Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά,

Παρήγγειλα μια MSI 3060 Ventus 2X OC περίπου 380€, αλλά μετά βρήκα ότι η 6700XT είναι πολύ καλύτερη επιλογή στην ίδια τιμή και ακύρωσα την παραγγελία για να αγοράσω 6700XT. Ωστόσο, έχω μπερδευτεί λίγο με το ποια μάρκα να διαλέξω, ξέρω ότι έχουν περίπου την ίδια απόδοση, αλλά κυρίως αναρωτιέμαι για το coil whine και το θόρυβο / θερμοκρασίες της κάθε μιας.

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να διαλέξω την καλύτερη GPU από αυτές τις επιλογές: (όλες αυτές είναι περίπου στην ίδια τιμή 380-390€) Δοκίμασε κανείς κάποια από αυτές;

1. Sapphire Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Pulse
2. ASRock Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Challenger
3. MSI Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Mech 2X OC
4. PowerColor Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Fighter
5.
Asrock RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC (405€)
6. PowerColor Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound (420€)

Θα συνδυαστεί με επεξεργαστή Intel Core i5-12600KF, 32GB G.skill RAM 3200, Οθόνη 1440p 155hz και θα αντικαταστήσει μια MSI 1660 Super Gaming X.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ.
3 minutes ago, Retrial said:

Γεια σας παιδιά,

Παρήγγειλα μια MSI 3060 Ventus 2X OC περίπου 380€, αλλά μετά βρήκα ότι η 6700XT είναι πολύ καλύτερη επιλογή στην ίδια τιμή και ακύρωσα την παραγγελία για να αγοράσω 6700XT. Ωστόσο, έχω μπερδευτεί λίγο με το ποια μάρκα να διαλέξω, ξέρω ότι έχουν περίπου την ίδια απόδοση, αλλά κυρίως αναρωτιέμαι για το coil whine και το θόρυβο / θερμοκρασίες της κάθε μιας.

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να διαλέξω την καλύτερη GPU από αυτές τις επιλογές: (όλες αυτές είναι περίπου στην ίδια τιμή 380-390€) Δοκίμασε κανείς κάποια από αυτές;

1. Sapphire Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Pulse
2. ASRock Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Challenger
3. MSI Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Mech 2X OC
4. PowerColor Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Fighter
5.
Asrock RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC (405€ το μέγιστο που δίνω αν τα αξίζει)

Θα συνδυαστεί με επεξεργαστή Intel Core i5-12600KF, 32GB G.skill RAM 3200, Οθόνη 1440p 155hz και θα αντικαταστήσει μια MSI 1660 Super Gaming X.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Οι Asrock/MSI έχουν σίγουρα 3 χρόνια εγγύηση, οι άλλες νομίζω έχουν 2.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Οι Asrock/MSI έχουν σίγουρα 3 χρόνια εγγύηση, οι άλλες νομίζω έχουν 2.

MSI να σου πω την αλήθεια δεν με πολυψήνει καθώς διάβασα διάφορα για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Είμαι ανάμεσα στην Asrock RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC και PowerColor Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Fighter.

6 λεπτά πριν, Phaethonas είπε

Sapphire, Powercolor είναι συνήθως οι καλύτερες επιλογές σε AMD.

Αν δεν έχουν διαφορά στην τιμή προτίμησε μια από αυτές.

Από Sapphire τα Pulse μοντέλα διάβασα δεν είναι τόσο καλά, coil whine + φτηνή ποιότητα. Οι τιμές είναι όλες ίδιες ~380-390 με μεταφορικά εκτός από την Asrock RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC στα 405 αλλά σκέφτομαι αν αξίζει.

5 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε

Τη νούμερο 5 από μένα. Και OC και 3 ανεμιστηράκια, δες αν σε καλύπτει το τροφοδοτικό σου.

Και εγώ αυτή σκέφτομαι, τροφοδοτικό έχω το Seasonic FOCUS-PX-850, νομίζω είναι υπέρ-αρκετό.

Παιδιά ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις καθώς βιάζομαι να κάνω την αγορά το βραδάκι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε

Η τελευταία νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή!

Προσωπικά έχω την Red Devil της Powercolor 6700xt άψογη!!!

χεχε ναι η δικιά σου είναι ντουμπανάκι αλλά υπερβαίνει ένα 100αρικο το budget μου 🫠
Για number 5. με κόβω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retrial είπε

χεχε ναι η δικιά σου είναι ντουμπανάκι αλλά υπερβαίνει ένα 100αρικο το budget μου 🫠
Για number 5. με κόβω.

μη μασάς προχώρα κανονικά!!

Ότι καλύτερο για 2k 144hz gaming :)

• Like 1
Δημοσ.

ισχύει πάντως οτι η ζαφειρένες λίγο ακούγονται αν τις ζορίσεις, κ εμένα ακούγεται ειδικά στα loading screens λες και πετάει κανένα κουνούπι. Το συνήθισα βέβαια και καταλαβαίνω πότε φορτώνει το παιχνίδι 😂.

Για την εγγύηση πάντως, αν την αγοράσεις απο επίσημο εισαγωγέα (πχ πλαισιο) δίνει 3 ετη εγγύησης!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

ισχύει πάντως οτι η ζαφειρένες λίγο ακούγονται αν τις ζορίσεις, κ εμένα ακούγεται ειδικά στα loading screens λες και πετάει κανένα κουνούπι. Το συνήθισα βέβαια και καταλαβαίνω πότε φορτώνει το παιχνίδι 😂.

Για την εγγύηση πάντως, αν την αγοράσεις απο επίσημο εισαγωγέα (πχ πλαισιο) δίνει 3 ετη εγγύησης!

όντως...η δικιά μου μόνο στο wz2 που την ζορίζω ακούγεται και αυτό ίσα ίσα ... βάζω ακουστικά και όλα καλά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, b1LLy23 είπε

μη μασάς προχώρα κανονικά!!

Ότι καλύτερο για 2k 144hz gaming :)

γνώμη για PowerColor Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound αντί για την Asrock? Είχα ένα πρόβλημα με την αγορά της Asrock από ένα site οπότε κοιτάω αυτή τώρα.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Retrial είπε

γνώμη για PowerColor Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound αντί για την Asrock? Είχα ένα πρόβλημα με την αγορά της Asrock από ένα site οπότε κοιτάω αυτή τώρα.

κάτι αρνητικό δεν έχω ακούσει....επειδή και εγώ έψαχνα φουλ ποια υλοποίηση να πάρω μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτή!! 

PS 

Για πες πχοια τσιμπησες τελικά? 😁

Επεξ/σία από b1LLy23
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/4/2023 στις 8:46 ΜΜ, b1LLy23 είπε

κάτι αρνητικό δεν έχω ακούσει....επειδή και εγώ έψαχνα φουλ ποια υλοποίηση να πάρω μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτή!! 

PS 

Για πες πχοια τσιμπησες τελικά? 😁

Τελικά πήρα την PowerColor Red Devil AMD Radeon™ RX 6700 XT 12GB από έναν φίλο εδώ στο Insomnia σε πολύ καλή τιμή και κατάσταση. Τα λόγια περιττά...τέρας η κάρτα..😁

Το μόνο που θέλω να ρωτήσω, επειδή ήμουν χρόνια χρήστης Nvidia και έχω χαθεί λίγο με το Andrenalin, χρειάζεται να αλλάξω κάποια ρύθμιση, τα έχω όλα default προς το παρόν; Και επίσης έχω αυτό το πρόβλημα (ακριβώς ίδια οθόνη) που και που αλλά δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της Dell ή AMD (με Nvidia δεν το είχα).

Επεξ/σία από Retrial
  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα χθες την PowerColor Fighter RX 6700 XT 12GB στα 180 ευρώ από αγγελία. Στο 3DMark μου βγάζει όσο έβγαζε και η 3070 που είχα παλαιότερα!! Δεν το περίμενα τόσο καλή κάρτα και σε παιχνίδια που την δοκίμασα πάει σφαίρα. Σε 4k με fsr πιάνει και τα 70-80fps σε high ή extreme ρυθμίσεις! 
Δεν γνωρίζω αν βελτίωσαν τους drivers ή αν ήταν έτσι από την αρχή διότι σε βίντεο που έχω δει στο Youtube δεν την δείχνει τόσο δυνατή...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @ngelos είπε

Πήρα χθες την PowerColor Fighter RX 6700 XT 12GB στα 180 ευρώ από αγγελία. Στο 3DMark μου βγάζει όσο έβγαζε και η 3070 που είχα παλαιότερα!! Δεν το περίμενα τόσο καλή κάρτα και σε παιχνίδια που την δοκίμασα πάει σφαίρα. Σε 4k με fsr πιάνει και τα 70-80fps σε high ή extreme ρυθμίσεις! 
Δεν γνωρίζω αν βελτίωσαν τους drivers ή αν ήταν έτσι από την αρχή διότι σε βίντεο που έχω δει στο Youtube δεν την δείχνει τόσο δυνατή...

Που την βρήκες στα 180€ αδερφέ; Εδώ βλέπω τους τελευταίους δύο μήνες τις αγγελίες και κάτω από 300€ δεν παίζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...