stavros750 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 11 minutes ago, johnmegarythmos said: Υπολογιστή αφορολόγητου ακόμα δεν έχει? . Αν πας στις συναλλαγές και στην συνέχεια στις 3 τελείες πάνω δεξιά, εμφανίζεται μια επιλογή "δαπάνες μείωσης φόρου". Εκτός αν δεν εννοείς αυτό 1
ringboy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε Υπολογιστή αφορολόγητου ακόμα δεν έχει? . Εχει. Αν δεν ειχε δεν θα συνεφερε να το χρησιμοποιουμε.
QuantumWanderer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Αν έδινα στην Payzy άλλη μια ευκαιρία στους επόμενους μήνες, μετά τα αρχικά προβλήματα που έχω βιώσει όταν είχε βγει και δεν με έπεισε, θα έδινα για λόγους ευκολίας. Για παράδειγμα, υπάρχει τρόπος να συγκεντρώνεις τα οικογενειακά έξοδα σε 1 λογαριασμό με 2 διαφορετικές κάρτες και να μπορείς να περάσεις αυτές τις 2 κάρτες σε 2 διαφορετικά κινητά διαφορετικών χρηστών;
sdikr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 On 04/11/2024 at 16:32, kostasgr78 said: Αν έδινα στην Payzy άλλη μια ευκαιρία στους επόμενους μήνες, μετά τα αρχικά προβλήματα που έχω βιώσει όταν είχε βγει και δεν με έπεισε, θα έδινα για λόγους ευκολίας. Για παράδειγμα, υπάρχει τρόπος να συγκεντρώνεις τα οικογενειακά έξοδα σε 1 λογαριασμό με 2 διαφορετικές κάρτες και να μπορείς να περάσεις αυτές τις 2 κάρτες σε 2 διαφορετικά κινητά διαφορετικών χρηστών; Μπορείς να βγάλεις και 2η (και 3η) virtual με χρέωση και μπαίνει σίγουρα σε πάνω απο 1 κινητά (σε 3 δοκιμασμένο)
mikegad Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρει κανείς τι προμήθεια κρατάει για αγορές σε δολάριο; Έχει κάνει κανείς σύγκριση με revolut;
ioankav Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/17420453220753-Ποιος-είναι-ο-τιμοκατάλογος-χρεώσεων Αναφορά σε κείμενο Συναλλαγές σε POS εξωτερικού (εκτός ευρώ) 2.50% Μέγιστη χρέωση 7.50 ευρώ 1
mikegad Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 thanks, άρα δεν συμφέρει Στην revolut είναι 1%
prometheas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Aν η cosmote δεν χώσει χρήμα η υπηρεσία θα μπαίνει συνέχεια μέσα και τελικά θα απαξιωθεί... Σε λιγο θα μπουν και οι δεινόσαυροι μέσα .... https://www.snappibank.com/el/ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από prometheas
pp6210 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) δεν την καταλαβαινω αυτη τη μιρλα συνεχεια, γκρινια κτλ κ μαλιστα απο μη-χρηστες της υπηρεσιας.... εγω παντως σημερα μια χαρα πηρα πισω 4 ευρουδακια απο το 1%, κατ ελαχιστο παιρνω 1 ευρω απο πληρωμη ρευματος, καμμια φορα αν πληρωσω κ του αδελφου μου, η καμμια ασφαλεια κτλ φτανω και τα 4-5 ευρω μηνιαίως- κ αυτα αφου αφαιρεσω τη σχετικη προμηθεια εξοφλησης, που στις συστεμικες τραπεζες μονο θα πληρωνα προμηθεια. το μονο που θελει προσοχη, το λενε κιολας, ειναι οτι τα χρηματα αποδιδονται 2 μερες αργοτερα (αρα μαλλον τα κρατανε για τον τοκο) αλλα εγω τουλαχιστον, δεν εχω προβλημα με αυτο. οι παιδικες αρρωστιες εχουν περασει, εμενα μου λειτουργει απροβληματιστα τουλαχιστον απο την ανοιξη, κ οσο δινει 1% θα πληρωνω τους λογαριασμους απο εδω, κ ασε τις συστεμικες να ψαχνουν θυματα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από pp6210 1
Cacciatore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Το 1% cashback δεν το βρισκεις, μια χαρα ειναι και υποστηριζεται σε ολες τις συναλλαγες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, prometheas είπε Aν η cosmote δεν χώσει χρήμα η υπηρεσία θα μπαίνει συνέχεια μέσα και τελικά θα απαξιωθεί... Σε λιγο θα μπουν και οι δεινόσαυροι μέσα .... https://www.snappibank.com/el/ Να χώσει χρήμα για τι πράγμα ακριβώς; Να μας πληρώνει που τη χρησιμοποιούμε; Προφανώς μπαίνει μέσα αφού δεν εχει revenue stream στη λιανική, και ο,τι παίρνει από τις συναλλαγές το δίνει πίσω με το cashback. Πιστωτικά προϊόντα δεν εχει, αυτά φέρνουν έσοδα. Θεωρώ πως έκανε επιθετική τιμολόγηση για αρκετό καιρο για να επεκταθεί ως brand name και σταδιακά θα αρχίσει να προσφέρει και άλλα προϊόντα, επι πληρωμή.
p_under Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 και εγώ την χρησιμοποιώ καιρό και έχω μαζέψει ένα καλό cashback εδώ και ένα χρόνο, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν προσπαθώ να την φορτίσω με μεγάλο ποσό, άνω των 150-200€ δεν το δέχεται. Δεν είμαι σίγουρος αν φταίει η Πειραιώς γι αυτό αλλά αυτό είναι το πρόβλημα μου.
Cacciatore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 πρεπει να κανεις περαιτερω ταυτοποιηση και να προσκομισεις φορολογικα εγγραφα νομιζω για topups >150E
p_under Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, Cacciatore είπε πρεπει να κανεις περαιτερω ταυτοποιηση και να προσκομισεις φορολογικα εγγραφα νομιζω για topups >150E Αυτό μπορώ να το κάνω μέσα από την εφαρμογή?
Cacciatore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 45 λεπτά πριν, p_under είπε Αυτό μπορώ να το κάνω μέσα από την εφαρμογή? Ναι υπαρχει καπου στις επιλογες του προφιλ, η της φορτισης, δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα θα το βρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα