Kthulhou Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 nai test κάνε, δε χρειάζεται να στήσεις linux, bootαρε από usb ubuntu πχ κ δες πως συμπεριφέρεται το μηχάνημα ομοίως αν τρέξεις winPE usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRelectric Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) παίζει να'ναι χαλασμένη η μνήμη αλλα συμπτωματικά αναγνωρίσιμη απ'το σύστημα.. και χωρίς να προκαλεί -θέμα- κουμπωμένη. το'χω δεί αρκετές φορές. Δείχνει το συνολικό *8GB στην προκειμένη δείχνει και στο BIOS τι φοράει.. 2χ4 μπλά μπλά.. αλλά στην πράξη.. δεν..!! Και σου λέει διαθέσιμη την μία 4gb στην προκειμένη. αυτό καταλαβαίνω στο συγκεκριμένο θέμα. (τα γράφω υποθέτωντας πως φοράει 2x4) δεν μου'τυχε να βλέπει μικρότερη μνήμη.. στην περίπτωση που φοράει 1χ8. αν 1χ8 τότε ίσως κάποια αλλαγή BIOS/amd software να δίνει μόνο του μεγάλο μέρος μνήμης στη VEGA... πιθανόν - αν και δεν νομίζω να'ναι BIOS ή software γιατί μέχρι κανα 2άρι gb έχω δει σε ryzen laptop (τουλάχιστον σε 3500u). Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από DRelectric Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaakoum Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό. Τι Windows έβαλες - 32bit ή 64bit (δες τι λέει στο σύστημα). Σε αυτά τα Lenovo η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών τρώει πάντα 2gb και αν έχεις βάλει 32bit windows είναι φυσιολογικό να σου μένουν λιγότερα από 2 ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα