skiabox Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Καλημέρα παιδιά. Σκεφτομαι να αγοράσω ένα καλώδιο 2 μέτρα για να έχω μεγαλύτερη άνεση όταν φορτίσω το iPad Air και το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα. Υπαρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστω.
M A T R I X Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Καλημέρα, σε ποιο gen αναφέρεσαι; Αν είναι συμβατό με usb-c to usb-c, θα πρότεινα κατευθείαν original λόγω σχετικά μικρού κόστους. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπλέξεις με άλλα. Μπορείς να το βρεις και σε άλλα καταστήματα όπως istorm, απλά κοίταξε στα καλώδια για macbook. Διαφορετικά, μπορείς να πας και σε άλλες εταιρίες, αλλά προσωπικά προτιμώ συνήθως τα original.
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, skiabox είπε Καλημέρα παιδιά. Σκεφτομαι να αγοράσω ένα καλώδιο 2 μέτρα για να έχω μεγαλύτερη άνεση όταν φορτίσω το iPad Air και το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα. Υπαρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστω. Αν και δεν έχεις αναφέρει ποιο iPad Air έχεις. Δες ή το παραπάνω (αν είναι από τα τελευταία μοντέλα) ή το παρακάτω (αν είναι από τα προηγούμενα μοντέλα) https://www.istorm.gr/lightning-to-usb-cable-2-m.html
skiabox Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Εχω το iPad Air το πρώτο με την καινούρια κάσα.
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, skiabox είπε Εχω το iPad Air το πρώτο με την καινούρια κάσα. Ωραία, κοίταξε το καλώδιο που είχε η αρχική συσκευασία και επέλεξε το σωστό 🙂 Type-A to Lightning ή Type-C to Lightning
skiabox Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε Ωραία, κοίταξε το καλώδιο που είχε η αρχική συσκευασία και επέλεξε το σωστό 🙂 Type-A to Lightning ή Type-C to Lightning Το Lightning με την καινούρια κάσα τι σχέση έχει;
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 41 λεπτά πριν, skiabox είπε Το Lightning με την καινούρια κάσα τι σχέση έχει; Έχεις γνώση του καλωδίου που έχει η συσκευασία όταν αγόρασες τη συσκευή; 🙄
skiabox Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, kormos είπε Έχεις γνώση του καλωδίου που έχει η συσκευασία όταν αγόρασες τη συσκευή; 🙄 Στην καινούρια κάσα είναι usb-c to usb-c.
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, skiabox είπε Στην καινούρια κάσα είναι usb-c to usb-c. Υπάρχει τέτοιο καλώδιο;; Βάλε μια φωτογραφία αν θες του καλωδίου που έχει μέσα η αρχική συσκευασία
skiabox Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε Υπάρχει τέτοιο καλώδιο;; Βάλε μια φωτογραφία αν θες του καλωδίου που έχει μέσα η αρχική συσκευασία Τέτοιο έχει σου λέω.Usb c to usb c.
Λύση kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Λύση Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, skiabox είπε Τέτοιο έχει σου λέω.Usb c to usb c. Τότε θες το πρώτο 🙃 (αν έχεις κάτι τέτοιο αντάπτορα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα