enterhere Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Στις 10/12/2024 στις 5:51 ΜΜ, p_under είπε και εγώ την χρησιμοποιώ καιρό και έχω μαζέψει ένα καλό cashback εδώ και ένα χρόνο, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν προσπαθώ να την φορτίσω με μεγάλο ποσό, άνω των 150-200€ δεν το δέχεται. Δεν είμαι σίγουρος αν φταίει η Πειραιώς γι αυτό αλλά αυτό είναι το πρόβλημα μου. Έχω κάνει φόρτιση 900€ από Alpha Bank, χωρίς κανένα πρόβλημα.
gothic_waver Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/12/2024 στις 4:41 ΜΜ, enterhere είπε Έχω κάνει φόρτιση 900€ από Alpha Bank, χωρίς κανένα πρόβλημα. Κι εγώ 1000€ με την μία χωρίς τίποτα άλλο. Όσοι έχουν πρόβλημα με την φόρτιση να τσεκαρουν από την εφαρμογή της τράπεζας τα όρια της κάρτας που φορτίζουν την payzy.
michalis412 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 καλημερα εχει πληρωση κανεις τελη κυκλοφοριας με τη payzy περναει η την αποριπτει οπως στην ααδε
OmeletaMAN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, michalis412 είπε καλημερα εχει πληρωση κανεις τελη κυκλοφοριας με τη payzy περναει η την αποριπτει οπως στην ααδε Με RF δουλεύει κανονικά. Απλά δεν παίρνεις coins γιατί είναι πληρωμή προς το δημόσιο. 1
partblah1990 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 γινεται επανεγγραφή στην payzy με νεο αριθμο ταυτότητας ; γιατι τον παλιο λογαριασμό τον ειχα διαγράψει.
nek4d Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, partblah1990 said: γινεται επανεγγραφή στην payzy με νεο αριθμο ταυτότητας ; γιατι τον παλιο λογαριασμό τον ειχα διαγράψει. Ναι
HardwareZone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα που δεν μπαίνει η κάρτα στο Google wallet? Μετά τα agreements μου βγάζει μήνυμα σφάλματος "check your network connection" είτε είμαι με WiFi είτε με 5G.
simaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Παιδια φανταζομαι οτι οσον αφορα τη φορολογικη δηλωση οπου πρεπει να δικαιολογησουμε ηλεκτρονικα εξοδα ισα με το 30% του εισοδηματος μας-η payzy μετραει κανονικα σε αυτα, σωστα?
enterhere Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 53 λεπτά πριν, simaras είπε Παιδια φανταζομαι οτι οσον αφορα τη φορολογικη δηλωση οπου πρεπει να δικαιολογησουμε ηλεκτρονικα εξοδα ισα με το 30% του εισοδηματος μας-η payzy μετραει κανονικα σε αυτα, σωστα? Ναι, μετράει κανονικά. 1
Neptu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου μου πετάει notification όταν το υπόλοιπο είναι κάτω των 10€. Αλλάζει κάπως αυτό;
d_gkal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Η επιστροφή χρημάτων που έχουν μαζευτεί απ' το 1%με ποιον τρόπο γίνεται;
Polemical Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 18 minutes ago, d_gkal said: Η επιστροφή χρημάτων που έχουν μαζευτεί απ' το 1%με ποιον τρόπο γίνεται; Πατάς πάνω δεξιά εκεί που λέει coins και μετά στο εξαργύρωση
d_gkal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Polemical said: Πατάς πάνω δεξιά εκεί που λέει coins και μετά στο εξαργύρωση Ναι οκ και μετά γίνεται καταθεση το ποσό στον λογαριασμό;
Polemical Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 hours ago, d_gkal said: Ναι οκ και μετά γίνεται καταθεση το ποσό στον λογαριασμό; Γίνεται άμεσα η μετατροπή και το βλέπεις στο διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού σου
Lewnidas1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου On 20/12/2024 at 16:57, OmeletaMAN said: Με RF δουλεύει κανονικά. Απλά δεν παίρνεις coins γιατί είναι πληρωμή προς το δημόσιο. προσωπικα σε πληρωμη παραβολου πηρα κανονικα 1%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα