Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κινητού

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από life is music,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα τελικά πήρα το moto G32 για τον μικρό. Όλα καλά απλά δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ. Υπάρχει κάποια πρόταση για προστατευτικό γυαλί και θήκη γιατί βλέπω να κοιτάω απο amazon?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ θα ήθελα τις προτάσεις σας για κινητό για τον γιο μου (Α' Γυμνασίου).

Υπάρχει κάτι αξιόλογο σε Samsung μέχρι 250€; Αναφέρω Samsung, γιατί είπε ότι προτιμάει Samsung από άλλες μάρκες (π.χ. Xiaomi, Redmi κτλ).

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, zaico είπε

καλησπέρα τελικά πήρα το moto G32 για τον μικρό. Όλα καλά απλά δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ. Υπάρχει κάποια πρόταση για προστατευτικό γυαλί και θήκη γιατί βλέπω να κοιτάω απο amazon?

https://www.uniqueshop.gr/tech-protect-thiki-silikonis-carbon-motorola-moto-g13-g23-black.html

https://www.uniqueshop.gr/hofi-premium-pro-plus-tempered-glass-fullface-antixaraktiko-gyali-othonis-motorola-moto-g13-g23-g53-black.html

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Fotia είπε

Επειδή βλέπω και τα 2 είναι συμβατά με άλλα μοντέλα. Σίγουρα κάνουν και για το g32 ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostakis1978nov είπε

Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ θα ήθελα τις προτάσεις σας για κινητό για τον γιο μου (Α' Γυμνασίου).

Υπάρχει κάτι αξιόλογο σε Samsung μέχρι 250€; Αναφέρω Samsung, γιατί είπε ότι προτιμάει Samsung από άλλες μάρκες (π.χ. Xiaomi, Redmi κτλ).

Ευχαριστώ πολύ

σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει κατι αξιοπιστο σε samsung ...καλυτερα να δεις και εσυ το motorola g32 που ειναι ο ορισμος του value for money 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, life is music είπε

σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει κατι αξιοπιστο σε samsung ...καλυτερα να δεις και εσυ το motorola g32 που ειναι ο ορισμος του value for money 

Το Samsung A23 δεν λέει κάτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...