Προς το περιεχόμενο

Δύο εταιρείες υποστήριξης για την απεξάρτηση από το αλκοόλ μοιράζονταν προσωπικά δεδομένα με διαφημιστικές εταιρείες

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, filip123go είπε

Τα πρόστιμα που τρώνε και για τη παραβίαση και για το GDPR είναι τεράστια (Ρώτα στον ΟΤΕ, ξέρουν και απ'τα δύο.!) . Τώρα βέβαια δεν ξέρω εάν τελικά το κέρδος είναι παραπάνω από τα πρόστιμα...

Στις ασφαλιστικές να δεις τι γίνεται και δεν κουνιέται πινέζα :) . Πρόστιμα μηδέν φυσικά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

3 hours ago, Anastazio said:

ψαχνεις κατι μια φορα και το τρως στη μαπα κανα μηνα...

Ισχύει. Αν το χω αγοράσει ήδη, τι μου το πετάς όλη την ώρα; Δεν εξυπηρετεί σε κάτι 

• Like 2

Εμένα που έχουν πουλήσει και αγοράσει τόσες φορές τα προσωπικά μου δεδομένα γιατί δεν σέβονται τις πολιτικές, και οπαδικες μου προτιμήσεις και μου στέλνουν διαφημίσεις της αντίπαλης ομάδας και πολιτικής παράταξης;

4 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Στις ασφαλιστικές να δεις τι γίνεται και δεν κουνιέται πινέζα :) . Πρόστιμα μηδέν φυσικά.

Παρακαλώ; Για δώσε πληροφορίες...

9 ώρες πριν, dbrillis είπε

Μεγάλη ιδέα έχεις για την Ελλάδα. Τα "μονο στην Ελλάδα" γινονται παντου. 

γίνονται παντού αλλά εδώ δεν πληρώνουν τίποτα για τις συνέπειες .

διευκρίνιση :

όταν λέτε "προσβλητικοι κωδικοί" εννοείτε επιτιθεμενοι κωδικοί στις συσκευές των χρηστών, προσβλητικοι για την προσωπικότητα τους ή και τα δύο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, filip123go είπε

Τα πρόστιμα που τρώνε και για τη παραβίαση και για το GDPR είναι τεράστια (Ρώτα στον ΟΤΕ, ξέρουν και απ'τα δύο.!) . Τώρα βέβαια δεν ξέρω εάν τελικά το κέρδος είναι παραπάνω από τα πρόστιμα...

Τίποτα δεν πληρώνει ο ΟΤΕ όπως και κανείς άλλος σε σχέση με τα κέρδη που βγάζουν. Τώρα αν τα κέρδη είναι παραπάνω από τα πρόστιμα... σκέψου μόνο πως ακόμα υπάρχει 24άρα γραμμή και μάλιστα με χρέωση 30,00€ ανά μήνα!

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 1
  • Confused 1

9 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Παρακαλώ; Για δώσε πληροφορίες...

περί το 2018 φράση διακανονιστή όταν τον ρώτησα  ( τότε εργαζόμουνα στο τμήμα IT ασφαλιστικής ) , τώρα πως θα  βλέπετε ιστορικό κάποιου που δεν αφορά άμεσα την εταιρεία  -  ? απάντηση του "οπως πάντα,  θα πεταγομαστε απεναντι  στην αλλη ασφαλιστικη και θα μας δινουν τον φάκελο" . Εδώ ζητάγανε εσωτερική διασύνδεση να στέλνονται τα πλήρη στοιχεία ασφαλισμένων ιδιοκτητών οχημάτων από άλλες εταιρείες  στους brokers τους.  Π.Χ η ασφαλιστική είχε και ένα δίκτυο συνεργαζόμενων ασφαλιστών ( το οποίο όλος τυχαίως η εταιρία την είχε η γυναίκα του προέδρου της ασφαλιστικής ) και σε αυτό το δίκτυο , με το που άνοιγε ο φάκελος ζητάγανε να ενημερώνεται το δίκτυο με τα πλήρη στοιχεία του άλλου ασφαλισμένου ( άλλης εταιρείας ). Τραγελαφικές καταστάσεις.  

• Thanks 1

2 ώρες πριν, d4mage είπε

Τίποτα δεν πληρώνει ο ΟΤΕ όπως και κανείς άλλος σε σχέση με τα κέρδη που βγάζουν. Τώρα αν τα κέρδη είναι παραπάνω από τα πρόστιμα... σκέψου μόνο πως ακόμα υπάρχει 24άρα γραμμή και μάλιστα με χρέωση 30,00€ ανά μήνα!

Κοίτα , δεν ξέρω πόσα είναι τα κέρδη, ξέρω όμως ότι η μαμά εταιρεία (Deutsche telecom) είχε κόψει όλες τις χρηματοδοτήσεις προς το ελληνικό branch. Τώρα βέβαια ο ΟΤΕ είναι λίγο άστοχος σαν παράδειγμα, γιατί δεν έχει αναφερθεί ποτέ ότι πουλάει δεδομένα πελατών του. Τα πρόστιμα που έχει φάει είναι για το unsubscribe button που δεν δούλευε για χρόνια και για τη διαρροή εγγράφων που είχε.

15 ώρες πριν, ICE-T είπε

μόνο Ελλάδα μοιράζονται προσωπικά δεδομένα σε διαφημιστικές εταιρείες  χωρίς την σύμφωνη γνώμη κτλ και δεν ανοίγει μύτη .

Και με τους πορτιεριδες καθε ειδους μεχρι πριν λιγο καιρο. Μην το ξεχναμε αυτο. ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ταυτοτητες (ποιοι ειμαστε).

GDPR και τριχες. Αστεια πραγματα.

λογαριασμό στην nova συμβόλαιο ,ερώτηση θέλετε να μοιραστούμε τα δεδομένα με εταιρείες ρεύματος και τα λοιπά απάντηση όχι ευχαριστώ .την άλλη μέρα σας καλούμε από την εταιρία ηρων με την φτηνότερη τιμή κιλοβατώρας ..........

αποτέλεσμα ψηφίσαμε όχι έγινε ναι !

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...