Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για νέο radio cd αυτοκινήτου

beetlebum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

cd στην σημερινη εποχη πολυ ξεπερασμενο ειναι πια,σε λιγο θα παψουν να υπαρχουν δεν ξερω και αν κυκλοφορουν ακομα cd 

εχεις παλια cd και θες να τα παιζεις στο αυτοκινητο;τα μετατρεπεις σε USB και σε ενα στικακι θα σου χωρεσουν απειρα cd

ασε που με το bluetooth μπορεις να παιζεις οτι γουσταρεις απο το κινητο,κανενα λογο υπαρξης δεν εχει πια το σι ντι

θεμα συμβατοτητας δεν υπαρχει

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 15/4/2023 στις 8:48 ΜΜ, beetlebum είπε

χμμμ ενδιαφερον απλα αυτο βλεπω πως δεν εχει cd και εγω θα το ηθελα...εντομεταξυ, θεμα συμβατοτητας υπάρχει? (λογω αυτοκινητου εννοω)

Mε μπλε δοντι και cd https://www.skroutz.gr/s/17123733/Sony-MEX-N4300BT-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-με-Αποσπώμενη-Πρόσοψη.html

Ξεδοντιαρικο και cd  https://www.skroutz.gr/s/15948232/Sony-CDX-G1300U-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-Universal-1DIN-USB-AUX-με-Αποσπώμενη-Πρόσοψη.html

• Like 1

ναι οκ για τα cd αλλα επειδη εχω οντως αρκετα cd και δεν προκειται να τα μετατρεψω κ να τα βαλω σε usb, θα ήθελα να υπάρχει...πιστευα εντομεταξυ οτι θα βρω περισσοτερους υποστηρικτες της pioneer για καποιο λογο :D

Στις 16/4/2023 στις 10:25 ΜΜ, toyo73 είπε

Έχω το Ν4200ΒΤ πολύ καλό.

Το προτείνω το ανωτέρω 

BTW, πουλάω Sony CDX-G1200U αν σε ενδιαφέρει.
Προσωπικά, το αντικατέστησα με οθόνη 9' για αισθητικούς κυρίως λόγους και για το μπλέ δόντι (ανοιχτή ομιλία απο το ηχοσύστημα).

Η μόνη χρήση ήταν ράδιο και aux για μουσική από κινητό (κι εγώ CD/usb δεν τα βρίσκω χρήσιμα)
Αν πάρεις οθόνη 2Gb το ελάχιστο για να δουλέψει, εναλλακτικά 4Gb ή και παραπάνω για να ρολάρει χωρίς κολλήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, beetlebum είπε

ναι οκ για τα cd αλλα επειδη εχω οντως αρκετα cd και δεν προκειται να τα μετατρεψω κ να τα βαλω σε usb, θα ήθελα να υπάρχει...πιστευα εντομεταξυ οτι θα βρω περισσοτερους υποστηρικτες της pioneer για καποιο λογο :D

Eχω sony cdx-gt616u εδω και 17-18 χρονια  και δουλευει σαν την πρωτη ημερα και το cd.

Sony CDX-GT616U Photo 2 - Players - auto24.lv

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 1

14 ώρες πριν, beetlebum είπε

Αναμεσα στα 2 γερνω πιο πολυ στο Sony μην σου πω ψεματα.Μου φαινεται πιο καλη πηγη.

14 ώρες πριν, mariannna είπε

Ηχοσύστημα γιατί εμένα μου φαίνονται όλα τα ίδια ;;

Τη ίδια βασική δουλειά κάνουν όλα (να ακούσεις ήχο). Επίσης, την ίδια βασική δουλειά (αυτοκίνηση) κάνει το La Voiture Noire της Bugatti (αξία 11+ εκατομμύρια) με ένα Toyota Yaris 1.0 του 1999 (αξία πρακτικά μηδέν). 

:D

Οπότε ορίζονται πολλά πράγματα από το ΤΙ ανάγκες πιστεύεις ότι θα καλύψεις (ή θέλεις να καλύψεις) με το οποιοδήποτε ηχοσύστημα. Προφανώς όμως και δεν είναι όλα τα ίδια, επειδή απλά "όλα βγάζουν ήχο".

συμφωνω  εννοειται οτι γενικα ναι ολα παραγουν ηχο....ωστοσο επειδη το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο ηξερα οτι δεν στοχευω σε πολυ "υψηλες αποδοσεις". Απλα επειδη ειχα χρονια το pioneer και με καλυπτε, ειπα να κοιταξω στα ιδια..

18 ώρες πριν, beetlebum είπε

συμφωνω  εννοειται οτι γενικα ναι ολα παραγουν ηχο....ωστοσο επειδη το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο ηξερα οτι δεν στοχευω σε πολυ "υψηλες αποδοσεις". Απλα επειδη ειχα χρονια το pioneer και με καλυπτε, ειπα να κοιταξω στα ιδια..

Αναμεσα στα 2 το sony.Ποιο ομορφο, με ποιο δυνατο ενισχυτη. Kαποιοι κατοχοι του pioneer αναφερουν οτι η οθονη δεν εχει καλη ευκρινεια στον ηλιο και καποιος οτι ειχε προβληματα με την αναπαραγωγη cd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...