nikotsal Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Καλησπέρα, έκανα πρόσφατα payzy λόγω κυρίως για το what's up της κόρης. 2 ερωτήσεις έχω. 1. Οι πρώτες συναλλαγές που έκανα χθες για πληρωμή λογαριασμού cosmote μέσω της virtual κάρτας payzy, δεν έχουν δώσει τα coins ακόμα και γράφουν "προς εκκαθάριση" Υποθέτω ότι μόλις γίνει αυτό θα δώσει τα coins? 2. Μου έρχεται συνεχώς διαφήμιση για τα gap πχ που τρέχει τώρα και δεν θέλω τέτοιες ειδοποιήσεις διαφημιστικές κλπ. Αν τις απενεργοποιήσω όμως, δεν έχω ειδοποίηση για την έγκριση συναλλαγής. Υπάρχει κάποια λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, nikotsal είπε Καλησπέρα, έκανα πρόσφατα payzy λόγω κυρίως για το what's up της κόρης. 2 ερωτήσεις έχω. 1. Οι πρώτες συναλλαγές που έκανα χθες για πληρωμή λογαριασμού cosmote μέσω της virtual κάρτας payzy, δεν έχουν δώσει τα coins ακόμα και γράφουν "προς εκκαθάριση" Υποθέτω ότι μόλις γίνει αυτό θα δώσει τα coins? 2. Μου έρχεται συνεχώς διαφήμιση για τα gap πχ που τρέχει τώρα και δεν θέλω τέτοιες ειδοποιήσεις διαφημιστικές κλπ. Αν τις απενεργοποιήσω όμως, δεν έχω ειδοποίηση για την έγκριση συναλλαγής. Υπάρχει κάποια λύση; 1) Σωστά 2) Βαλε τις ειδοποιησεις της εφαρμογης payzy στο αθορυβο. Τι κινητο και εκδοση λογισμικου OS και APP εχεις γιατι εγω δεν τις παίρνω. Επεξ/σία 23 Απριλίου από runner69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikotsal Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, runner69 είπε 1) Σωστά 2) Βαλε τις ειδοποιησεις της εφαρμογης payzy στο αθορυβο. Τι κινητο και εκδοση λογισμικου OS και APP εχεις γιατι εγω δεν τις παίρνω. Ναι οκ, το αθόρυβο είναι μία λύση, απλά έχουν μαζί τις διαφημιστικές με τις εγκρίσεις. Έχω το poco x6 pro, android 14, payzy app η τελευταία στο playstore 1341 (τις ειδοποιήσεις εφόσον τις έχω ανοιχτές, λαμβάνω κανονικά) Επεξ/σία 23 Απριλίου από nikotsal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 9 minutes ago, nikotsal said: Ναι οκ, το αθόρυβο είναι μία λύση, απλά έχουν μαζί τις διαφημιστικές με τις εγκρίσεις. Έχω το poco x6 pro, android 14, payzy app η τελευταία στο playstore 1341 (τις ειδοποιήσεις εφόσον τις έχω ανοιχτές, λαμβάνω κανονικά) 1 hour ago, nikotsal said: Καλησπέρα, έκανα πρόσφατα payzy λόγω κυρίως για το what's up της κόρης. 2 ερωτήσεις έχω. 2. Μου έρχεται συνεχώς διαφήμιση για τα gap πχ που τρέχει τώρα και δεν θέλω τέτοιες ειδοποιήσεις διαφημιστικές κλπ. Αν τις απενεργοποιήσω όμως, δεν έχω ειδοποίηση για την έγκριση συναλλαγής. Υπάρχει κάποια λύση; Θα πας στο Προφίλ -> Όροι χρήσης και προσωπικά δεδομένα -> Ρυθμίσεις επικοινωνίας και θα ενεργοποιήσεις την δεύτερη επιλογή που λέει "Νέα και προωθητικά μηνύματα¨" 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikotsal Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 4 λεπτά πριν, alxandros_gr είπε Θα πας στο Προφίλ -> Όροι χρήσης και προσωπικά δεδομένα -> Ρυθμίσεις επικοινωνίας και θα ενεργοποιήσεις την δεύτερη επιλογή που λέει "Νέα και προωθητικά μηνύματα¨" Ευχαριστώ! Ωραία κρυμμένο το έχουν πάντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, nikotsal είπε Καλησπέρα, έκανα πρόσφατα payzy λόγω κυρίως για το what's up της κόρης. 2 ερωτήσεις έχω. 1. Οι πρώτες συναλλαγές που έκανα χθες για πληρωμή λογαριασμού cosmote μέσω της virtual κάρτας payzy, δεν έχουν δώσει τα coins ακόμα και γράφουν "προς εκκαθάριση" Υποθέτω ότι μόλις γίνει αυτό θα δώσει τα coins? 2. Μου έρχεται συνεχώς διαφήμιση για τα gap πχ που τρέχει τώρα και δεν θέλω τέτοιες ειδοποιήσεις διαφημιστικές κλπ. Αν τις απενεργοποιήσω όμως, δεν έχω ειδοποίηση για την έγκριση συναλλαγής. Υπάρχει κάποια λύση; 45 λεπτά πριν, alxandros_gr είπε Θα πας στο Προφίλ -> Όροι χρήσης και προσωπικά δεδομένα -> Ρυθμίσεις επικοινωνίας και θα ενεργοποιήσεις την δεύτερη επιλογή που λέει "Νέα και προωθητικά μηνύματα¨" Αχά , για αυτο δεν τα λαμβανα εγω. Το ειχα ενεργοποιησει αλλα δεν το θυμομουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου εγω πηγα και ενεργοποιησα την απο πανω επιλογη φουλ σπαστικα αυτα τα μηνυματα το αλλο σπαστικο ειναι καθε δευτερα απο 11888 απο cosmote αλλα δεν ξερω πως να το απενεργοποιησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 24 Απριλίου Share Δημοσ. 24 Απριλίου Εμφανιστηκε το payzy PRO: https://pro.payzy.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαϊου Προσπαθεια πληρωμης σε POS με gpay->payzy και απετυχε 2 φορες. Προσπαθησα στο καπακι με gpay->curve->payzy και περασε! Αυτα σε POS που ειχα ξαναπληρωσει με gpay->payzy, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου πιθανότατα έχει αναφερθεί πιο πριν αλλά έκοψαν τις συναλλαγές πληρωμής με RF ΄εγώ είμαι γκαβός και δεν το βρίσκω? στο site που αναφέρει τους οργανισμούς που μπορείς να πληρώσεις με RF έχει πανω πανω με μεγάλα γράμματα ημερομηνία ενημέρωσης 26/3 και 2 μέρες μετά έχυν στείλει ενημέρωση στην εφαρμογή οτι "επι του παρόντος" δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγές πληρωμής... ισχύει ακόμα αυτο το επι του παρόντος; κατα τα άλλα είναι αδειδοτημένο στην Ελλάδα ίδρυμα πληρωμών που μου έλεγε η τύπισσα στην υποστήριξη για να δικαιολογήσει οτι θέλουν εκκαθαριστικό εφορίας στην εγγραφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 7 λεπτά πριν, pp6210 είπε πιθανότατα έχει αναφερθεί πιο πριν αλλά έκοψαν τις συναλλαγές πληρωμής με RF ΄εγώ είμαι γκαβός και δεν το βρίσκω? στο site που αναφέρει τους οργανισμούς που μπορείς να πληρώσεις με RF έχει πανω πανω με μεγάλα γράμματα ημερομηνία ενημέρωσης 26/3 και 2 μέρες μετά έχυν στείλει ενημέρωση στην εφαρμογή οτι "επι του παρόντος" δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγές πληρωμής... ισχύει ακόμα αυτο το επι του παρόντος; κατα τα άλλα είναι αδειδοτημένο στην Ελλάδα ίδρυμα πληρωμών που μου έλεγε η τύπισσα στην υποστήριξη για να δικαιολογήσει οτι θέλουν εκκαθαριστικό εφορίας στην εγγραφή... Αρχική οθόνη εφαρμογής>Μεσαίο μώβ κουμπί>Πλήρωσε Λογαριασμούς Παρασκευή πλήρωσα καρτοσυμβόλαιο κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου Προχτες πληρωσα ΔΕΗ Zenith και Nova. Οχι στη τραπεζα. Στα sites των εταιριων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 2 ώρες πριν, Kag1ante είπε Αρχική οθόνη εφαρμογής>Μεσαίο μώβ κουμπί>Πλήρωσε Λογαριασμούς Παρασκευή πλήρωσα καρτοσυμβόλαιο κανονικά ευχαριστώ φίλε μου, όντως μπροστα στα ματια μου κ δεν το έβλεπα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Γεια σε όλους, θα ήθελα τα φώτα σας. Έκανα μια συναλλαγή μέσω PayPal στις 12/05 η οποία εμφανίζεται ακόμη Προς εκκαθάριση ! Είναι δυνατόν να μην έχει γίνει ; Στην προκειμένη περίπτωση φταίει η Payzy ? Την ίδια μέρα ζήτησα και επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα και από ότι κατάλαβα φταίει το γεγονός ότι βρίσκεται υπό εκκαθάριση η αρχική συναλλαγή και για αυτό τον λόγο δεν μου έχει επιστρέφει το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natashaky Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 20 ώρες πριν, blueangel3 είπε Γεια σε όλους, θα ήθελα τα φώτα σας. Έκανα μια συναλλαγή μέσω PayPal στις 12/05 η οποία εμφανίζεται ακόμη Προς εκκαθάριση ! Είναι δυνατόν να μην έχει γίνει ; Στην προκειμένη περίπτωση φταίει η Payzy ? Την ίδια μέρα ζήτησα και επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα και από ότι κατάλαβα φταίει το γεγονός ότι βρίσκεται υπό εκκαθάριση η αρχική συναλλαγή και για αυτό τον λόγο δεν μου έχει επιστρέφει το ποσό. Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι γενικά οι εκκαθαρίσεις καθυστερούν αρκετά. Όταν γίνει η εκκαθάριση λογικά θα σου πιστωθεί και θα σου επιστραφεί το ποσό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα