Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κινητού

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από life is music,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ένα mate 10 lite που είχα δώσει στον μικρό (μαθητής α γυμνασίου) παρέδωσε πνεύμα και επείγομαι για κινητό μέχρι 200 ευρώ γιαυτό και χρειάζομαι τα φώτα σας. Χρήση προς το παρόν  youtube, viber και κανένα game. Έβλεπα το moto g32 που προτείνεται, φαίνεται πολύ καλό μόνο που είναι 4G. Ευχαριστώ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zaico είπε

Καλησπέρα. Ένα mate 10 lite που είχα δώσει στον μικρό (μαθητής α γυμνασίου) παρέδωσε πνεύμα και επείγομαι για κινητό μέχρι 200 ευρώ γιαυτό και χρειάζομαι τα φώτα σας. Χρήση προς το παρόν  youtube, viber και κανένα game. Έβλεπα το moto g32 που προτείνεται, φαίνεται πολύ καλό μόνο που είναι 4G. Ευχαριστώ.

Το 4g δεν είναι πρόβλημα αν η χρήση είναι τόσο βασική

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Το 4g δεν είναι πρόβλημα αν η χρήση είναι τόσο βασική

Το ξέρω απλά σκέφτομαι μελλοντικά μην έχει θέμα ...

24 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Πολύ καλό φαίνεται με 5G και λίγο καλύτερο επεξεργαστή 695 . Είναι όμως μοντέλο του 2021 μήπως δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zaico είπε

Πολύ καλό φαίνεται με 5G και λίγο καλύτερο επεξεργαστή 695 . Είναι όμως μοντέλο του 2021 μήπως δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις?

Aναβαθμίσεις μέχρι μέσα 2025

https://www.skroutz.gr/s/38376297/Motorola-Moto-G62-5G-Dual-SIM-4GB-128GB-Midnight-Grey.html

https://www.skroutz.gr/s/37950155/Motorola-Moto-G32-Dual-SIM-6GB-128GB-Rose-Gold.html

Δημοσ.
12 ώρες πριν, zaico είπε

Το ξέρω απλά σκέφτομαι μελλοντικά μην έχει θέμα ...

Δεν γνωρίζω για τις αναβαθμίσεις.

Σου έχω και άλλη εναλλακτική.

Αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157715319/oneplus-nord-ce-2-lite-5g-6gb-128gb.html

Δημοσ.
18 ώρες πριν, zaico είπε

Πάρε το g32 που δέχεται και κάρτα μνήμης και έχει και ραδιόφωνο ..και είναι μοντέλο του 22

Δημοσ.
17 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Γιατί δεν το σκέφτεσαι για ένα ελαφρά μεταχειρισμένο? Παιζουν πολλά εδώ μέσα. Καλύτερο τηλέφωνο θα βρεις.

Μέχρι 200 δεν νομίζω ότι υπάρχουν επιλογές που να αξίζουν περισσότερο απο ένα νέο κινητό. Λίγο που κοίταξα σε αυτα τα χρήματα δίνουν midrange κινητά διετίας. Θα πρέπει να ανέβεις σε χρήματα για κάτι αξιόλογο ελαφρώς μεταχειρισμένο.

5 ώρες πριν, GATE123 είπε

Δεν γνωρίζω για τις αναβαθμίσεις.

Σου έχω και άλλη εναλλακτική.

Αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157715319/oneplus-nord-ce-2-lite-5g-6gb-128gb.html

Το είχα τσεκάρει γιατί το προτείνετε αλλά είδα και σχόλια από χρήστες και με προβληματίζει το λογισμικό τώρα που ανέλαβε η oppo .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zaico είπε

Μέχρι 200 δεν νομίζω ότι υπάρχουν επιλογές που να αξίζουν περισσότερο απο ένα νέο κινητό. Λίγο που κοίταξα σε αυτα τα χρήματα δίνουν midrange κινητά διετίας. Θα πρέπει να ανέβεις σε χρήματα για κάτι αξιόλογο ελαφρώς μεταχειρισμένο.

Το είχα τσεκάρει γιατί το προτείνετε αλλά είδα και σχόλια από χρήστες και με προβληματίζει το λογισμικό τώρα που ανέλαβε η oppo .

Πάρε στα 160 το g32 και θα είσαι μια χαρά !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, life is music είπε

Πάρε στα 160 το g32 και θα είσαι μια χαρά !

Επειδή το βιάζομαι μάλλον 180 έχει ετοιμοπαράδοτο. Η motorola που έχει service αχρείαστο να είναι ?

• Λύση
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zaico είπε

Επειδή το βιάζομαι μάλλον 180 έχει ετοιμοπαράδοτο. Η motorola που έχει service αχρείαστο να είναι ?

Έχει την procordia 

18 λεπτά πριν, zaico είπε

Αν το θες ετοιμοπαραδοτο ...το έχει και το media markt και ο Κωτσόβολος 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zaico είπε

Μια χαρά είναι το λογισμικό του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...