Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

εχω ενα καζανακι εντοιχιζομενο geberit και όταν αδειαζει και γεμιζει, δε σταματα αλλά τρέχει το νερο στη λεκάνη. 

Αν το ξαναπατησω ελαφρως ενω τρέχει νερο , σταματα.

Τι μπορώ να κανω;

Δημοσ.

Μάλλον έχει χαλάσει ο μηχανισμός μέσα και δεν κλείνει σωστά ή μπορεί κάποιο εξάρτημα να έφυγε από την θέση του. Το δικό μου ίδιας μάρκας, είχε αρχίσει να κάνει κάτι τέτοια και μετά από καιρό σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς, καθώς έσπασε ένα πλαστικό. Αυτό που έκανα ήταν να βγάλω τον μηχανισμό και να πάω σε μαγαζί με ανταλλακτικά και να παραγγείλω ένα ίδιο (έκανε γύρω 20€ πριν 6 χρόνια). Με παίδεψε να το βρω αλλά και να το βάλω. Δεν έχει χώρο για τα χέρια καθόλου αλλά το έβαλα και από τότε παίζει. Για το πως να ανοίξεις και να βγάλεις τον μηχανισμό δες κανένα βίντεο στο youtube, δεν είναι δύσκολο αν καταλάβεις την λογική. Εναλλακτικά υδραυλικό αν δεν θες να μπλέκεις.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να σου έχει πιάσει άλατα, οπότε να μην ταπώνει καλά με τη μια ο μηχανισμός, κάπου μαγκώνει. Όταν το ξαναπατήσεις μια-δυο, ξεμαγκώνει και ταπώνει. Ρίξε κανένα ήπιο για τα άλατα μέσα να τα σπάσει, όχι κανένα πολύ σκληρό μην κάνει ζημιά στα στεγανά κλπ! Θα βρεις διάφορα, στο εμπόριο...ίσως κάνει και το λευκό ξιδάκι, δεν το έχω δοκιμάσει όμως.
Αν δεν πετύχει, φωνάζεις υδραυλικό.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ πως κάπου σκαλωνουν τα κουμπιά απο το καζανακι, δλδ ο μηχανισμος ανεβοκατεσματος απο τα πληκτρα και δεν κατεβαινουν αμεσα για να σφραγισουν ή δε λειτουργει σωστα το φλοτερ εικαζω

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου αυτό που λένε τα παιδιά από πάνω, ή έχει πιάσει άλατα η φλάντζα ή το πιθανότερο λόγω αλάτων κ πάλι κάπου να σκαλωνει ο μηχανισμός.

Δες το βιντεάκι που θα παραθέσω, βγάλε έξω όλα τα παρελκόμενα και καθάρισε τα. 

Γενικά τα εντοιχιζόμενα καζανάκια και ειδικά τα geberit είναι πολύ αξιόπιστα και δύσκολα βγάζουν προβλήματα.

https://youtu.be/cPNjE9Cg1gI

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...