Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 minutes ago, SabotazNic said:

Η αγοραστικη σου δυναμη πεφτει γιατι στις τιμες ολες οι επιχειρησεις θα βαλουν τις προμηθειες για το pos, τα παγια εξοδα, και την αγορα του, ακομα και αν μιλαμε για 1-2% στις τιμες

Τα λεφτά που χάνονται για τα ελάχιστα ποσοστά προμήθειας είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που χάνονται από την οργιώδη φοροδιαφυγή σε κάτι τομείς-όνειδος όπως η εστίαση και ο τουρισμός

Για μένα ΜΟΝΟ εικονικό (ούτε καν πλαστικό, Google pay), τα μετρητά χρησιμεύουν μόνο για φοροδιαφυγή, εμπόριο ναρκωτικών και διάφορες άλλες παρανομίες.

• Like 2
  • Sad 3
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Τα λεφτά που χάνονται για τα ελάχιστα ποσοστά προμήθειας είναι ελάχιστα

Άλλο σχολίασα και... 

14 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

οργιώδη φοροδιαφυγή σε κάτι τομείς-όνειδος όπως η εστίαση και ο τουρισμός

Η κλασική καραμέλα. 

• Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kr0m είπε

τουλαχιστον ελπιζω τα παιδιά ή τα δισεγγονα σας στο μελλον να μην ζουν σε μια εποχη οπου ειδησεις σαν και αυτη θα ειναι ο κανονας. ντροπη, πραγματικα.

Καλή είδηση είναι δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα, σε άλλες χώρες που κυκλοφορούν περισσότερο τα μετρητά όπως πχ στη Ρωσία και την Κίνα θα είχαν βάλει με τη βία όλους τους ψεκ που έκλειναν το δρόμο φυλακή (ή και χειρότερα).

Ντροπή είναι να δουλεύει η πλειονότητα από το πρωί μέχρι το βράδυ και τα χρήματα να καταλήγουν στη μαφία και τις κρατικοδίαιτες ετσιρείες που ανήκουν στο 1% και μετά να βαράνε και μια στάση πληρωμών/χρεοκοπία ή με τριγωνικές συναλλαγές να καταλήγουν πολυεθνικές να πληρώνουν ψίχουλα σε φόρους. Ντροπή είναι αυτό που κάνει η Ελβετία και οι μεγάλες τράπεζες που ξεπλένουν τα λεφτά από τους δικτάτορες και τους εμπόρους όπλων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Άλλο σχολίασα και... 

Η κλασική καραμέλα. 

Καθόλου κλασική καραμελα.. υπάρχουν τομείς που το μαυρο χρημα ανθεί όλοι τα ξέρουμε... μάστορια κάθε είδους αν και τώρα με το αφορολόγητο κάτι ζητάει ο πελάτης αλλά αν είναι για βλάβη και όχι καινούρια εγκατάσταση νομίζω πάλι δεν παίρνουμε αποδείξεις  εννοείται γιατροί και φυσικά βασιλιάς ο τουρισμός... επειδή οι τουρίστες δεν έχουν τι να τις κάνουν τις αποδείξεις δεν δίνουν και μεγάλη βάση κόψεις δεν κόψεις όσες επιχειρήσεις  ασχολούνται με τον τουρισμο πέραν των καταλυμάτων ενοικίαση αυτοκινήτων  και μερικών  άκομη μπορώ να πω με σιγουριά ότι το 90% είναι μαύρα (μην αρχίσετε για πηγές κλπ)  κάτι θαλάσσια σπορ... κάτι παροχές γενικά... εστιατόρια και αρκετά ακομη δηλώνουν όσα θέλουν.... δεν ξέρω αν θα σταματήσει το φυσικό χρημα να κυκλοφορεί αλλά όταν γίνει το μόνο σίγουρο είναι ότι το κράτος θα πάρει πολλά άλλα πολλά από το φπα που χάνει πάντως εγώ προσωπικά νιώθω ασφάλεια όταν δεν έχω χρήματα πάνω ή σπίτι μου επίσης δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να ελέγξω για πλαστά που ειναι μεγάλο αγκάθι και αυτο....

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...