runner69 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρατηρώ ότι δεν έχουμε σχετικό thread για συζήτηση οπότε ανοίγω το παρόν https://www.payzy.gr/ Υπάρχουν παιδιά στο forum που ενεργοποιησαν και χρησιμοποιησαν την κάρτα από το 2022. Τώρα που ανοιξαν οι φορολογικές δηλώσεις του έτους, έχει τσεκάρει κάποιος αν φαίνονται οι αγορες με την κάρτα στο taxis ; Κανονικά θα πρέπει να φαίνονται. Ενα πολυ σημαντικο μειον ειναι οτι εχουν προμηθεια εξερχόμενου εμβασματος 2€ Χρεώνομαι όταν κάνω συναλλαγές στο payzy; Εξαρτάται. Στο payzy by COSMOTE υπάρχει προμήθεια μόνο για συγκεκριμένες συναλλαγές, όπως: i. Πληρωμές λογαριασμών, με προμήθεια 0,40€. ii. Εμβάσματα εξωτερικού (SEPA) ή για συναλλαγές μεταξύ εγχώριων τραπεζών, με προμήθεια 2€/συναλλαγή. iii. Ανάληψη χρημάτων από ATM, με προμήθεια 2€/συναλλαγή, συν την προμήθεια της τρίτης τράπεζας, βάσει της εμπορικής πολιτικής της. Όλες οι άλλες συναλλαγές στο payzy είναι δωρεάν! https://www.payzy.gr/files/PRICE_LIST_PAYZY.pdf?201022 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από runner69
Kag1ante Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Θεωρητικά το άρθρο της payzy στην ενότητα "Νέα" έχει γίνει η de facto συζήτηση Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από Kag1ante
runner69 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν μας τα λεει καλα η payzy... εχω κανει αγορά από το box απο το οποιο , απο οτι υπολογισα , εχουν αφαιρεθει τα χρήματα απο το πορτοφόλι αλλα δεν φαίνεται πουθένα στις συναλλαγές! Και φυσικά δεν εχω πάρει και τους πόντους (coins). Οκ αστείο το πόσο αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει αν δεν εμφανίζεται σοβαρή αγορά; Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από runner69
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, runner69 είπε Δεν μας τα λεει καλα η payzy... εχω κανει αγορά από το box απο το οποιο , απο οτι υπολογισα , εχουν αφαιρεθει τα χρήματα απο το πορτοφόλι αλλα δεν φαίνεται πουθένα στις συναλλαγές! Και φυσικά δεν εχω πάρει και τους πόντους (coins). Οκ αστείο το πόσο αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει αν δεν εμφανίζεται σοβαρή αγορά; Εμφανίζονται όλα... Κάποιες φορές έχει καθυστέρηση. Φαντάζομαι είναι η πρώτη σου συναλλαγή με payzy...και υπάρχει αυτή η σύγχιση
runner69 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, kormos είπε Εμφανίζονται όλα... Κάποιες φορές έχει καθυστέρηση. Φαντάζομαι είναι η πρώτη σου συναλλαγή με payzy...και υπάρχει αυτή η σύγχιση Οχι εχω κανει 11συναλλαγες και αυτή εγινε το Σαββατο (6 μέρες πισω) και δεν φαινεται πουθενα. Εχω συναλλαγες μεταγενεστερα που εχουν εκκαθαριστει κιολας. Καποια στιγμη θελω να πιστευω οτι θα την βρουν , απλα το θεμα ειναι να μην εμφανιστει μετα απο μηνες και ψαχνεσαι. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από runner69
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, runner69 είπε Οχι εχω κανει 11συναλλαγες και αυτή εγινε το Σαββατο (6 μέρες πισω) και δεν φαινεται πουθενα. Εχω συναλλαγες μεταγενεστερα που εχουν εκκαθαριστει κιολας. Καποια στιγμη θελω να πιστευω οτι θα την βρουν , απλα το θεμα ειναι να μην εμφανιστει μετα απο μηνες και ψαχνεσαι. 6 ημέρες είναι πολλές θα έλεγα. Η δική μου πρόταση είναι να μιλήσεις μαζί τους είτε στα social είτε τηλεφωνικά. Μην το αφήνεις κι άλλο...
runner69 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, kormos είπε 6 ημέρες είναι πολλές θα έλεγα. Η δική μου πρόταση είναι να μιλήσεις μαζί τους είτε στα social είτε τηλεφωνικά. Μην το αφήνεις κι άλλο... Ναι θα το αφησω λιγες μερες ακομα και μετα θα επικοινωνησω μαζι τους. Παντως το να μην εμφανιζονται συναλλαγες σε πορτοφολι ειναι σημαντικο bug. Παιδικες ασθενειες που θελω να πιστευω οτι στο μελλον θα εκλειψουν.
sdikr Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, runner69 είπε Ναι θα το αφησω λιγες μερες ακομα και μετα θα επικοινωνησω μαζι τους. Παντως το να μην εμφανιζονται συναλλαγες σε πορτοφολι ειναι σημαντικο bug. Παιδικες ασθενειες που θελω να πιστευω οτι στο μελλον θα εκλειψουν. Αν και μου φαίνεται δύσκολο, μήπως δεν έχει γίνει εκκαθάριση συναλλαγών απο το box; Παρόμοιο θέμα έχω με eurobank και μασούτη που η συναλλαγές εμφανίζονται μετά από μέρες,
runner69 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sdikr είπε Αν και μου φαίνεται δύσκολο, μήπως δεν έχει γίνει εκκαθάριση συναλλαγών απο το box; Παρόμοιο θέμα έχω με eurobank και μασούτη που η συναλλαγές εμφανίζονται μετά από μέρες, Υπάρχει και αυτό το σενάριο να μην εχει κανει εκκαθαριση της συναλλαγης το εστιατοριο που συνεργαζεται με το box αλλα και παλι η payzy θα επρεπε να δειχνει την συναλλαγή εστω και με status υπο εκκαθαριση. Σε εσενα στο μεσοδιαστημα με την eurobank δεν εμφανιζεται τιποτα ; Και μετα απο ποσες μερες εμφανιστηκαν ; Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από runner69
sdikr Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, runner69 είπε Υπάρχει και αυτό το σενάριο να μην εχει κανει εκκαθαριση της συναλλαγης το εστιατοριο που συνεργαζεται με το box αλλα και παλι η payzy θα επρεπε να δειχνει την συναλλαγή εστω και με status υπο εκκαθαριση. Σε εσενα στο μεσοδιαστημα με την eurobank δεν εμφανιζεται τιποτα ; Και μετα απο ποσες μερες εμφανιστηκαν ; Μπορεί να πάρει 5 με 10 μέρες να εμφανιστεί σαν εγράφη και να έρθει και alert για την κίνηση, τα λεφτά έχουν βέβαια αφαιρεθεί απο τον λογαριασμό. 1
Bitbit Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Στις 11/4/2023 στις 1:48 ΠΜ, runner69 είπε Υπάρχουν παιδιά στο forum που ενεργοποιησαν και χρησιμοποιησαν την κάρτα από το 2022. Τώρα που ανοιξαν οι φορολογικές δηλώσεις του έτους, έχει τσεκάρει κάποιος αν φαίνονται οι αγορες με την κάρτα στο taxis ; Κανονικά θα πρέπει να φαίνονται. φαίνονται ναι. Απλά σε εμένα ενώ για τις αγορές από τις άλλες τράπεζες εμφανίζει το όνομα της τράπεζας, για τις αγορές που έχουν γίνει με την payzy είναι κενό το όνομα. Πάντως το ποσό είναι σωστό 1
runner69 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Στις 14/4/2023 στις 7:55 ΜΜ, Bitbit είπε φαίνονται ναι. Απλά σε εμένα ενώ για τις αγορές από τις άλλες τράπεζες εμφανίζει το όνομα της τράπεζας, για τις αγορές που έχουν γίνει με την payzy είναι κενό το όνομα. Πάντως το ποσό είναι σωστό Αυτό λογικά θα είναι καποιο configuration του taxis να περάσουν το όνομα της τράπεζας στη βαση. Νταξει μικρό το κακό από τη στιγμή που φαίνονται σωστά τα ποσά.
ashoka21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) εγω χρησιμοποιω καθημερινα payzy. το 1% που δινει ΠΑΝΤΟΥ δεν υπαρχει πουθενα αλλου. Καποιοι δινουν 1% σε συγκεκριμενες αλυσιδες και με εξαργυρωση μονο σε αυτες. Εκαιρουνται κατι δυνατες προσφορες τυπου 20% επιστροφη σε κατι γερμανους κλπ, αλλα στα βασικα πλανα ολοι δινουν 1%.. Οταν σταματησει να το δινει (γιατι θα σταματησει καποια στιγμη) τοτε αναλογως θα πραξω. Πιστευω αργα η γρηγορα θα λανσαρει καποιο συνδρομητικο πακετο οπως κανουν ολοι, το θεμα ειναι να μην ειναι ανεκδοτο. επισης πολυ χρησιμο feature τα piggies, δεν ανακαλυψαν τον τροχο, η revolut το κανει καιρο, αλλα οι ελληνικες τραπεζες τον παιζουν ακομα. κατα τα αλλα, δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα σε βεβαιωμενες οφειλες δημοσιου, τραγικο.δεν εχω δοκιμασει δεκο. την χρησιμοποιω αποκλειστικα για τα καθημερινα μου, δεν κανω καμια μεταφορα/αναληψη/πληρωμη, δεν τους εχω δωσει αμεσα ουτε ενα σεντ, τωρα τι κανουν με τα δεδομενα μου αυτοι ξερουν. χρησιμοποιειται μονο οπου μπορεις να περασεις ανεπαφα καρτα ή αριθμο καρτας σε site. αφορολογητο χτιζεις κανονικα. αν καποιος μπορει να χρησιμοποιει ψηφιακη καρτα, και την χρησιμοποιει μονο για να κανει αγορες μεσω καρτας, κι οχι μεταφορες, πληρωμες οφειλων, αναληψεις κλπ αξιζει, αλλιως δεν εχει κανενα νοημα. η εφαρμογη ειναι τραγικη, το ux απο τα lidl, το support ικανοποιητικο, οι πληροφοριες στην σελιδα τους κακιστες, πρεπει να ρωτησεις, πχ για αφορολογητο. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από ashoka21 3
Kag1ante Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, ashoka21 είπε δεν εχω δοκιμασει δεκο ΔΕΚΟ λειτουργει κανονικά, έχω πληρώσει μέσω του app όμως που έχει μία κλασσική προμήθεια ύψους 40 λεπτών (εξαιρούμενης της κοσμοτέ προφανώς)
asdfnikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 38 λεπτά πριν, ashoka21 είπε εγω χρησιμοποιω καθημερινα payzy. το 1% που δινει ΠΑΝΤΟΥ δεν υπαρχει πουθενα αλλου. Καποιοι δινουν 1% σε συγκεκριμενες αλυσιδες και με εξαργυρωση μονο σε αυτες. Εκαιρουνται κατι δυνατες προσφορες τυπου 20% επιστροφη σε κατι γερμανους κλπ, αλλα στα βασικα πλανα ολοι δινουν 1%.. Οταν σταματησει να το δινει (γιατι θα σταματησει καποια στιγμη) τοτε αναλογως θα πραξω. Πιστευω αργα η γρηγορα θα λανσαρει καποιο συνδρομητικο πακετο οπως κανουν ολοι, το θεμα ειναι να μην ειναι ανεκδοτο. επισης πολυ χρησιμο feature τα piggies, δεν ανακαλυψαν τον τροχο, η revolut το κανει καιρο, αλλα οι ελληνικες τραπεζες τον παιζουν ακομα. κατα τα αλλα, δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα σε βεβαιωμενες οφειλες δημοσιου, τραγικο.δεν εχω δοκιμασει δεκο. την χρησιμοποιω αποκλειστικα για τα καθημερινα μου, δεν κανω καμια μεταφορα/αναληψη/πληρωμη, δεν τους εχω δωσει αμεσα ουτε ενα σεντ, τωρα τι κανουν με τα δεδομενα μου αυτοι ξερουν. χρησιμοποιειται μονο οπου μπορεις να περασεις ανεπαφα καρτα ή αριθμο καρτας σε site. αφορολογητο χτιζεις κανονικα. αν καποιος μπορει να χρησιμοποιει ψηφιακη καρτα, και την χρησιμοποιει μονο για να κανει αγορες μεσω καρτας, κι οχι μεταφορες, πληρωμες οφειλων, αναληψεις κλπ αξιζει, αλλιως δεν εχει κανενα νοημα. η εφαρμογη ειναι τραγικη, το ux απο τα lidl, το support ικανοποιητικο, οι πληροφοριες στην σελιδα τους κακιστες, πρεπει να ρωτησεις, πχ για αφορολογητο. ΔΕΚΟ πληρώνεις απευθείας από το site τους με χρέωση της κάρτας για να πάρεις τους πόντους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα