Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για νέο radio cd αυτοκινήτου

beetlebum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2023 στις 5:19 ΜΜ, Greektrooper είπε

Σωστός, να κάτι που δεν είχα δώσει σημασία! Thanks!

Να υποθέσω ότι αυτά θέλουν και άλλη διαφορετική κεραία απο την υπάρχουσα του αυτοκινήτου σωστά;

Πάντως βλέπω ότι έχει και η Pioneer δύο τρία μοντέλα που είναι για το βαλαντιο μου. Θα ψαχτώ και σε εκείνα.

για του 2005 μοντελο ισως εισαι τυχερος για το θεμα κεραιας. Εγω θα δοκιμαζα με την υπαρχουσα για dab/dab+

στη χειροτερη θα αλλαζα τη κεραια (ευκολα αλλαζει απο πλαφονιερα συνηθως) με μικρο κοστος (ιδιως απο κινεζομαγαζα)

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

hello hello, το update είναι οτι άλλαξα τελικα κ το δεξί ηχείο κ πηγα στην αντιπροσωπεια να μου το φτιαξουν (επαιξα με τη φλόγα :D) αλλα τελικα μου βγήκε σε καλό γιατί βάζοντας το ηχείο διαπιστώσαμε και μια κακοτεχνία που μου είχε γινει στον γρύλο του τζαμιού οποτε το φτιαξαμε επιτοπου κ μαλιστα ολο βγηκε σε πολυ τιμιο κόστος και ο τεχνικος ηταν και εξυπηρετικότατος να τα λεμε κι αυτα οταν γίνονται. Το radio cd είναι μια χαρά, μινιμαλ και μια χαρα και η συνδεση bluetooth και το usb, ηθελε λιγη εξοικειωση αλλα ολα οκ. Σαν ποιοτητα ειναι καλη αν κ και σε σχεση με το προηγουμενο μου νιωθω οτι ειναι πιο "πλαστικούρα", αλλα οκ με καλυπτει. Τελικά είχαν θεμα και τα τουιτεράκια πανω απο τα μπροστινα ηχεια αλλα δεν τα αλλαξα γιατι ειχε καταργηθει ως κωδικος στην αντιπροσωπεια...αναλογως κοστους μπορει να τα αλλαξω κι αυτα για να εχω περισσοτερη ευκρινεια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...