passenger57 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Καλησπέρα.Μετά από χρόνια θα κάνω μια αναβάθμιση στο κουτί μονον. Η σύνθεση ειναι με AMD RYZEN 7. Σκοπός του υπολογιστή είναι all around work στο σπιτι, video conference, περιστασιακό gaming, ελαφρό περιστασιακό video edit. Δεν θέλω να βάλω λόγω κόστους vga, ίσως αργότερα. Το μόνιτορ μου ειναι LG ULTRAWIDE ελπίζω να μην έχω θέμα με τις αναλύσεις. Το τροφοδοτικό είναι εντάξει; Κουτί θα χρησιμοποιήσω ένα 12ετίας chieftek, ελπίζω να μην έχω θέμα. Οι μνήμες είναι οι ενδεικυόμενες; Ποιά η άποψή σας; Ευχαριστώ Θερμά!
nickol-us Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Γενικά μια χαρά επιλογές. Εφόσον δεν θα σου κάνουν συναρμολόγηση, μπορείς να δεις κι άλλα μαγαζιά εκτός του eshop. Το τροφοδοτικο είναι μια χαρά αρκεί να μη σου έρθει στο μέλλον να βάλεις καμιά ενεργοβόρα κάρτα Οι μνήμες είναι επίσης ψιλόκομπλέ. 99% δε θα έχεις θέματα με αυτό το cpu και αυτή τη μητρική. Το κουτί που έχεις πιο είναι; Τι θέματα να έχει; Πέραν του εμφανισιακού και ίσως της μέτριας λειτουργικότητα λόγω παλαιότητας δεν βλέπω άλλο πρόβλημα Ο δίσκος, πέραν του καλού ονόματος δε νομίζω οτι δικαιολογεί τα λεφτά του. Ο εφάμιλλος sn570 έχει 9€ κάτω, μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά ποσοστιαία είναι μεγάλη διαφορά Αν δε θες να εξαντλήσεις το budget και ο αρκετά οικονομικότερος 5600g μια χαρά θα σε βολέψει για τη χρήση που ζητάς, όπως και μια πιο οικονομική μητρική (πχ b450) 4
passenger57 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Θέλω 4 dimm στην μητρική γιατί στο μέλλον θα προσθεσω λογικά και συμπληρωματική μνήμη... Τροφοδοτικό στα ίδια χρήματα περίπου μήπως πρέπει να το αλλάξω με ένα με περισσοτερα watt? Να προσθέσω πως θα βάλω 2-3 δίσκους που έχω με υλικό. Δεν ξέρω με τις αναλύσεις σε τετοους επεξεργαστές τί γίνεται δεδομένου του ότι έχω οθόνη Ultrawide.
nickol-us Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Aν θες να πας low budget πχ https://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-b450-aorus-elite-v2-retail-p-PER.527533 με 4 σλοτ και παραπάνω από ικανή για τον 5600g, πολύ άνετη ακόμη και για τον 5700g. Μην παρεξηγηθώ, κάθε μια επιλογή με τις χάρες της. Από αναλύσεις δεν νομίζω οτι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Τώρα για τροφοδοτικό...δε νομίζω οτι θα έχεις τρελές επιλογές σε αυτά τα χρήματα. Έχουν "τσιμπήσει" αρκετά σε τιμή εδώ και καιρό. Αν έχεις σκοπό να βάλεις "βαρβάτη" κάρτα στο μέλλον θα πρέπει να στραφείς σε 650w gold που σημαίνει τιμή γύρω στα 90€. Είναι καθαρά θέμα επιλογών 1
SeNNinhA Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στις 10/4/2023 στις 6:12 ΜΜ, passenger57 είπε Καλησπέρα.Μετά από χρόνια θα κάνω μια αναβάθμιση στο κουτί μονον. Η σύνθεση ειναι με AMD RYZEN 7. Σκοπός του υπολογιστή είναι all around work στο σπιτι, video conference, περιστασιακό gaming, ελαφρό περιστασιακό video edit. Δεν θέλω να βάλω λόγω κόστους vga, ίσως αργότερα. Το μόνιτορ μου ειναι LG ULTRAWIDE ελπίζω να μην έχω θέμα με τις αναλύσεις. Το τροφοδοτικό είναι εντάξει; Κουτί θα χρησιμοποιήσω ένα 12ετίας chieftek, ελπίζω να μην έχω θέμα. Οι μνήμες είναι οι ενδεικυόμενες; Ποιά η άποψή σας; Ευχαριστώ Θερμά! Εγω θα έβαζα τον WD Blue SN570 1ΤΒ αντί γαι τον 980 500GB https://www.skroutz.gr/s/32276771/Western-Digital-Blue-SN570-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-WDS100T3B0C.html Και 2X16GB μνήμη από τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα