Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αλλαγή προφίλ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας παιδιά,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ιντερνέτ της cosmote  και δεν μου αλλάζουν το προφίλ για να συγχρονίζω στην ταχύτητα που είχα εξαρχής(38mbps)επειδή μετά από κάποιες ενέργειες που έγιναν στην γραμμή λόγω βλάβης με έχουν κλειδώσει στα 34Mbps για να είμαι πιο σταθερός.Όμως πριν παρουσιαστούν αυτές οι βλάβες ήμουν μια χαρά σταθερός στα 38mbps που κλείδωνε μέσα στα στατιστικά το ρουτερ(όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες το πριν και το μετά). Πιστεύετε ότι πρέπει να τους ζητήσω να φέρουν κάποιον τεχνικό να το κοιτάξει το θέμα ή να τους πείσω να μου αλλάξουν πάλι το προφίλ όπως ήταν πριν(στην πρώτη φωτογραφία)?

statistic router.jpg

Screenshot 2023-04-10 at 19-15-38 Speedport Plus Configuration Program.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρομοιως, ημουν σε προφιλ εως 50 και μετα απο μια αλλαγη που μου εκαναν, με κλειδωσαν στα 30 χωρις να με ενημερωσουν κιολας. Στα εως 50 ειχα μια αποσυνδεση ανα 4 ημερες min / 14 μερες max. Πηρα τηλ 13888 και με ξεκλειδωσαν αμεσα. Στη δικη σου γραμμη δε γνωριζω attainable, σφαλματα αλλα με αυτα που βλεπω χωρις να ειμαι ειδικος, νομιζω σε παιρνει...

βλέπω μεγάλη απόσταση από το κέντρο λογικά που παίρνεις, μια χαρά είναι η γραμμή σου πάντως από θέμα χαλκού,εγώ 200 μέτρα σάπιο υπόγειο καλώδιο έχω μέχρι την καμπίνα και 2,3 φορές το χρόνο σάπιες δουλειές κάνουν τα συνεργεία της περιοχής 

15 ώρες πριν, ICE-T είπε

βλέπω μεγάλη απόσταση από το κέντρο λογικά που παίρνεις, μια χαρά είναι η γραμμή σου πάντως από θέμα χαλκού,εγώ 200 μέτρα σάπιο υπόγειο καλώδιο έχω μέχρι την καμπίνα και 2,3 φορές το χρόνο σάπιες δουλειές κάνουν τα συνεργεία της περιοχής 

Τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα αλλαγή προφίλ για να συγχρονίζω όπως πριν αλλά μου είπε ο εκπρόσωπος ότι δεν γίνεται και το μόνο που μπορούσε να πειράξει ήταν να κάνει ένα ρεσετ την γραμμή ή να με πάει από interleaved σε fast path.Του είπα ότι ο προηγούμενος εκπρόσωπος που είχα μιλήσει μου το είχε αλλάξει και το είχε αναφέρει σαν προφίλ 55, το ρώτησε  και μέσα στα κεντρικά του είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο προφίλ και το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι ένα ρεσετ στην γραμμή (που έκανε όμως δεν άλλαξε τίποτα στην ταχύτητα λέγοντας ότι με τον καιρό ο χαλκός φθείρεται και για αυτό να μην μπορώ πλέον να πιάνω την ταχύτητα που είχα πριν). Γνωρίζεις τι άλλο μπορώ να τους ζητήσω ώστε να μου αλλάξουν την ταχύτητα ή δεν θα βγάλω άκρη?

1 ώρα πριν, Stefanos14xD είπε

Τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα αλλαγή προφίλ για να συγχρονίζω όπως πριν αλλά μου είπε ο εκπρόσωπος ότι δεν γίνεται και το μόνο που μπορούσε να πειράξει ήταν να κάνει ένα ρεσετ την γραμμή ή να με πάει από interleaved σε fast path.Του είπα ότι ο προηγούμενος εκπρόσωπος που είχα μιλήσει μου το είχε αλλάξει και το είχε αναφέρει σαν προφίλ 55, το ρώτησε  και μέσα στα κεντρικά του είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο προφίλ και το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι ένα ρεσετ στην γραμμή (που έκανε όμως δεν άλλαξε τίποτα στην ταχύτητα λέγοντας ότι με τον καιρό ο χαλκός φθείρεται και για αυτό να μην μπορώ πλέον να πιάνω την ταχύτητα που είχα πριν). Γνωρίζεις τι άλλο μπορώ να τους ζητήσω ώστε να μου αλλάξουν την ταχύτητα ή δεν θα βγάλω άκρη?

Δυστυχώς δεν γίνονται πολλά φίλε μου,αν πήρε υγρασία σε κάποιο σημείο ο χαλκός όπως σου είπε δύσκολο να το βρουν, ούτε κατά προσέγγιση, κανένα ζευγάρι και καμία πόρτα μόνο μπορεί να σου αλλάξει στο παλιό καφαο και στο box στην κολώνα,έχω είμαι κουμπωμενος σε άχρηστο box και μια εβδομάδα περιμένω να βάλουν καινούριο ύστερα από 15 καταγγελίες και απειλές με βιαιοπραγίες, μπορεί και ένα χρόνο να είναι αυτή η κατάσταση και τότε το τεχνικό συνεργείο αντί να αλλάξει το κουτί είχε την έξυπνη ιδέα να με κουμπώσει σε ένα άλλο 50 μέτρα ποιο κάτω με ζευγάρωμα καλωδίων 😂στα λέω αναλυτικά πως λειτουργεί το σύστημα σε απομακρυσμένες περιοχές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...