Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για νέο radio cd αυτοκινήτου

beetlebum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παίδες...έχω ένα skoda fabia του 2005 και το ηχοσυστημα που μου ειχαν βάλει απο την αντιπροσωπεία ειναι ενα Pioneer DEH-P5800MP. Τον τελευταιο χρόνο αρχισαν να τα φτύνουν λίγο τα ηχεία οπότε ειμαι σε φάση που θα τα αντικαταστήσω (τα εχω παραγγείλει απο την αντιπροσωπεία της skoda τα δυο μπροστινα ουσιαστικά) και σκεφτόμουν να αλλάξω και το radio cd καθώς πλεον δεν βγάζει το cd απο μέσα (το χω ήδη φτιάξει μια φορά) και τρωει τα κολληματα του γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν να παρω ένα radio cd με έξτρα usb και ισως bluetooth για τις κλησεις. Προσανατολίζομαι κ πάλι προς pioneer καθως είναι ποιοτική εταιρεία (ομως καθε προταση δεκτη). Ιδανικά δε θα 'θελα να ξεφύγω απο τα 100-120 ευρώ. Βρήκα 1-2 εναλλακτικές και θα ήθελα τη γνώμη σας.

https://www.skroutz.gr/s/16071992/Pioneer-DEH-S310BT-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-με-Αποσπώμενη-Πρόσοψη.html#description

https://www.skroutz.gr/s/20269940/Pioneer-DEH-S420BT-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-με-Αποσπώμενη-Πρόσοψη.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα πρότεινα να πας σε 2-DIN. Πλέον το Android Auto / Apple CarPlay είναι λίγο ή πολύ, must. Έχεις χάρτες, έχεις μουσική on-demand (χωρίς να πρέπει να "προγραμματίσεις" τι θα θες ν' ακούσεις), και πολλά ακόμα. Και το Fabia της πρώτης γενιάς έχει αρκετά "βολικό" εσωτερικό ώστε να βάλεις εύκολα πηγή με οθόνη.

Ακόμα και αν τυχόν δε σε "κερδίζουν" αυτά, και προέχει το CD, πάλι θα ήταν καλύτερα να βάλεις 2-DIN, απλά... με CD. Αλλά όπως και να 'χει, μία οθόνη θ' ανεβάσει το επίπεδο της συμβίωσής σου με το αυτοκίνητο ΠΟΛΥ. Κυρίως αν είσαι fan της μουσικής, και δε θες απλά να βάζεις ένα σταθμό να παίζει.

:D

χμμμ ειδα κ τις πιο μεγαλες οθονες αλλα δε με πολυενδιαφερουν να ειμαι ειλικρινης....δλδ εγω καλυπτομαι απο το usb κ το bluetooth..αυτο που εχω τωρα εχει κ εναλλαγη χρωματων εντομεταξυ κ λιγα σχολια που εχω διαβασει για καποια μοντελα ειναι οτι την ημερα εχουν πολυ χαμηλη φωτεινοτητα

εχω την αισθηση πως η pioneer ειναι πιο ποιοτικη και με πιο ευκολο μενου...βεβαια οπως εγραψα το μπατζετ κυμαινεται μεχρι 120 ευρω περιπου..όσο ανεβαίνεις λογικα θα έχεις κι αλλα πλεονεκτηματα.

ειδα και λιγο sony και στο σκρουτζ βρηκα αυτο αν κ νομιζω προτιμω pioneer....

https://www.skroutz.gr/s/15948232/Sony-CDX-G1300U-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-Universal-1DIN-USB-AUX-με-Αποσπώμενη-Πρόσοψη.html#reviews

Εγω παντως εχω μια deh-s5000bt την οποια δουλευω κ με ενισχυτη,εχει φαει καλο ξυλο κ δεν εχει κανει κιχ.Την εχω συνδεδεμενη μονιμα με το κινητο με bt για να μιλαω κιολας,εχει ελεγχο κλησης επανω στην πηγη κ 4 χρονια που την εχω προβλημα δεν ειχα ποτε.

Αν έχεις τα φράγκα Kenwood DMX8020DABS. Μαύρο σκυλί του πολέμου το έχω στο δεύτερο αμάξι. Πριν για 7 χρόνια είχα ένα 7017DABS πουλήθηκε μαζί με το αμάξι επίσης άριστο. Made in Japan και τα δύο Android Auto, Apple CarPlay, καταπληκτικός ήχος.

δεν προσανατολιζομαι προς 2 din....μαλλον σε καποιο της pioneer θα παω γιατι το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο...απλα ηθελα μια καληεπιλογη σε αυτα τα λεφτα.

οπως σου εγραψαν ειτε alpine ειτε kenwood ειτε pioneer θα κανεις τη δουλεια σου. Η  alpine ενα κλικ πιο πανω γιατι βοηθαει και σε αναβαθμισεις. Οι πηγες που εψαξες ειναι σχεδον ιδιες αλλα εχοντας παρομοιο μοντελο (χωρις το bt) θα σου ελεγα οτι ειναι σκυλι ενω με το usb φορτιζεις κιολας. Aυτο που μου εκανε εντυπωση οτι με το που συνδεεις το iphone με usb αμεσως υπαρχει συνδεσιμοτητα (διαχειριση ειτε απο κινητο ειτε απο πηγη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χμμμ ενδιαφερον απλα αυτο βλεπω πως δεν εχει cd και εγω θα το ηθελα...εντομεταξυ, θεμα συμβατοτητας υπάρχει? (λογω αυτοκινητου εννοω)

Επεξ/σία από beetlebum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...