαριασμός. Ας βάλουν επιλογή ανάληψης/ κατάθεσης από τα καταστήματα cosmote και Γερμανός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natashaky Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, runner69 είπε Δεν στελενις χρηματα στην καρτα, στελνεις στον λογαριασμο και δεν μπορει να λαβει δωρεαν η Πειραιως απο την Payzy. Όντως, κράτησε 2€ προμήθεια η Πειραιώς, στον λογαριασμό εννοούσα, συγγνώμη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα