NTC Labs Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, filip123go είπε Τα πρόστιμα που τρώνε και για τη παραβίαση και για το GDPR είναι τεράστια (Ρώτα στον ΟΤΕ, ξέρουν και απ'τα δύο.!) . Τώρα βέβαια δεν ξέρω εάν τελικά το κέρδος είναι παραπάνω από τα πρόστιμα... Στις ασφαλιστικές να δεις τι γίνεται και δεν κουνιέται πινέζα . Πρόστιμα μηδέν φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Itsme.pit Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Γιαυτό μου πετούσε διαφημίσεις με ουίσκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, ICE-T είπε που είναι το περίεργο δεν σου έχει συμβεί ποτέ? Μεγάλη ιδέα έχεις για την Ελλάδα. Τα "μονο στην Ελλάδα" γινονται παντου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 hours ago, Anastazio said: ψαχνεις κατι μια φορα και το τρως στη μαπα κανα μηνα... Ισχύει. Αν το χω αγοράσει ήδη, τι μου το πετάς όλη την ώρα; Δεν εξυπηρετεί σε κάτι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 "Απολαύστε υπέθυνα"...χικ!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanik Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Εμένα που έχουν πουλήσει και αγοράσει τόσες φορές τα προσωπικά μου δεδομένα γιατί δεν σέβονται τις πολιτικές, και οπαδικες μου προτιμήσεις και μου στέλνουν διαφημίσεις της αντίπαλης ομάδας και πολιτικής παράταξης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, NTC Labs είπε Στις ασφαλιστικές να δεις τι γίνεται και δεν κουνιέται πινέζα . Πρόστιμα μηδέν φυσικά. Παρακαλώ; Για δώσε πληροφορίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, dbrillis είπε Μεγάλη ιδέα έχεις για την Ελλάδα. Τα "μονο στην Ελλάδα" γινονται παντου. γίνονται παντού αλλά εδώ δεν πληρώνουν τίποτα για τις συνέπειες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 διευκρίνιση : όταν λέτε "προσβλητικοι κωδικοί" εννοείτε επιτιθεμενοι κωδικοί στις συσκευές των χρηστών, προσβλητικοι για την προσωπικότητα τους ή και τα δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, filip123go είπε Τα πρόστιμα που τρώνε και για τη παραβίαση και για το GDPR είναι τεράστια (Ρώτα στον ΟΤΕ, ξέρουν και απ'τα δύο.!) . Τώρα βέβαια δεν ξέρω εάν τελικά το κέρδος είναι παραπάνω από τα πρόστιμα... Τίποτα δεν πληρώνει ο ΟΤΕ όπως και κανείς άλλος σε σχέση με τα κέρδη που βγάζουν. Τώρα αν τα κέρδη είναι παραπάνω από τα πρόστιμα... σκέψου μόνο πως ακόμα υπάρχει 24άρα γραμμή και μάλιστα με χρέωση 30,00€ ανά μήνα! Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από d4mage 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansicaria Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Πέφτω από τα σύννεφα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε Παρακαλώ; Για δώσε πληροφορίες... περί το 2018 φράση διακανονιστή όταν τον ρώτησα ( τότε εργαζόμουνα στο τμήμα IT ασφαλιστικής ) , τώρα πως θα βλέπετε ιστορικό κάποιου που δεν αφορά άμεσα την εταιρεία - ? απάντηση του "οπως πάντα, θα πεταγομαστε απεναντι στην αλλη ασφαλιστικη και θα μας δινουν τον φάκελο" . Εδώ ζητάγανε εσωτερική διασύνδεση να στέλνονται τα πλήρη στοιχεία ασφαλισμένων ιδιοκτητών οχημάτων από άλλες εταιρείες στους brokers τους. Π.Χ η ασφαλιστική είχε και ένα δίκτυο συνεργαζόμενων ασφαλιστών ( το οποίο όλος τυχαίως η εταιρία την είχε η γυναίκα του προέδρου της ασφαλιστικής ) και σε αυτό το δίκτυο , με το που άνοιγε ο φάκελος ζητάγανε να ενημερώνεται το δίκτυο με τα πλήρη στοιχεία του άλλου ασφαλισμένου ( άλλης εταιρείας ). Τραγελαφικές καταστάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, d4mage είπε Τίποτα δεν πληρώνει ο ΟΤΕ όπως και κανείς άλλος σε σχέση με τα κέρδη που βγάζουν. Τώρα αν τα κέρδη είναι παραπάνω από τα πρόστιμα... σκέψου μόνο πως ακόμα υπάρχει 24άρα γραμμή και μάλιστα με χρέωση 30,00€ ανά μήνα! Κοίτα , δεν ξέρω πόσα είναι τα κέρδη, ξέρω όμως ότι η μαμά εταιρεία (Deutsche telecom) είχε κόψει όλες τις χρηματοδοτήσεις προς το ελληνικό branch. Τώρα βέβαια ο ΟΤΕ είναι λίγο άστοχος σαν παράδειγμα, γιατί δεν έχει αναφερθεί ποτέ ότι πουλάει δεδομένα πελατών του. Τα πρόστιμα που έχει φάει είναι για το unsubscribe button που δεν δούλευε για χρόνια και για τη διαρροή εγγράφων που είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 15 ώρες πριν, ICE-T είπε μόνο Ελλάδα μοιράζονται προσωπικά δεδομένα σε διαφημιστικές εταιρείες χωρίς την σύμφωνη γνώμη κτλ και δεν ανοίγει μύτη . Και με τους πορτιεριδες καθε ειδους μεχρι πριν λιγο καιρο. Μην το ξεχναμε αυτο. ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ταυτοτητες (ποιοι ειμαστε). GDPR και τριχες. Αστεια πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fantomas2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 λογαριασμό στην nova συμβόλαιο ,ερώτηση θέλετε να μοιραστούμε τα δεδομένα με εταιρείες ρεύματος και τα λοιπά απάντηση όχι ευχαριστώ .την άλλη μέρα σας καλούμε από την εταιρία ηρων με την φτηνότερη τιμή κιλοβατώρας .......... αποτέλεσμα ψηφίσαμε όχι έγινε ναι ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα