pan100 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις έγινε η παραγγελία παρακάτω της μητρικής πλακέτας: https://www.skroutz.gr/s/38833098/ASRock-B650-PG-Lightning-Motherboard-ATX-%CE%BC%CE%B5-AMD-AM5-Socket.html?product_id=135015510&sponsored=true Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ: https://www.amazon.com/ASRock-B650-PG-Processors-Motherboard/dp/B0BH4M6ZL9?th=1 Η αγορά έγινε από κατάστημα της Αθήνας – για άμεση παράδοση στα 210 Ε. Υπήρχε και η παρακάτω η μητρική ως εναλακτικη επιλογη, όμως τελικά προτιμήθηκε η πρώτη λόγω (κυρίως) καλύτερων κριτικών: https://www.amazon.com/ASRock-B650M-PG-Processors-Motherboard/dp/B0BHYV43QV Θα επανέλθω όταν το επιτρέψει ο χρόνος για εντυπώσεις και φωτογραφίες, καθώς αναμένω τις προτάσεις σας και για τα υπόλοιπα κομμάτια. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Ευχαριστώ ειδικά το μέλος«Diavolos666 » για την συνεισφορά, ως προς την σύγκριση των δύο μητρικών. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από pan100
panos9553 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι εντυπωσεις θα μας μεταφερεις ανθρωπε μου?? Απο την στιγμη που δεν θα ειναι λειτουργικη...Χωρις cpu-gpu και τοσα αλλα...Τι θα μας δειξεις??Αν ειναι ομορφη και αν εχει ωραια συσκευασια? Σου κλειδωσαν ΔΙΚΑΙΩΣ το προηγουμενο σου θεμα.. Οποτε σε χιλιοπαρακαλω...Απο την στιγμη που παραγγελνεις και κανεις του κεφαλιου σου, οτι και να σου πουν..ΔΙΕΓΡΑΨΕ Μονος σου Και αυτο το θεμα...Σεβασου τον εαυτο σου καθως και τα υπολοιπα μελη... Και απο Σεπτεμβρη με το καλο που θα το εχεις ολοκληρωσει..Και αν ολα δουλευουν (το ελπιζω) να μας εντυπωσεις... Κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο...please... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από panos9553 3
pan100 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, panos9553 είπε Τι θα μας δειξεις Λεγεται unboxing και τοποθέτηση επάνω στο κουτι. Δεν νομίζω ότι βλάπτω, αντιθετα ενημερώνω κάποιους που μπορει να τους ενδιαφέρει - εσύ μην το διαβάζεις - δεν είναι υποχρεωτικο. Στα υπολοιπα που αναφέρεσαι, διακρινω μια πρεμουρα περι κλεισίματος κ.λ.π. Επι της ουσίας δεν θα μπώ καν στον κόπο να απαντήσω. Απο εκει και επειτα εξετάζοντας τα κινητρα δεν μπορουμε βέβαια να είμαστε σίγουροι και δινω πιθανότητα στο λάθος, αλλά το θέμα του φθόνου, είναι γνωστό στην χώρα μας. Καλή συνεχεια Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από pan100
panos spain Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, pan100 είπε Λεγεται unboxing και τοποθέτηση επάνω στο κουτι. Δεν νομίζω ότι βλάπτω, αντιθετα ενημερώνω κάποιους που μπορει να τους ενδιαφέρει - εσύ μην το διαβάζεις - δεν είναι υποχρεωτικο. Στα υπολοιπα που αναφέρεσαι, διακρινω μια πρεμουρα περι κλεισίματος κ.λ.π. Επι της ουσίας δεν θα μπώ καν στον κόπο να απαντήσω. Απο εκει και επειτα εξετάζοντας τα κινητρα δεν μπορουμε βέβαια να είμαστε σίγουροι και δινω πιθανότητα στο λάθος, αλλά το θέμα του φθόνου, είναι γνωστό στην χώρα μας. Καλή συνεχεια Φωτογραφίες βλέπουμε και στο google, ακόμα και πάνω σε cases. Όπως σου είπε το παιδί, αν από Σεπτέμβρη έχεις στήσει μηχάνημα, μας ενημερώνεις για το πώς πάει. Ολα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. 2
panos9553 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, pan100 είπε Λεγεται unboxing και τοποθέτηση επάνω στο κουτι. Δεν νομίζω ότι βλάπτω, αντιθετα ενημερώνω κάποιους που μπορει να τους ενδιαφέρει - εσύ μην το διαβάζεις - δεν είναι υποχρεωτικο. Στα υπολοιπα που αναφέρεσαι, διακρινω μια πρεμουρα περι κλεισίματος κ.λ.π. Επι της ουσίας δεν θα μπώ καν στον κόπο να απαντήσω. Απο εκει και επειτα εξετάζοντας τα κινητρα δεν μπορουμε βέβαια να είμαστε σίγουροι και δινω πιθανότητα στο λάθος, αλλά το θέμα του φθόνου, είναι γνωστό στην χώρα μας. Καλή συνεχεια Το προηγουμενο μηνυμα μου ηταν ξεκαθαρο, σου λεω Απλα και Ξεκαθαρα, με Δεδομενα, Οτι Ολο αυτο που κανεις ειναι Παραλογο και σπαταλας τον χρονο και την διαθεση οσων θελουν να σε βοηθησουν. Επισης μην λεςΟτι προσπαθεις να Ενημερωσεις καποιους ή να βοηθησεις καποιους, διοτι με οσα μας εχεις αναφερει, βγαινει το συμπερασμα πως δεν εισαι σε θεση Ακομα να το κανεις. Δεν ειναι κακο φυσικα γιατι ολοι μας εχουμε δικαιωμα στην μαθηση και στην εξελιξη..Αλλα εσυ γνωριζεις πολυ λιγοτερα απο αυτα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ξερεις σε αυτο το κομματι...Μηπως Διαφωνεις? Τελος, αυτα περι φθονου μην τα πετας ετσι σε παρακαλω...Μαθε να ακους και να επεξεργαζεσαι αυτα που σου λενε, και μην πετας τετοιες Κακιες..Τα κανεις χειροτερα.. 1
pan100 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, panos9553 είπε Ολο αυτο που κανεις ειναι Παραλογο Σεβαστη η άποψη σου, αλλά μαθήματα λογικής δεν δέχομαστε μετα τις 12 το βραδυ. Θα σε παρακαλέσω επισης να κρατήσεις τις απόψεις σου για τον εαυτό σου και μην ξαναγράψεις εδω. 1 ώρα πριν, panos spain είπε Φωτογραφίες βλέπουμε και στο google, ακόμα και πάνω σε cases. Όπως σου είπε το παιδί, αν από Σεπτέμβρη έχεις στήσει μηχάνημα, μας ενημερώνεις για το πώς πάει. Ολα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Όσο μου το επιτρέπει ο συντονιστης, θα κανω αυτο που θεωρω εγω σωστο. Εσυ μπορεις να κοιτας φωτογραφιες στο google. Εφόσον δεν συμφωνείς, δεν έχεις κανένα λόγο να παρακολουθείς το τι λέγεται εδω - ειδικά όταν κάνεις πικροχολα σχολια όπως και ο απο κάτω. Πες τους εξυπνακισμους σου αλλου, εδω ας γράφει όποιος συμφωνει με την ιδεα. Έχει τόσα θέματα το φορουμ, εμένα βρήκες; Τελευταία ενημέρωση Το κουτι που θα τοποθετηθεί η νεα μητρική, θα είναι ένα παλιο μαυρό γρατσουνισμένο κουτι υπολογιστή προγουμένων γενιών που μου το έκανε δώρο κάποιος φίλος. Δεν είναι θέμα μονο εξοικονόμησης χρημάτων ( που στο κάτω - κάτω δεν είναι και τόσο συμαντικο το ποσό). Υπάρχουν τουλάχιστον τρείς σοβαροι λόγοι που με κάνουν να πάρω αυτην την απόφαση. Πιθανολογώ, ότι μόνο κάποιος που έχει υψηλό IQ μπορει να μαντέψει και τους τρείς. Ελπίζω να χωρέσει. ΚΑι για να προλάβω τυχόν αρνητικά πάλι σχόλια... Όπως έχει λεχθει πολλάκις στο παρελθόν: Με το κουτι του υπολογιστή, δεν έβγαλε κανεις ποτε γκόμενα. Πο-τέ κα-νείς! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από pan100
Προτεινόμενες αναρτήσεις