dewn735 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 1 hour ago, klaftop said: Είναι πολυ σοβαρή παρανομια αυτό που διαπράξανε, κανονικά πρεπει να φάει δις πρόστιμα . Μη ξεχναμε οτι η VW για λιγο πείραγμα στο έλεγχο καυσαεριων εφαγε 5 δις lol, "λίγο" λέει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levi_Ackerman Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Να, γι'αυτο και εγω δεν εχω παρει τεσλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Θα μπορούσε η Tesla, που ρωτήθηκε τόσο από το Reuters, όσο κι από το CBS (και άλλους) να σχολιάσει το ρεπορτάζ, να διαψεύσει έστω το τι συνέβη. Αλλά ο Μασκ αποφάσισε να κάνει "οικονομία" διαλύοντας το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Tesla (πριν κάνει τα ίδια και στο Twitter). Επομένως, ελλείψη διάψευσης, τείνω να πιστέψω το ρεπορτάζ. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Snoob είπε Θα μπορούσε η Tesla, που ρωτήθηκε τόσο από το Reuters, όσο κι από το CBS (και άλλους) να σχολιάσει το ρεπορτάζ, να διαψεύσει έστω το τι συνέβη. Αλλά ο Μασκ αποφάσισε να κάνει "οικονομία" διαλύοντας το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Tesla (πριν κάνει τα ίδια και στο Twitter). Επομένως, ελλείψη διάψευσης, τείνω να πιστέψω το ρεπορτάζ. Πρέπει να γίνει κάποια έρευνα φαντάζομαι πριν βγει και το διαψεύσει. Γιατί εαν το διαψεύσει και τελικά είναι αλήθεια, θα βγει 2 φορες μλκας .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, filip123go είπε Πρέπει να γίνει κάποια έρευνα φαντάζομαι πριν βγει και το διαψεύσει. Γιατί εαν το διαψεύσει και τελικά είναι αλήθεια, θα βγει 2 φορες μλκας .... Δεν νομίζω ότι ο Μασκ φημίζεται για την αυτοσυγκράτησή του: θυμίζω ότι έβρισε υπάλληλο του Twitter και μετά έτρεχε να τα μαζέψει. Αν είχε να πει κάτι, θα το είχε πει. Εδώ, βέβαια, το θέμα δεν είναι τόσο "απλό" όσο το να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο με αναπηρία (συν του ότι διαβάσω ότι έχουν διαρρεύσει βίντεο και από το γκαράζ του). Είναι πολύ πιο σύνθετο και στις ΗΠΑ ελοχεύει σοβαρότατος κίνδυνος να τρέξουν στα δικαστήρια (όπου δεν θα κάνουν 10 χρόνια να βγάλουν απόφαση, όπως συνέβη με μαγαζί στη γειτονιά μου στην Αττική...) Σε πρώτη φάση, πάντως, προσωπικά δεν θα λοιδωρούσα το ρεπορτάζ επειδή προέρχεται από το Reuters. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 αν έδιναν 50% έκπτωση στην αγορά, πόσοι πελάτες λέτε να δέχονταν να γίνει η οδηγική ζωή τους reality..; (να μην πηγαίνει χαμένη καμία ευκαιρία για κέρδος..) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Άλλος έχει το όνομα (Google) άλλος την χάρη (Tesla). 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lost2 είπε που να μάθουμε και τι γίνετε μέσα στην google και apple που σέβονται τα προσωπικά δεδομένα... Η Google το κάνει με αγάπη αν την αμολήσεις βγάζει διαφήμιση με φελλούς. Χωρίς πλάκα μου έχει τύχει με την google να συζητάω κάτι και μετά από λίγο να μου βγάζει διαφημίσεις. Την πρώτη φορά το θεώρησα τυχαίο μετα από αρκετές φορές θεωρώ ότι παρακολουθούν. Για Apple δεν γνωρίζω αλλά θα μου έκανε εντύπωση αν και αυτοί δεν κάναν κάτι. Αν και πιστεύω λόγω αγοράς που ασχολούνται θα είναι πιο περιορισμένα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από Dimitris_1981 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraskevas111 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 αποδείξεις κυριε? βγήκε κανα βίντεο παραέξω? ακόμα και αν είναι αλήθεια ,τι ειδα εκει που ήμουν..... -τους έχει ολους δεμένους και καλα κάνει, -δεν περνάει ούτε μύγα ,δεν διαρρέει τίποτα έτσι στήνονται οι εταιρείες γατάκια έτσι φτιάχνεις το paypal έτσι πιάνεις από την αρχη την ηλεκτροκίνηση έτσι παίρνεις την nasa εργολαβία έτσι φτιάχνεις το δικό σου δίκτυο και να κάνεις τους Ρώσσους να ψάχνονται ακόμα και με την blackrock για security ακόμα και με τα λεφτά του bush ακόμα και αν είναι το μεγαλύτερο ο εσείς καλά σουβλάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μάλλον είχαν δίκιο οι Κινέζοι https://edition.cnn.com/2022/06/23/business/tesla-barred-china-suspicions-intl-hnk/index.html Tesla cars are being kept off some roads in China as authorities bar them from sensitive areas, reportedly including a seaside resort town where a top leadership gathering could take place next month. The reports suggest that the automaker continues to face deep mistrust from officials about whether its vehicles could be used for spying, despite repeated personal assurances from CEO Elon Musk. Reuters reported Monday that Tesla (TSLA) cars would be barred from entering Beidaihe, a beach resort near Beijing, for at least two months starting in July, citing an unidentified local traffic police official. The town traditionally hosts the annual summer gathering of the country’s most powerful politicians, though dates for the summit are not typically publicly disclosed. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Fake news το Reuters αποκλείεται να κάνει τέτοια πράγματα ο Έλον… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Αυτά βλέπει η apple και γελάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Εμενα παντως θα με βλεπανε να τρωω συνεχεια μεσα στο αμαξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaLog Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 αθωοι . και εγω θα το εκανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacckvodka Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, kotronas είπε Εικόνα απο Ελληνα όδηγο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα