alexander098 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, CHRISpros είπε Πριν 5 ώρες το έκανα και δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Στην ενότητα "κάρτες" εμφανίζει μόνο την επιλογή "έκδοση κάρτας" και αν πατήσω πάνω μου γράφει τις οδηγίες για έκδοση δεύτερης κάρτας. Δηλαδή σαν να έχω την 1η, αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά. Εκτός αν πρέπει να ψάξω καπου αλλού! Γραψε στην υποστηριξη, ειναι παραξενο που δεν εμφανιζεται
CHRISpros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, alexander098 είπε Γραψε στην υποστηριξη, ειναι παραξενο που δεν εμφανιζεται Eγραψα ναι, "θα με ενημερώσουν" Οχι και η καλύτερη 1η εντύπωση!
BillT Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 παίδες χτες το μεσημέρι προσπαθούσα να πληρώσω το λογαριασμό cosmote του πατέρα μου με τη δική μου κάρτα payzy. Δοκίμασα και μέσα από το το cosmote app αλλά και μέσω browser στο pc. Ενώ ερχόταν η ειδοποίηση στο payzy για έγκριση της συναλλαγής και προχωρούσε κανονικά, μετά από την cosmote έπαιρνα μήνυμα ότι δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. αφού έφαγα κάμποσή ώρα σε αυτό, πρόσπάθησα μάλιστα και μέσω chat αλλά και τηλεφωνικά και δεν έβγαλα άκρη, έκανα την πληρωμή μέσω του payzy app με RF και την πήρε κανονικά. Ξέρετε για πιο λόγο μπορεί να συνέβη αυτό? όλες οι συναλλαγές είναι ενεργοποιημένες στις ρυθμίσεις της κάρτας...
Kag1ante Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Tsino είπε Επεκτάθηκε μέχρι τέλος Οκτωβρίου Το βλέπω για μόνιμα..
Bitbit Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 αν και η απάντηση θα είναι κατα 99% αρνητική ας το ρωτήσω. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει top up σε Monese/revolut/..... χρησιμοποιώντας την Payzy? Φαντάζομαι δε δίνει το 1%. Λογικά θα έχουν εξαιρέσει αυτού του είδους τις συναλλαγές.
runner69 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μετά το σημερινο update της εφαρμογης V1.18.0.1218 , δεν ανοιγει το μενού δαπάνες μείωσης φόρου. Μετά από εκκαθαριση δεδομένων της εφαρμογης, ανοιξε τελικα το μενου. 1
iliata2410 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 παιδιά μπορώ να κάνω πληρωμη EΕΝΦΙΑ ,εφοριες απο εδώ;κατα δευτερο για delivery απο efood ,fagi wolt,κλπ δουλευει κανονικα;
runner69 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε παιδιά μπορώ να κάνω πληρωμη EΕΝΦΙΑ ,εφοριες απο εδώ;κατα δευτερο για delivery απο efood ,fagi wolt,κλπ δουλευει κανονικα; Για πληρωμη εφοριας ενφια κλπ, οχι δεν την δεχεται. Για τα υπολοιπα που λες εννοειται περνάει.
iliata2410 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Τον πρώτο καιρό όταν βγήκε είχα μπει στο σάιτ της nova να πληρώσω έναν λογαριασμό κινητού,και δεν την δεχόταν,έλεγε σφάλμα για περισσότερα επικοινωνήστε με την τράπεζα σας
Polemical Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 On 28/10/2023 at 08:25, iliata2410 said: Τον πρώτο καιρό όταν βγήκε είχα μπει στο σάιτ της nova να πληρώσω έναν λογαριασμό κινητού,και δεν την δεχόταν,έλεγε σφάλμα για περισσότερα επικοινωνήστε με την τράπεζα σας Μέσω κωδικού rf πληρώνω κανονικά το σταθερό εγώ, με 40 λεπτά κράτηση εννοείται αλλά διπλασιάζει τα coins και σε μεγάλα ποσά συμφέρει.
QuantumDot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1η Νοεμβρίου σήμερα. Καλό μήνα κιόλας! Πλέον δεν ισχύει η επιστροφή 2% για πληρωμές με RF, έτσι; Παίζει (ή...payzy χαχα) να πάρει νέα παράταση;
CHRISpros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, QuantumDot είπε 1η Νοεμβρίου σήμερα. Καλό μήνα κιόλας! Πλέον δεν ισχύει η επιστροφή 2% για πληρωμές με RF, έτσι; Παίζει (ή...payzy χαχα) να πάρει νέα παράταση; Ισχύει και για τον Νοεμβριο. Πήρε παράταση, έχουν ανανεωθεί και οι όροι "Η διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας ορίζεται από 01/06/2023 έως και 30/11/2023" 2
Bitbit Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 μου κάνει εντύπωση πάντως που συνεχίζουν τις προσφορές τη στιγμή που "ανταγωνιστές" (πχ monese) έχουν πετσοκόψει τα δωρεάν και το έχουν γυρίσει σε συνδρομές. Καλό για μας βέβαια όσο κρατήσει, αν και πιστεύω ότι μόλις δημιουργήσουν μια βάση πελατών, θα κοπούν αυτά και θα εμφανιστεί και κάποιο συνδρομητικό πακέτο. Να δούμε αν πέσω μέσα. Εχει δοκιμάσει κανείς να περάσει την άυλη στην curve; Περνάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα