okok Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάποια θέματα που με απασχολούν σχετικά με το ADSL: 1) Υπάρχει δυνατότητα ADSL σύνδεσης στο Μεσολόγγι; 2) Στην απλή σύνδεση μπορώ να μπω στο Internet από κάποιο ξένο PC με το δικό μου Username και Password. Μπορεί να γίνει το ίδιο με σύνδεση ADSL (όταν και το δικό μου PC και το ξένο έχουν πρόσβαση σε γραμμή DSL); 3) Κάποιες σχολές (αν όχι όλες) δίνουν στους φοιτητές τους δωρεάν συνδέσεις PSTN. Μήπως υπάρχουν κάποιες που δίνουν και συνδέσεις ISDN ή ADSL; Αν ναι, ποιες σχολές είναι αυτές; Στα ΤΕΙ υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή μόνο στα ΑΕΙ; 4) Τελικά, τι θα πληρώνω αν αποκτήσω σύνδεση ADSL (εκτός από τα εφάπαξ κόστη); Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το πάγιο του ΟΤΕ και τη συνγρομή στον ISP; Το πάγιο της απλής γραμμής που έχω τώρα θα συνεχίσω να το πληρώνω; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 1.) Για να το ξέρεις αυτό μπες στο site του ΟΤΕ και βάλε το τηλέφωνο σου στο δικτυο κάλυψης ADSL και θα σου πει. 2.) Νομίζω ΔΕΝ γίνεται. Μόνο τα τηλέφωνα που έχουν κάνει αίτηση και έχουν adsl. ΑΝ πας σε γράμμή που έχει ADSL τότε και μόνο θα μπορείς να χρησιμοποιείς το username και το password σου. 3.) Δεν το γνωρίζω 4.) Θα πληρώνεις: 1. Μηνιαίο Τέλος (Ανάλογα με το πακέτο) 2. To κόστος του Modem ADSL που πρέπει να εγκατασταθεί στο χώρο σου. 3. Τo κόστος για επιπλέον φίλτρα, πέραν του ενός, που τυχόν χρειαστείς. Το πρώτο φίλτρο παρέχεται δωρεάν. 4. Τα τέλη που θα σε χρεώνει ο Πάροχος (ISP) για την υπηρεσία του Fast Internet. 5. Tο πάγιο μηνιαίο τέλος της τηλεφωνικής γραμμής (PSTN ή ISDN-BRA) με την αντίστοιχη χρονοχρέωση για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Και για το ενεργοποιήσεις θα πληρώσεις 1.) Τέλος ενεργοποίησης 2.) Εγκατάσταση τερματικού εξοπλισμού. (Εκτός αν το κάνεις μόνος σου.) όλα αυτά είναι για την otenet. ελπίζω να βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάποια θέματα που με απασχολούν σχετικά με το ADSL: 1) Υπάρχει δυνατότητα ADSL σύνδεσης στο Μεσολόγγι; 2) Στην απλή σύνδεση μπορώ να μπω στο Internet από κάποιο ξένο PC με το δικό μου Username και Password. Μπορεί να γίνει το ίδιο με σύνδεση ADSL (όταν και το δικό μου PC και το ξένο έχουν πρόσβαση σε γραμμή DSL); 3) Κάποιες σχολές (αν όχι όλες) δίνουν στους φοιτητές τους δωρεάν συνδέσεις PSTN. Μήπως υπάρχουν κάποιες που δίνουν και συνδέσεις ISDN ή ADSL; Αν ναι' date=' ποιες σχολές είναι αυτές; Στα ΤΕΙ υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή μόνο στα ΑΕΙ; [b']4)[/b] Τελικά, τι θα πληρώνω αν αποκτήσω σύνδεση ADSL (εκτός από τα εφάπαξ κόστη); Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το πάγιο του ΟΤΕ και τη συνγρομή στον ISP; Το πάγιο της απλής γραμμής που έχω τώρα θα συνεχίσω να το πληρώνω; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Για το πρωτο http://www.oteshop.gr Για το δευτερο να και τα δυο pc ειναι σε γραμμη adsl και εχουν το καταλληλο modem φυσικα και μπορεις. Για τις Σχολες δεν εχω ακουσει ακτι ακομα... Χοντρικα να υπολογιζεις καπου στα 100 ευρω αρχικο εφ απαξ κοστος και αναλογα τον provider 50-60 ευρω το μηνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okok Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Σας ευχαριστώ και τους δύο! Βοηθήσατε αρκετά. Διευκρίνιση: Δεν ζω στο Μεσολόγγι! Φέτος πέρασα σε μια σχολή εκεί και θα εγκατασταθώ σε 3-4 μήνες. Απλά ήθελα να ξέρω αν μπορώ να έχω εκειπέρα ADSL. See ya... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 2) Στην απλή σύνδεση μπορώ να μπω στο Internet από κάποιο ξένο PC με το δικό μου Username και Password. Μπορεί να γίνει το ίδιο με σύνδεση ADSL (όταν και το δικό μου PC και το ξένο έχουν πρόσβαση σε γραμμή DSL); exw tin entupwsi, oti kapoioi isp's dinoun tin dunatotita na mpeis mesw aplis tilefwnikis grammis i isdn xrisimopoiwntas to user name kai password sou. dld einai kapoio backup kata kapoio tropo gia na kaneis vasika pragmata opws na deis to mail sou. profanws oi taxutites den tha einai tis dsl alla tis aplis grammis, einai omws kati. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rousso78 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 2.) Νομίζω ΔΕΝ γίνεται. Μόνο τα τηλέφωνα που έχουν κάνει αίτηση και έχουν adsl. ΑΝ πας σε γράμμή που έχει ADSL τότε και μόνο θα μπορείς να χρησιμοποιείς το username και το password σου. pantws egw pou eimai sthn italia kai to exw dokimasei auto me thn adsl den doulepse.eiste sigouroi oti ginetai? 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ba_eas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Egw tin Dsl mou apo forthnet alla kai apo otenet, thn xrisimopoiw opote thelw kai san pstn kai san isdn analoga se ti grammh tha vrethw.... Vevaia vasiki proypothesi einai na mhn eisai mesa me thn dsl ekeinh thn wra.... dld thn xrisimopoieis ite san Adsl eite san isdn eite san pstn.... analoga me to pou eisai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Egw tin Dsl mou apo forthnet alla kai apo otenet, thn xrisimopoiw opote thelw kai san pstn kai san isdn analoga se ti grammh tha vrethw.... Vevaia vasiki proypothesi einai na mhn eisai mesa me thn dsl ekeinh thn wra.... dld thn xrisimopoieis ite san Adsl eite san isdn eite san pstn.... analoga me to pou eisai... auto elega kai egw. pantws an valeis vivodi, auto logika den tha ginetai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Ρε παιδια νομιζω ο φιλος okok ρωταει αν μπορει να μπει με dsl ...προδιαγραφες απο διαφορετικο pc συνδεδεμενο σε dsl γραμμη με το ιδιο username και pasword του provider που εχει στο πρωτο pc.Αυτο γινεται.Ετσι δεν ειναι????Ανεξαρτητα απο provider. :oops: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ba_eas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Nai Gianni auto ginetai... Egw apla anaferthika se aytous pou eipan an ginetai i Adsl na xrisimopoieithei eukairiaka san pstn/isdn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Nai Gianni auto ginetai...Egw apla anaferthika se aytous pou eipan an ginetai i Adsl na xrisimopoieithei eukairiaka san pstn/isdn. Νομιζω μονο η tellas που εχω εγω δεν εχει backup συνδεση γαι dsl συνδεσεις.... :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 nai gmt mono h tellas...ypoti8etai oti sou dinei backup to free internet pou einai me xrewsh astikou thlefwnou...ara siga mhn to xrhsimopoihsoume Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.